Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
Helikopter N.I.U operasyon merkezine çölde bir kum fırtınası yaratarak indi. N.I.U özel harekat biriminin komutanı olan Yüzbaşı Ramazan, helikopterden indi ve yarattığı toz bulutunun içerisinden yürüyerek çıktı. Bir çok taraftan saygıyla selamlandı. Bu saygıyı, her ikiside N.I.U’ ya geçmeden önce 10 yıl boyunca General Karmali komutası altında , döktüğü kan ile kazanmıştı. Selam veren bir çok kişi bu asileşme hareketinden önce onun emri altındaydı. Bu askerler savaşlar geçirmiş, denenmiş askerlerdi. Ancak; sadece onlar değil, onların dışında sadece bu başkaldırının haklılığına inanan çobanlar, çiftçiler de vardı.
N.I.U’nun eksikliği inanç değildi, silahtı. Halk’ın baskısı bile yeraltında yayımlanan gazetelerde başkaldırıyı gösteriyordu. General Karmali her ne kadar Derberan Askeriyesinden az tank ele geçirmiş olsa da bu Devlet’i korkutmaya ciddi anlamda yetecekti.
Ardından gizli teslimatlar başladı.
Bir araç konvoyu ordugah dışından geldikleri yere gitmek üzere yola çıktı. Gizli aktarım için cephaneliğin yanı seçilmişti.Askerler yüklemeleri yapıyorlardı. Sebepleri Ramazan’dı.
Geçici karargahlarındayken General Karmali bir avuç askerini fısıldayarak uyarıyordu. Yüzbaşı Ramazan içeri girdiğinde onları birkaç özlü söz ile yanından kovdu.
“Bana hiçbir şey sorma dostum” dedi General.
Ramazan göğsünün üzerinde duran cepten bir kağıt çıkardı ve inceledi. “ Saldırı silahları, tabancalar, roket atarlar, neredeyse yarım düzinesi güya gizli olması gereken bizim operasyon merkezlerinde bırakıldı! Duyduğum kadarıyla tanklar, araçlar hatta uçaklar bile.” Dedi.
“Soru yok” diye tekrar cevapladı General.
“En azından nereden geleceklerini söyle bana” dedi Ramazan. “ Sınırdan nasıl geçecekler ? “
“ Bize yardım eden kişilerin bağlantıları var bu şekilde teslimat mümkün hale geldi” dedi General. “ Durum şu ki bu destekler sayesinde şu an ciddi bir Derberan saldırısına karşı gayet dayanıklıyız. Bize yardım eden kişilerin desteği olmasaydı, şu an böyle bir şansımız olamayacaktı. Bunu benden çok daha iyi biliyorsun.”
“ Ama bize neden yardım ediyorlar ?” diye karşılık verdi Ramazan. “ Bizim bu lanet direnişimizi neden destekliyorlar ?” “ Bu bizim iç sorunumuz.” .
General sadece gülümsedi. “ Buna şöyle diyelim N.I.U’nun savaşı kazanması dikkatleri üzerimize çekti ve bize bir şans sundu. Şimdi askerlerini hazır hale getir. Ramazan içinde bulunduğumuz savaş devam etmekte ! “