Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
Bakıyorum da yardımcı olduğumuz insanların arasında gerçek "şeytanlar" var. Sizler ne desteği, ne adam yerine koyulmayı hak ediyorsunuz. Eminim oyunda başınıza gelen bir şeyden ötürü içinizi buraya boşaltıyorsunuz. Ben sırf iyi bir şeyler yapabilmek için günün kaç saati bilgisayarın başında oturuyorum bilginiz var mı ?3-5 kendini bilmez kalkıp ben daha iyi yapardım diyor. İngilizce'ye bak rezil düzey. Kişilik rezil durumda. Türkçe konuşmayı daha öğrenememiş insanlar kalkıp forum ortamında ahkam kesip, küfür ediyorlar. Kimsiniz ya siz ? Kimsiniz ne olduğunuzu sanıyorsunuz ? Oyun bilginiz 0, hiç bir konuya hakim değilsiniz. Tek bildiğiniz sürekli ardı kesilmeyen ithamlarda bulunmak, şikayet edip, suçlamak. Sizler iyi bir şeyler olduğunda bile ardında kötülük ararsınız. Çok mu bilgin vardı ? Çok mu yetenekliydin? Kaç forumda görev aldın ? Kaç kişiye ticket hazırladın ? Kaç konu çevirdin ? Kaç saat oyunun daha iyi olması için kafa patlattın ? Kaç kişi ile irtibata geçtin ve fikirlerini dile getirdin ? Sen hayattan ne öğrendin de burada ahkam kesiyorsun ve aciz fikirlerini bir haltmış gibi paylaşıyorsun ? Sen dünyadaki karıncalardan kaçıncısısın ?
Bu forum sizin eğlence mekanınız değil. Hiç kimse hiç bir kurum veya kişi için hakaret içeren laflar edemez. Hele ki sizler için saatlerce çalışan kişilere laf etmek haddinize değil. Dua edin sizlerle ilgilenenler var. Dua edin, ticketlarınıza bakan, oyunu kontrol eden kişiler var. Bunlardan biri olarak ben sizin gibi ahmak, işe yaramaz her bir kişiyi oyundan kalıcı olarak sileceğim.Bundan emin olabilirsiniz. Ettiğiniz hakaretler, ettiğiniz bencilce, kırıcı her bir laf size çok daha etkili bir şekilde dönüş yapacak. İnsan biraz insaflı, bilinçli olmalı. Eğer bu bilince sahip değilseniz susmayı bileceksiniz. Lakin, azına hakim olamayanlar cezalarını acı bir şekilde ödeyecekler.
(06-21-2012 12:31 AM)NXBoomer Yazılan: Bakıyorum da yardımcı olduğumuz insanların arasında gerçek "şeytanlar" var. Sizler ne desteği, ne adam yerine koyulmayı hak ediyorsunuz. Eminim oyunda başınıza gelen bir şeyden ötürü içinizi buraya boşaltıyorsunuz. Ben sırf iyi bir şeyler yapabilmek için günün kaç saati bilgisayarın başında oturuyorum bilginiz var mı ?3-5 kendini bilmez kalkıp ben daha iyi yapardım diyor. İngilizce'ye bak rezil düzey. Kişilik rezil durumda. Türkçe konuşmayı daha öğrenememiş insanlar kalkıp forum ortamında ahkam kesip, küfür ediyorlar. Kimsiniz ya siz ? Kimsiniz ne olduğunuzu sanıyorsunuz ? Oyun bilginiz 0, hiç bir konuya hakim değilsiniz. Tek bildiğiniz sürekli ardı kesilmeyen ithamlarda bulunmak, şikayet edip, suçlamak. Sizler iyi bir şeyler olduğunda bile ardında kötülük ararsınız. Çok mu bilgin vardı ? Çok mu yetenekliydin? Kaç forumda görev aldın ? Kaç kişiye ticket hazırladın ? Kaç konu çevirdin ? Kaç saat oyunun daha iyi olması için kafa patlattın ? Kaç kişi ile irtibata geçtin ve fikirlerini dile getirdin ? Sen hayattan ne öğrendin de burada ahkam kesiyorsun ve aciz fikirlerini bir haltmış gibi paylaşıyorsun ? Sen dünyadaki karıncalardan kaçıncısısın ?
Bu forum sizin eğlence mekanınız değil. Hiç kimse hiç bir kurum veya kişi için hakaret içeren laflar edemez. Hele ki sizler için saatlerce çalışan kişilere laf etmek haddinize değil. Dua edin sizlerle ilgilenenler var. Dua edin, ticketlarınıza bakan, oyunu kontrol eden kişiler var. Bunlardan biri olarak ben sizin gibi ahmak, işe yaramaz her bir kişiyi oyundan kalıcı olarak sileceğim.Bundan emin olabilirsiniz. Ettiğiniz hakaretler, ettiğiniz bencilce, kırıcı her bir laf size çok daha etkili bir şekilde dönüş yapacak. İnsan biraz insaflı, bilinçli olmalı. Eğer bu bilince sahip değilseniz susmayı bileceksiniz. Lakin, azına hakim olamayanlar cezalarını acı bir şekilde ödeyecekler.
Adamı patlama noktasına getirdiniz. :/
* Bir klasik herkesin okumuş olmayı istediği ancak kimsenin okumayı istemediği eserdir.
(06-21-2012 12:31 AM)NXBoomer Yazılan: Bakıyorum da yardımcı olduğumuz insanların arasında gerçek "şeytanlar" var. Sizler ne desteği, ne adam yerine koyulmayı hak ediyorsunuz. Eminim oyunda başınıza gelen bir şeyden ötürü içinizi buraya boşaltıyorsunuz. Ben sırf iyi bir şeyler yapabilmek için günün kaç saati bilgisayarın başında oturuyorum bilginiz var mı ?3-5 kendini bilmez kalkıp ben daha iyi yapardım diyor. İngilizce'ye bak rezil düzey. Kişilik rezil durumda. Türkçe konuşmayı daha öğrenememiş insanlar kalkıp forum ortamında ahkam kesip, küfür ediyorlar. Kimsiniz ya siz ? Kimsiniz ne olduğunuzu sanıyorsunuz ? Oyun bilginiz 0, hiç bir konuya hakim değilsiniz. Tek bildiğiniz sürekli ardı kesilmeyen ithamlarda bulunmak, şikayet edip, suçlamak. Sizler iyi bir şeyler olduğunda bile ardında kötülük ararsınız. Çok mu bilgin vardı ? Çok mu yetenekliydin? Kaç forumda görev aldın ? Kaç kişiye ticket hazırladın ? Kaç konu çevirdin ? Kaç saat oyunun daha iyi olması için kafa patlattın ? Kaç kişi ile irtibata geçtin ve fikirlerini dile getirdin ? Sen hayattan ne öğrendin de burada ahkam kesiyorsun ve aciz fikirlerini bir haltmış gibi paylaşıyorsun ? Sen dünyadaki karıncalardan kaçıncısısın ?
Çok ağır Konuştu Özet: Adam Haklı Bencil Pislik Herifler.
Buna kıskançlık denir cancağzım. Türk GM çıktı çıkalı birkaç kişinin hal ve tavırlarının değiştiğini gördüm. Bu hep böyledir. Sen bir şeyler yapmak için geceni gündüzüne katarsın, fakat en ufak bir şeyde sorun çıktığı zaman "aauuooo kim yaptı bunu, ben bile daha iyi yapardımtürevleri çoğaltılabilir." gibisinden atılımlar yapıyorlar. Her şey göründüğü gibi değildir bunu bilmeliyiz forum üyeleri.