ToF'AŞK :)
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
33
Konuyu Açan Kişi
x0nlyspace
Görüntülenme Sayısı
4694

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
RE: ToF'AŞK :)
Konuya çok farklı yaklaşımla bakıp bunu açıklama gereği duyuyorum.

Arkadaşlar bakın şimdi tofaş falan eyvallah tamam Türklerin yaptığı araba diyebiliriz ama tofaş şahin falanda bildiğim kadarıyla italyan arabaları. Yani motorları ve diğer aksamları italyanlar tarafından yapılıyor sadece Türkiye Prestij odaklı sattıkları için herkes türk arabası falan diyor.

Ha tabiki BMW ile Tofaş kapışabilirmi allah aşkına. Motoru falan herşeyi geçtimde arabanın içinden dışına kullanılan lastikler jantlar falan herşey vs çok daha BMW fark yaratır sonuçta BMW alman markası Almanlar yaparsada masaya yumruğunu vurur masayı kırar derecesinde yapar yani buna güvenlikte dahil.

Ama benim ASIL GÖRÜŞÜME gelirsek ben küçüklükten beri arabaya karşıyım Big Grin Big Grin Bende doğduğumdan beri her zaman Motosiklet tutkunu olmuşumdur ve Motosiklet arabaya göre çok daha alternatifli ve güzel bir araç. Artıları sayarsak;

-İstediğiniz ortama motosikleti sokabilirsiniz
-Motosiklet dediğimiz bi adam kadar bir araçtır ve ona bakması, sorunlarının halledilmesi çok daha kolay
-Çok fazla masraf getirmeyen bir araç ve vergilerdede bu göz önünde
-Motosiklet arabaya göre daha güvenli çünkü motosiklette kask, eldiven vs zorunluluğu var bunlar arabada kaza yapsak kafamız gözümü patlayacak kanlar içinde kalacağız ama motosiklette öyle değil kask demek sizi kafa darbelerine çok daha iyi korur. Aynı Şekilde motosikletten fırlama ihtimalinizi bilemem ama arabanın içinde sıkışıp kalma vs olayları var ama motosiklette siz bi kaza durumunda direk motosikleti terk edersiniz.
-Motosiklet bana göre trafikte daha avantajlı çünkü yol,park derdi vs'de yok. Arabalar kırmızı ışıkta beklerken siz aralarından geçip en öne geçebiliyorsunuz Big Grin Big Grin Big Grin
-Motosiklet hem daha çok dikkat ve beceri isteyen birşey. Buda Trafikte bize daha çok sorumluluk ve dikkat gerektiyor. Bu yüzden motosiklet kullananın trafik kurallarını ihmal edip arabaların aralarına dalıp sollama gibi bir lüksü olmayabilir tabi herkes için farklıdır bu Big Grin
-Belki bu özellik gibi gözükmesede bence motosiklet arabaya göre daha karizmatik ve çok kız düşkünüysenizde onların dikkatlerini fazlasıyla çekecektir. Onlara güzel bir adrenalin dolu şölen yapıp tavlama gibi planlarınız varsada sizin işinize gelebilir Big Grin

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

09-23-2011 03:31 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Body Count
♥Inna♥
*

Profil Bilgileri
Adı: Furkan

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 184

Warrock Bilgileri
Nick: VipCastieL

K/D: 1.17

LwL: 74

Clan: VİP

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Engineer
M60
CQC
(09-22-2011 08:40 PM)x0nlyspace Yazılan:  
(09-22-2011 08:39 PM)Rebelli0uss Yazılan:  Hangi oyun bu?

NFS Most Wanted

Nasıl yapıyorsunuz böyle şeyleri ya..?

[Resim: dn4y.jpg]
09-23-2011 04:16 PM
berkayk
vatırz yor neym
*

Profil Bilgileri
Adı: -

Katılma Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 165

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
mp7a1
Silver Premium
Medic
M249
CQC
(09-23-2011 04:16 PM)Furkan Duyan Yazılan:  
(09-22-2011 08:40 PM)x0nlyspace Yazılan:  
(09-22-2011 08:39 PM)Rebelli0uss Yazılan:  Hangi oyun bu?

NFS Most Wanted

Nasıl yapıyorsunuz böyle şeyleri ya..?
Yama Furkancım yama Big Grin
09-23-2011 04:46 PM
x0nlyspace
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: Muhammet

Katılma Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 3

Warrock Bilgileri
Nick: x0nLySpacé

K/D: 1.18

LwL: 57

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

CQC
(09-23-2011 03:31 PM)metalboy95 Yazılan:  Konuya çok farklı yaklaşımla bakıp bunu açıklama gereği duyuyorum.

Arkadaşlar bakın şimdi tofaş falan eyvallah tamam Türklerin yaptığı araba diyebiliriz ama tofaş şahin falanda bildiğim kadarıyla italyan arabaları. Yani motorları ve diğer aksamları italyanlar tarafından yapılıyor sadece Türkiye Prestij odaklı sattıkları için herkes türk arabası falan diyor.

Ha tabiki BMW ile Tofaş kapışabilirmi allah aşkına. Motoru falan herşeyi geçtimde arabanın içinden dışına kullanılan lastikler jantlar falan herşey vs çok daha BMW fark yaratır sonuçta BMW alman markası Almanlar yaparsada masaya yumruğunu vurur masayı kırar derecesinde yapar yani buna güvenlikte dahil.

Ama benim ASIL GÖRÜŞÜME gelirsek ben küçüklükten beri arabaya karşıyım Big Grin Big Grin Bende doğduğumdan beri her zaman Motosiklet tutkunu olmuşumdur ve Motosiklet arabaya göre çok daha alternatifli ve güzel bir araç. Artıları sayarsak;

-İstediğiniz ortama motosikleti sokabilirsiniz
-Motosiklet dediğimiz bi adam kadar bir araçtır ve ona bakması, sorunlarının halledilmesi çok daha kolay
-Çok fazla masraf getirmeyen bir araç ve vergilerdede bu göz önünde
-Motosiklet arabaya göre daha güvenli çünkü motosiklette kask, eldiven vs zorunluluğu var bunlar arabada kaza yapsak kafamız gözümü patlayacak kanlar içinde kalacağız ama motosiklette öyle değil kask demek sizi kafa darbelerine çok daha iyi korur. Aynı Şekilde motosikletten fırlama ihtimalinizi bilemem ama arabanın içinde sıkışıp kalma vs olayları var ama motosiklette siz bi kaza durumunda direk motosikleti terk edersiniz.
-Motosiklet bana göre trafikte daha avantajlı çünkü yol,park derdi vs'de yok. Arabalar kırmızı ışıkta beklerken siz aralarından geçip en öne geçebiliyorsunuz Big Grin Big Grin Big Grin
-Motosiklet hem daha çok dikkat ve beceri isteyen birşey. Buda Trafikte bize daha çok sorumluluk ve dikkat gerektiyor. Bu yüzden motosiklet kullananın trafik kurallarını ihmal edip arabaların aralarına dalıp sollama gibi bir lüksü olmayabilir tabi herkes için farklıdır bu Big Grin
-Belki bu özellik gibi gözükmesede bence motosiklet arabaya göre daha karizmatik ve çok kız düşkünüysenizde onların dikkatlerini fazlasıyla çekecektir. Onlara güzel bir adrenalin dolu şölen yapıp tavlama gibi planlarınız varsada sizin işinize gelebilir Big Grin

Eğer birgün sezona denk gelirsen Konya Drag yarışlarına beklerim seni Smile
Şahin dediğin araba nelere kafa tutuyormuş, ayrıca BMW bile kuru kuru tabi kıyaslanmaz ki kıyaslayan da yok zaten, bmw sadece tutkudur. Ama Tofaş 'AŞK. Smile Düşürdüğün araban ile kasislerden geçerken kartelin sürtmesiyle içinin cız etmesi gibi bi duygu Smile Tofaş'ı herkes sevmez, binemez, kullanamaz. Sadece hasta işidir, bak ben Mersinde oturuyorum, bu gördüğün araba:
[Resim: 284692_194220613972286_100001530476844_5...7405_n.jpg]

Mersinde ki her türlü arabaya kafa tutan bi araç. 14 bin lira satışta şu an.

Bu da turbo teşhisatı döşeniminden bir kaç kare:

[Resim: 268369_178885172172497_100001530476844_4...5916_n.jpg]

2.

[Resim: 264958_178883735505974_100001530476844_4...9827_n.jpg]

Ne diyordum ben, Tofaş konusunda sadece yeterli bilgisi olan yorum yapar, yok o arada 100 yapar mı kaputtan dumanlar çıkar felan Smile Ben bizzat kendim şahit oldum 3. vitezde 180 vuran arabanın içindeydim. Yapıyorlar abi, bunun başka bi açıklaması yok. bmw e 30 e kısa mesafede geçiyor şahin Smile Googlede videolar var açın bakın izleyin. Ve Tofaş ile yanlamanın zevki tadı o bambaşka birşey Smile

Hadi sağlıcakla kalın Smile ARTİST

[Resim: 81994505dm0.jpg]
(Bu Mesaj 09-24-2011 02:23 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : x0nlyspace.)
09-24-2011 02:23 AM
« Önceki | Sonraki »

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай