Thecno69 Hack Suçlamaları.
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
8
Konuyu Açan Kişi
j4ckhunt3r
Görüntülenme Sayısı
1046

Derecelendir
  • 2 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
j4ckhunt3r
!~> HeLL BenT <~!

Profil Bilgileri
Adı: ert

Katılma Tarihi: Jan 2010

Warrock Bilgileri
Nick: asd

K/D: rr

LwL: 50

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Assault
M60
CQC
Şu son 2 haftada her aldığımız dostlukta thecno69 nickini görmüştür karşı takımlar, ister sahibi ister başkası oynamıştır ama 5 dostluk aldıysak 4'ünde emin olun sahibi oynamıştır, Fazla uzatmıyorum Thecno69 benim öz kardeşim aynı pc'den giriyoruz oyuna hack açıyor felan diyenler oldu hack açıp açmadığımızı
öğrenmek için 'staysh4rp Furkan'a veya pc'me sokabiliceğim bir diğer kişi olan 0ooo0ooo0o Burak pc'me tekrar giricek ve ss felan alıcak aksi takdirde başka hiç kimse pc'me giremez Furkan pc'me girdi bir kaç gün önce dostluktan sonra birşey bulamadı istiyen olursa gene sokarım....
08-07-2010 03:43 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ShapLuck
Gazi Üni.Hukuk Fakültesi~
*

Profil Bilgileri
Adı: 'İßrahim Şimşek'

Katılma Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 55

Warrock Bilgileri
Nick: jaqqer01

K/D: 2.38

LwL: 46

Clan: mXm

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: Thecno69 Hack Suçlamaları.
Kardeş çekemiyorlar işte ben 22 lvlim ve onca iyi skoru yapınca benden yüksek lvl bazıları ciddi ciddi dostum oldu.Ama bunun yanında bir o kadar daha düşman..Adamlar kendilerinden çok düşük lvl birinin onları vurmasından rahatsızlık duyuyor ve hack diyip attırmaya çalışıyor..Hani o çok yüksek ya sözü çok geçerya(!) Boşver takma...

[Resim: jaqqer01.gif]
Bir şeye inanmak onu var etmiyor maalesef.
(Bu Mesaj 08-07-2010 04:02 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ShapLuck.)
08-07-2010 04:02 PM
Reflexiv3
MvP

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Katılma Tarihi: Apr 2010

Warrock Bilgileri
Nick: unerreicht

K/D: 2.25

LwL: 55

Clan: MvP

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m249
Gold Premium
Assault
M249
CQC
(08-07-2010 04:02 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan:  Kardeş çekemiyorlar işte ben 22 lvlim ve onca iyi skoru yapınca benden yüksek lvl bazıları ciddi ciddi dostum oldu.Ama bunun yanında bir o kadar daha düşman..Adamlar kendilerinden çok düşük lvl birinin onları vurmasından rahatsızlık duyuyor ve hack diyip attırmaya çalışıyor..Hani o çok yüksek ya sözü çok geçerya(!) Boşver takma...

Bu laflarla hiç birşey savunulamaz da , ispatlanamazda , şekil peşinde koşmaya gerek yok.

08-07-2010 04:08 PM
ShapLuck
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(08-07-2010 04:08 PM)Mustafa Cömert Yazılan:  
(08-07-2010 04:02 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan:  Kardeş çekemiyorlar işte ben 22 lvlim ve onca iyi skoru yapınca benden yüksek lvl bazıları ciddi ciddi dostum oldu.Ama bunun yanında bir o kadar daha düşman..Adamlar kendilerinden çok düşük lvl birinin onları vurmasından rahatsızlık duyuyor ve hack diyip attırmaya çalışıyor..Hani o çok yüksek ya sözü çok geçerya(!) Boşver takma...

Bu laflarla hiç birşey savunulamaz da , ispatlanamazda , şekil peşinde koşmaya gerek yok.

Eminim öyledir kardeş bende açtım geçen gün bir konu "wostorm" adlı adam ben alberonda 104-23 yapınca başladı küfüre dedi ki :"Pkk bile sendn şerefli" ben bu sözü hakedecek bişey yapmadım!! Neyse bunu geç yukardaki mesajımda anlatmak istediğim düşünce şu:"Yüksek lvl bazı adamlar vurulunca ya da kendisinden çok çok iyi oynayan adam görünce hemen hack diyorlar"Birşeyi kanıtlamaya çalışan yok anladın mı ortamı gerecek mesajlar yazma RİCA EDİYORUM...

Not:Şekil yapmayı sen daha iyi bilirsin forumda seninde bir adama vurulunca hack deyip küfürleştiğiniz SSler de vardı ve forumda o çocuğa küfür ettiğinden BAN yemiştin hatırlatırım...

(Bu Mesaj 08-07-2010 04:22 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ShapLuck.)
08-07-2010 04:19 PM
j4ckhunt3r
!~> HeLL BenT <~!

Profil Bilgileri
Adı: ert

Katılma Tarihi: Jan 2010

Warrock Bilgileri
Nick: asd

K/D: rr

LwL: 50

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Assault
M60
CQC
Beyler sakin lütfen nerden nereye geldi konu .
08-07-2010 04:31 PM
Mr.Erşen
Efsane Ankaralı
*

Profil Bilgileri
Adı: Furkan

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 165

Warrock Bilgileri
Nick: fdssfdfsd

K/D: 2.01

LwL: 51

Clan: UTL*

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
m4a1
Gold Premium
Assault
M60
CQC
(08-07-2010 04:19 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan:  
(08-07-2010 04:08 PM)Mustafa Cömert Yazılan:  

Eminim öyledir kardeş bende açtım geçen gün bir konu "wostorm" adlı adam ben alberonda 104-23 yapınca başladı küfüre dedi ki :"Pkk bile sendn şerefli" ben bu sözü hakedecek bişey yapmadım!! Neyse bunu geç yukardaki mesajımda anlatmak istediğim düşünce şu:"Yüksek lvl bazı adamlar vurulunca ya da kendisinden çok çok iyi oynayan adam görünce hemen hack diyorlar"Birşeyi kanıtlamaya çalışan yok anladın mı ortamı gerecek mesajlar yazma RİCA EDİYORUM...

Not:Şekil yapmayı sen daha iyi bilirsin forumda seninde bir adama vurulunca hack deyip küfürleştiğiniz SSler de vardı ve forumda o çocuğa küfür ettiğinden BAN yemiştin hatırlatırım...

Şu leveli 20-30 olanların yüksek level tabiri acındırmasını hiç sevmiyorum sende onu yapmışsınadamım
08-07-2010 04:32 PM
ShapLuck
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(08-07-2010 04:27 PM)Mustafa Cömert Yazılan:  Benim şeklim bana yeter,yukarda anlatmak istediğini anladım o laflarla kimseyi savunamazsın Wink Kardeşim ayağına yatıyorsun daha resmini bile görmediğin adamla,kimseye güvenilmez ben sana nasıl güveniyim,küfür ederek şekil peşinde oşmam haketmeseydi de etmesetdim o oyudan bir sürü şahidim var sen rahat ol,forum sizi adam etmesin.

Gel msn de gör yüzümü sana bana güven duymanı gerektirecek bir durum olduğunu söyleyen oldu mu?Ben senden büyüğüm sonuçta oyunda konuşmuştum benle daha saygılı konuş!Benim şeklim bana yeter falan filan laflar etme!Ben sana niye kardeşim ayağı çekeyim?Sen Admin misin Gm misin nesin de sana yalakalık tarzı birşey yaptığımı ima etmeye çalışıon?

08-07-2010 04:36 PM
TaTy
Unregistered

Hack olduğuna dair xfire ile video alın veya SS alın.Elinizde %100 kanıt olsun.İmzamda xfire ile video nasıl çekilir konusu mevcut.

Oyunda yüksek level-düşük level ayrımı yapanlar çok ama bunlara kulak vermeyin.Unutmayınki 1 lvl birisi ile 100 lvl biriside aynıdır.Farklı olan oynayışıdır.Bütün silahları G1 dende alabilir.Bu kadar basit.Warrock oyunu tamamen kabiliyet-Silah arasındadır.

Konuyu hakaretlere varmadan tartışacağınıza inanıyorum.
08-07-2010 04:56 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
graham59
Üst Teğmen
*

Profil Bilgileri
Adı: Onur Ertürk

Katılma Tarihi: May 2010

Rep Puanı: 2

Warrock Bilgileri
Nick: graham59

K/D: 1.59

LwL: 30

Clan: CxTa

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Engineer

CQC
salla banada hep hack diyolar

[Resim: graham59.gif]
08-07-2010 05:29 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Warrock Hack.. Rookie 1 1,881 08-24-2013 10:27 PM
Son Mesaj: Alican Balık
  Warrockda hack durumu ? Brexima 8 2,645 06-16-2013 04:13 PM
Son Mesaj: Recruit
  lrockolixl jumper hack gps karamurattttt 0 1,435 03-22-2013 04:32 PM
Son Mesaj: karamurattttt
  Hack Programı Tesbit Edildi llcentropusll 21 13,122 11-11-2012 05:59 PM
Son Mesaj: Batuhan Ö.
  Bu Nasıl Bir Hack ? EmpeRoR* 12 4,649 10-10-2012 04:30 PM
Son Mesaj: arrivederci

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай