Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
RE: Survivor Ünlüler-Gönüllüler Şampiyonu = DERYA BÜYÜKUNCU
(06-21-2011 10:17 AM)metalboy95 Yazılan:
(06-21-2011 03:57 AM)xliiqhtzzx3 Yazılan:
(06-21-2011 12:53 AM)metalboy95 Yazılan: Sonuna kadar Nihat hak etti. Hepinizin aksini düşünüyorum.
Acaba birleşme olmadan önce yarışmalara en çok keletnenip en çok survivor'u önemseyen kim di ? Nihattı.
Konseylerde söylediği, korumaya aldığı kişileri, VTR'lerde söylenen ve Nihata karşı söylenen şeylerde hiç biri inkar ettimi ? Etmedi. Örnek verirsek Taçmini korumaya almak için Teyfikle anlaştılar. Zeynebin yanında oldu. Gerçektende söylediği herşeyin ve söylediği sözlerin hepsinin sonuna kadar destekçisiyim ve arkasındayım. Adam resmen Ülkesine verdiği önemi gösterdi. Survivor'a en çok önem veren oydu. Herşeyde bi duruşu bi lafı bi tarzı vardı adamın. Sonuna kadar doğruların yanına gitti. Kendisini Survivor hayatı boyunca doğruları söyleyip bi o kadarda kendisini hedef alan bir sürü ünlüyü eledi finale kadar tırnaklarını kazıya kazıya geldi o adam. Kameralarının karşısında ailesine verdiği sevgisini gösterdi. Kazandığı oyunlarda zaman zaman ağladı ve survivor'a olan, ülkesine ve insanlarımıza olan aşkını gösterdi. Nihat kesinlikle Survivor'a masaya yumruğu koyar gibi koydu karşısına cephe alan bütün herkezi eleyip bütün herkeze büyük ders verip sonuna kadar Survivor'ın şampiyonluğunu hak etti.
Derya ne yaptı afedersiniz ?. Taneri destekleyenlerde bilir Tanerde söylüyor "4 duvar arasında oturup survivor'ı survivor gibi yaşamayıpta öyle şampiyon olunmaz" dedi. Fark ettiyseniz Derya Finalde Taçmini istediğini söyledi. Neden ? Çünkü kendisi zayıf olduğu için Taner ve Nihattan korktuğu için Taçmini istedi. Taner'de ona meydan okudu helal olsun.
Derya bi kere bütün konseylerde olsun kızlar hariç hiç bir erkeğin dediklerine vs hiç bir güzel olaya tepkisini vermedi. Sanki yanındaki adamlar onun için bir hiçmişte sadece havaya bakıp durdu. Taner olsun Nihat olsun Teyfik olsun Deryanın yaptığı bütün yalvarmacıkları, adamlığını ayaklarının altına aldığı bütün şeyleri yüzüne vurdular adamın. Bu kadarda haysiyetsizlik olmazki.
Taner bile dedi Nihata "Taner ödülü kazanırsan beni götürürmüsün" dedi diye dedi Nihata. Nihatta işte zaten bu adamın huyunu sevmiyodu. 12 saat önce düşman olduğu adama 12 saat sonra beni ödüle götürmüsün yok cicim şu bu diyen bi adamın Survivor gibi zorlu bir yarışmayı hakkıyla olmadan kazanmasını anlayamıyorum.
Konseylerde bile adam hiç birşeye tepki vermeden put gibi oturdu. Bumu efendilik ?. Sesini gıkını çıkarmayan adamın adamlığı nerde ?
Bide Nihatın kendisini cephe alan insanlara nasıl savaş açıp hepsini tek tek elediğini, belkide Türkiye Nihatın o özlü sözleriyle dalga geçip aslında Nihatın o sözlerle ne kadar iyi bir felsefeye sahip olup Survivor'ıda bu kadar önemsediğini görüpte Derya gibi Put gibi oturan bi adamın Şampiyonluğu kazanması gerçekten içler acısı
Vallaha Billaha Nihat'a varımı yokumu veresim geldi o anlarda. O adamın o yarışmaya neler kattığını nasıl savaşır gibi savaştığını görünce Nihat'ı gerçektende 40 yıl kölesi olacak kadar ağırlayasım geldi.
NİHAT BU YARIŞMANIN VE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU KESİNLİKLE...
SANA HIC VE HIC KATILMIYORUM
ADAM BIZIM MILI SPORCUMUZU ALA ETDI VE TERBIYESIZ IFTARILAR ATI
COK SAYGISIZ NIHAT TÜRK HALKI ONA AMA GÖSTERDI
ADAMSIN DERYA
Sen önce bu forumda tamamen büyük harflerle mesaj yazılmayacağını öğren ve noktaları harf kullanmaya dikkat et sonra benim görüşüme katılmadığını söyle.
Ne iftirası atmış acaba bide üstüne üstlük Terbiyesiz iftiralar diyorsun. Birazını söyleyebilir misin ?
Kardesim nihat beyfendisi dedi ki
" Derya seni federasiyon´dan ati lar ve hic bir yüzme yarismasi kazanamadin" dedi.....
RE: Survivor Ünlüler-Gönüllüler Şampiyonu = DERYA BÜYÜKUNCU
Nihat komik falandı da gerçekten nefret ettim şahsından. Derya olgunluğu ile kazandı. Tebrik ediyorum.
(06-21-2011 12:53 AM)metalboy95 Yazılan: Sonuna kadar Nihat hak etti. Hepinizin aksini düşünüyorum.
Acaba birleşme olmadan önce yarışmalara en çok keletnenip en çok survivor'u önemseyen kim di ? Nihattı.
Konseylerde söylediği, korumaya aldığı kişileri, VTR'lerde söylenen ve Nihata karşı söylenen şeylerde hiç biri inkar ettimi ? Etmedi. Örnek verirsek Taçmini korumaya almak için Teyfikle anlaştılar. Zeynebin yanında oldu. Gerçektende söylediği herşeyin ve söylediği sözlerin hepsinin sonuna kadar destekçisiyim ve arkasındayım. Adam resmen Ülkesine verdiği önemi gösterdi. Survivor'a en çok önem veren oydu. Herşeyde bi duruşu bi lafı bi tarzı vardı adamın. Sonuna kadar doğruların yanına gitti. Kendisini Survivor hayatı boyunca doğruları söyleyip bi o kadarda kendisini hedef alan bir sürü ünlüyü eledi finale kadar tırnaklarını kazıya kazıya geldi o adam. Kameralarının karşısında ailesine verdiği sevgisini gösterdi. Kazandığı oyunlarda zaman zaman ağladı ve survivor'a olan, ülkesine ve insanlarımıza olan aşkını gösterdi. Nihat kesinlikle Survivor'a masaya yumruğu koyar gibi koydu karşısına cephe alan bütün herkezi eleyip bütün herkeze büyük ders verip sonuna kadar Survivor'ın şampiyonluğunu hak etti.
Derya ne yaptı afedersiniz ?. Taneri destekleyenlerde bilir Tanerde söylüyor "4 duvar arasında oturup survivor'ı survivor gibi yaşamayıpta öyle şampiyon olunmaz" dedi. Fark ettiyseniz Derya Finalde Taçmini istediğini söyledi. Neden ? Çünkü kendisi zayıf olduğu için Taner ve Nihattan korktuğu için Taçmini istedi. Taner'de ona meydan okudu helal olsun.
Derya bi kere bütün konseylerde olsun kızlar hariç hiç bir erkeğin dediklerine vs hiç bir güzel olaya tepkisini vermedi. Sanki yanındaki adamlar onun için bir hiçmişte sadece havaya bakıp durdu. Taner olsun Nihat olsun Teyfik olsun Deryanın yaptığı bütün yalvarmacıkları, adamlığını ayaklarının altına aldığı bütün şeyleri yüzüne vurdular adamın. Bu kadarda haysiyetsizlik olmazki.
Taner bile dedi Nihata "Taner ödülü kazanırsan beni götürürmüsün" dedi diye dedi Nihata. Nihatta işte zaten bu adamın huyunu sevmiyodu. 12 saat önce düşman olduğu adama 12 saat sonra beni ödüle götürmüsün yok cicim şu bu diyen bi adamın Survivor gibi zorlu bir yarışmayı hakkıyla olmadan kazanmasını anlayamıyorum.
Konseylerde bile adam hiç birşeye tepki vermeden put gibi oturdu. Bumu efendilik ?. Sesini gıkını çıkarmayan adamın adamlığı nerde ?
Bide Nihatın kendisini cephe alan insanlara nasıl savaş açıp hepsini tek tek elediğini, belkide Türkiye Nihatın o özlü sözleriyle dalga geçip aslında Nihatın o sözlerle ne kadar iyi bir felsefeye sahip olup Survivor'ıda bu kadar önemsediğini görüpte Derya gibi Put gibi oturan bi adamın Şampiyonluğu kazanması gerçekten içler acısı
Vallaha Billaha Nihat'a varımı yokumu veresim geldi o anlarda. O adamın o yarışmaya neler kattığını nasıl savaşır gibi savaştığını görünce Nihat'ı gerçektende 40 yıl kölesi olacak kadar ağırlayasım geldi.
NİHAT BU YARIŞMANIN VE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU KESİNLİKLE...
Ayrıca sana da gram katılmıyorum. Eğer yarışmanın kesilmemiş bölümlerini izlersen Nihat'ın gerçek yüzünü görürsün. Beyni olmayan tam bir sokak bebesidir Nihat doğan denilen şahıs. Derya olgun sinirini sabrını bilen koruyan biri. Nihat herkesin tepesini attıran sinir, sabır zorlayan biri. Pascal dayanamadı nitekim. Derya karısına delice bağlı olan biri olmakla birlikte , Nihat'ın senin karını s...'im dediği noktada kendini tutmuş bir insandır. Kameraların karşısında islam felsefesi yapmakla, allahım allahım demekle, onla bunla adam olunmuyor. Oyun mu evet oyunlarda hakkıyla kazandı gayet başarılı ve hırslıydı ancak; bir insanı olgun yapan oyundaki başarısı değil insanlar ile ilişkisi duruşu, bakış açısıdır. Nihat denilen o şahıs (insan demiyorum) bir kızın adada tek kalmasına sebep olmuş bir şerefsizdir. Aynı geçen sene o 3 erkeğin adada Merve'yi tek başına bıraktıklarında düşündüklerimi Nihat için düşünüyorum. Taner'e kalsa taçmini götürecekti. Nihat bu aç gözlülüğü ve sokak tarzı nedeniyle halk'ın nefretini kazandı. Derya ise başarılı bir yarışmacı olmadığı halde Halk'ın sevgisini kazandı. Önemli olan budur. Nihat'ada şu saatten sonra adam demem. Köpeğin tekidir. Ülke özlemi yok şubu hepsi hikaye. O adamın ağlayacağı falan yok
-
(Bu Mesaj 06-21-2011 08:25 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : NXBoomer.)