Son savunmamızdır artık cevap vermiyeceğim MKASK
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
12
Konuyu Açan Kişi
LuckyLuck
Görüntülenme Sayısı
2198

Derecelendir
  • 1 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
RE: Son savunmamızdır artık cevap vermiyeceğim MKASK
Gerçekdende mkataturk hesabını ilk görünce bu char eski değil nasıl bu kadar lvl opk dir kesin demiştim açıklamandan sonra fikrim değişti ama diğer fikirlerim aynı bu oyun öncelikle yetenek oyunu yeteneğin yoksa istersen 100 lvl ol istersen en güzel itemlere sahip ol(bu lafım o hackle item alanlara) senin yaptığın sadece kul hakkıdır bir bakımdan ve senin vicdanına kalmıştır.Dediğim gibi yeteneğin becerin yoksa bu tarz oyunlar oynama lvl'in önemli olduğu bir çok online oyun var.Zaten 21 lvl den sonrası önemli değil 41 den sonrası gereksiz.Ama aslında kendimize şunu sormalıyız neden lvl'e önem veriyoruz esas olarak vermek zorunda kalıyor çoğumuz çünkü düşük lvl ile güzel skor yaparsan hack sin düşük lvl ile yüksek lvllerle konuşamazsın yüksek lvller oyundaki 9 14 yaş grubu için birşey ifade ediyor sanki onlar oyunun kurucusu.Size yaşadığım olayı anlatayim 30 lvl ken bir odaya girdim karşıda en fazla 4 lvl bizdede 50 ve 60 civarı 2 kişi vardı neyse güzel skor yaptım karşıdaki ezikler bana hack dediler ve yüksek lvl leri gm sanmışlar yada kandırılmışlar adamlara beni banlatmasını söylediler.Kısacası bu oyunda yaptığımız şeylerin %80 i diğer insanların görüşü eğer lvl kd ve itemden çok iyi oynamaya önem verilseydi opk afk tarzı olaylar az olurdu.

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
05-11-2011 07:47 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
awarwas
Son umudum iLk savaşımdı..
*

Profil Bilgileri
Adı: Vahit

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 6

Warrock Bilgileri
Nick: awarwas

K/D: 1.28

LwL: 69

Clan: KKS

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
(05-11-2011 07:47 PM)xtremelife Yazılan:  Gerçekdende mkataturk hesabını ilk görünce bu char eski değil nasıl bu kadar lvl opk dir kesin demiştim açıklamandan sonra fikrim değişti ama diğer fikirlerim aynı bu oyun öncelikle yetenek oyunu yeteneğin yoksa istersen 100 lvl ol istersen en güzel itemlere sahip ol(bu lafım o hackle item alanlara) senin yaptığın sadece kul hakkıdır bir bakımdan ve senin vicdanına kalmıştır.Dediğim gibi yeteneğin becerin yoksa bu tarz oyunlar oynama lvl'in önemli olduğu bir çok online oyun var.Zaten 21 lvl den sonrası önemli değil 41 den sonrası gereksiz.Ama aslında kendimize şunu sormalıyız neden lvl'e önem veriyoruz esas olarak vermek zorunda kalıyor çoğumuz çünkü düşük lvl ile güzel skor yaparsan hack sin düşük lvl ile yüksek lvllerle konuşamazsın yüksek lvller oyundaki 9 14 yaş grubu için birşey ifade ediyor sanki onlar oyunun kurucusu.Size yaşadığım olayı anlatayim 30 lvl ken bir odaya girdim karşıda en fazla 4 lvl bizdede 50 ve 60 civarı 2 kişi vardı neyse güzel skor yaptım karşıdaki ezikler bana hack dediler ve yüksek lvl leri gm sanmışlar yada kandırılmışlar adamlara beni banlatmasını söylediler.Kısacası bu oyunda yaptığımız şeylerin %80 i diğer insanların görüşü eğer lvl kd ve itemden çok iyi oynamaya önem verilseydi opk afk tarzı olaylar az olurdu.

Sonuna kadar katılıyorum adamım

[Resim: awarwas.gif]
05-11-2011 08:45 PM
LuckyLuck
Zirvede Bıraktı

Profil Bilgileri
Adı: Berkay

Katılma Tarihi: Mar 2011

Warrock Bilgileri
Nick: Bıraktım

K/D: 1,55

LwL: 82

Clan: UwC

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
AI-AW
CQC
(05-11-2011 06:33 PM)Turgay Emek Yazılan:  
(05-11-2011 05:14 PM)Furkan Erşen Yazılan:  Warrock statsda 1. olsan nolur olmasan levelde pek önemli degil 30 ol yeter ama bazıları bunu çok abartıyor hırs haline getiriyorlar.

ben orada level ve kd sıralamasını bu clanın açtığı konulardan öğrendim zaten. Bilmiyorum hırs yapacak vede dersleri aksatacak kadar önemli olan şey ne bu konuda. Yaptıkları zaman kaybınında farkında olduklarını berkay'da yazmış ama umarım bu tip son derece gereksiz yarışlara girmezler. Level'ın bir önemi olsaydı bugüne kadar en yükseklerden birisi ben olurdum bugüne kadar lakin öyle bir durum olmadığı için ben hep para kazandım =D

Oyunu bıraktım zati bir kaç ay aralıklı gireceğiz tolga abi'de öyle kafa dağıtmayı abarttık biraz Smile Önerilerini dikkate alıcam abim
web tasarım bölümü okuyorum zar zor kurtardım dersleri hırs kontrol edilmeyince kötü bir şey oluyor ancak insan dayanamıyor inadına en iyi olmak istiyor geç oldu ama güç olmadı Smile Warrock'dan ziyade daha çok forumdayım zaten.
(05-11-2011 08:45 PM)statikkk Yazılan:  
(05-11-2011 07:47 PM)xtremelife Yazılan:  Gerçekdende mkataturk hesabını ilk görünce bu char eski değil nasıl bu kadar lvl opk dir kesin demiştim açıklamandan sonra fikrim değişti ama diğer fikirlerim aynı bu oyun öncelikle yetenek oyunu yeteneğin yoksa istersen 100 lvl ol istersen en güzel itemlere sahip ol(bu lafım o hackle item alanlara) senin yaptığın sadece kul hakkıdır bir bakımdan ve senin vicdanına kalmıştır.Dediğim gibi yeteneğin becerin yoksa bu tarz oyunlar oynama lvl'in önemli olduğu bir çok online oyun var.Zaten 21 lvl den sonrası önemli değil 41 den sonrası gereksiz.Ama aslında kendimize şunu sormalıyız neden lvl'e önem veriyoruz esas olarak vermek zorunda kalıyor çoğumuz çünkü düşük lvl ile güzel skor yaparsan hack sin düşük lvl ile yüksek lvllerle konuşamazsın yüksek lvller oyundaki 9 14 yaş grubu için birşey ifade ediyor sanki onlar oyunun kurucusu.Size yaşadığım olayı anlatayim 30 lvl ken bir odaya girdim karşıda en fazla 4 lvl bizdede 50 ve 60 civarı 2 kişi vardı neyse güzel skor yaptım karşıdaki ezikler bana hack dediler ve yüksek lvl leri gm sanmışlar yada kandırılmışlar adamlara beni banlatmasını söylediler.Kısacası bu oyunda yaptığımız şeylerin %80 i diğer insanların görüşü eğer lvl kd ve itemden çok iyi oynamaya önem verilseydi opk afk tarzı olaylar az olurdu.

Sonuna kadar katılıyorum adamım

Katılana katılıyorum Big Grin

Aslında hep buradaydım
(Bu Mesaj 05-11-2011 08:54 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : LuckyLuck.)
05-11-2011 08:52 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Oyun Sıkıyo Artık bence Yenilik Gerek. HersekZade 9 6,993 07-16-2013 10:54 AM
Son Mesaj: Volkan
  Artık sizde paylaşım yapabilirsiniz! NewCenk 1 1,261 10-12-2012 09:52 AM
Son Mesaj: JeWeL
  Alıştık artık. xCamp3rush 12 2,503 07-24-2012 05:10 PM
Son Mesaj: Postdramatik
  Premium Artık Alalım mı? llcentropusll 5 1,646 07-16-2012 11:58 PM
Son Mesaj: Zafer Ulaş
  yok artık pokoyo61 9 1,775 07-09-2012 08:34 PM
Son Mesaj: Leonx

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай