Samet KARA Gerçeği
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Samet KARA Gerçeği
Konudaki Cevap Sayısı
70
Konuyu Açan Kişi
retarioo
Görüntülenme Sayısı
13959

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 5 Oylar - 3.8 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Samet KARA Gerçeği
l3ygoldman
Banned

Profil Bilgileri
Adı:

Katılma Tarihi: Feb 2010

Warrock Bilgileri
Nick: l3ygoldman

K/D: 1.41

LwL: 57

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Engineer

CQC
RE: Samet KARA Gerçeği
(04-07-2010 11:18 PM)sayanora Yazılan:  ilk öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bakın eyer hala bu arkadaşı savunanlar var ise ben sadece haretler içersinde bakarım adamın hck yapması mı veya hck dağıtmasımı önemli sizin için arkadaşlar hck acan veya hck dağıtan aynı şeydir eyer bu şekilde arkadaşları teşfik ediyor ise aynı durma düşmesi demekdir ama hala siz samet karayı savunuyorsanzı helal olsunderim adam birde adim dikatiniz çekirim. lütfen arkadaşlar bir birimizi kandırmayalım bu işe iyicene bakalım ince elemeye gerek yok adam kanıt yollamıs ve hck dağıtmış illa sizin için oyundamı hck açması gerekiyor ?? yapamyın arkadaşlar gurulu insan bunu yapmaz asıl türk insanı neyapar nede teşvik eder halla utanmadan cıkıp yazıyorsa birşey diyemiycem

Her ne kadar bu elemanla oyun içinde fikirlerimiz uyuşmasada bu dediklerine katılıyorum.Burda ne demek istediğime dikkat edin lütfen,sevmediğim biri dahi olsa haklı olduğu zaman doğru söylediğini itiraf etmekten kaçınmam.

Sizde bu Samet'le forumda veya oyunda paylaşmış olduğunuz birşeyler veya ortak çıkarlar olabilir.Ama ne olursa olsun gerçekleri söylemek ve tarafsız olmak gerekir..!

Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir…
04-07-2010 11:26 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Volkan
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Volkan

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 326

Warrock Bilgileri
Nick: l3edbaht

K/D: ∞

LwL: ∞

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
Adminler Hack Peşinde 1 ÇIKTI!

Herkes Sinemalara... Hücuuuummmm.
Tüm Mesajlarını Bul
Barış
The Dark DefendeR
*

Profil Bilgileri
Adı: barış

Rep Puanı: 136

Warrock Bilgileri
Nick: ncaRav3n

K/D: 3+

LwL: 48

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
psg1
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
(04-07-2010 11:24 PM)bozkartal Yazılan:  
(04-07-2010 11:07 PM)Barış Yazılan:  Varsa bir derdi tasası olan gelsin ts ye.
cevap yazmamak için çok tuttum kendimi ama buraya kadarmış

Moderatör olduğunuzu unutup, tehit etmeyin kimseyi.

O clandaydım, fakat bu lazkocy4li halil abi hack olmuş olsaydı her oyunu iyi olurdu.Karşısındaki adamı bile vurmakta zorlanan bir kişi.Şimdi burada çoğu kişi o adama laf diyor yaşıtı gibi, peki hiç düşündünüz mü acaba bu adam hackten anlasa bu SS i koyarmıydı foruma?

Hackten nefret ederim. hadi ilk ama kullanmış yine de suçlu diyorsunuz, bunları diyecek olan kişiler hayatlarında hiç mi "hack nedir, nasıl bi şeydir, merak ettim bi bakıyım" gibisine kullanmamışmıdır? ben bi forumda bysystemm yani oyun moderatörü olan sadığı "çok eskiden hack kullandım banlandım, sonrada böyle oldum" gibisine yorum atmıştığını gördüm ve normal karşılıyorum. Herkes kullanmıştır bu hack denen meleti, herkes ne olduguna bakmıştır, şeytana uymuştur.Halil abinin yaptığı hata fakat bu kadar üstüne gelinmesi hiç normal değil arkadaşlar. bakın yaptığından kendide pişman. halil abiyi en fazla 3-4 aydır tanıyorum diyebilirim, sameti bayadır tanıyorum ikisinide severim ama şuanda ikisi de hatalı sadece biri değil, İKİSİDE! Bu oyun diye geçmeyin elinizi vicdanınıza koyun biraz, öyle düşünün arkadaşlar..
Tehtit ? konuşmak amaçlı cağırıyorum.

There's a feeling I get when I look to the west ,
And my spirit is crying for leaving.
Tüm Mesajlarını Bul
Mehmetii
Corporal

Profil Bilgileri
Adı: mehmet

Katılma Tarihi: Oct 2009

Warrock Bilgileri
Nick: x1mehm3tii

K/D: 1.38

LwL: 30

Clan: TDM

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Heavy Trooper
AI-AW
Battle Group
Belli ki bu konu çok uzayacak. Halil abiyi seviyorum. Disco disco'yu da seviyorum. Ama ikisindede yarı yarıya suç var diyorum. Yani ben onları arkadaşım olarak görerekten bunu söylüyorum. Uzatmaya gerek yok konuyu. Birileri demiş bir üye olsaydı banlanırdı. Evet. Onlarda kendilerince haklı. Konuda şu ana kadar herkes arkadaşlarını savunmuş. Güzel cevap veren istisna arkadaşlarda var onları tebrik ediyorum. Tarafsız olmak gerek böyle konularda. Ben onları arkadaşlarım olarak görüyorum zamanında sohbet ettiğim insanlar. Hatta Halil'le hala severek konuşurum. Ama Halil haklı ve ya Samet haklı demiyorum. Kimse haklı değil. İki taraftada suç var ve gereken yapılmalı. Ha ben dışlansın demiyorum. Birisi çıkmıs Halil'e sen dışlandın demiş. Ama saçmalamış eski arkadaşları halâ kendisiyle seve seve konuşur. Bende dahil. Yeni arkadaşlarada zaten ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Samet'de zaten dışlanabilicek birisi değil. Gereken yapılmalı ve daha fazla uzatılmamalı.

[Resim: 2h2edcl.jpg]

Legen ...Wait For It... Dary
04-07-2010 11:27 PM
Tüm Mesajlarını Bul
SametKARA
Unregistered

(04-07-2010 11:26 PM)Xosé Estornell Yazılan:  Adminler Hack Peşinde 1 ÇIKTI!

Senin Kadar Post Kasan Birini Görmedim..Tamam Yetkim Alındı Bu Konu Kapanabilirmi Şimdi Moderatör Arkadaşlar Kilitlerse Sevinirim Herşey Açıklığa Kavuştu Konu Kilitlensin.
04-07-2010 11:27 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Evet forumdaki bir çok kişinin fikrini merak ettiğim için baştan beri nötr davrandım. İlk başta olayları birazcık serbest bıraktım. En nihayi karar lazkoçyalı ile ilgili yorum yapmayacağım. Sametkara'ya gelirsek sitedeki adminliğini almış bulunuyorum. Hack yapmak yanlış bir davranıştır bunda hem fikiriz. Birine hack vermeninde hoş bir davranış olduğuna inanmıyorum.

Sonuç itibari ile adminliği alınmıştır.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

04-07-2010 11:28 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
boomleqend
El Dorado

Profil Bilgileri
Adı: Gökhan

Katılma Tarihi: Jan 2010

Warrock Bilgileri
Nick: boomleqend

K/D: 2.∞

LwL: 40

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(04-07-2010 11:27 PM)Mehmetii Yazılan:  Belli ki bu konu çok uzayacak. Halil abiyi seviyorum. Disco disco'yu da seviyorum. Ama ikisindede yarı yarıya suç var diyorum. Yani ben onları arkadaşım olarak görerekten bunu söylüyorum. Uzatmaya gerek yok konuyu. Birileri demiş bir üye olsaydı banlanırdı. Evet. Onlarda kendilerince haklı. Konuda şu ana kadar herkes arkadaşlarını savunmuş. Güzel cevap veren istisna arkadaşlarda var onları tebrik ediyorum. Tarafsız olmak gerek böyle konularda. Ben onları arkadaşlarım olarak görüyorum zamanında sohbet ettiğim insanlar. Hatta Halil'le hala severek konuşurum. Ama Halil haklı ve ya Samet haklı demiyorum. Kimse haklı değil. İki taraftada suç var ve gereken yapılmalı. Ha ben dışlansın demiyorum. Birisi çıkmıs Halil'e sen dışlandın demiş. Ama saçmalamış eski arkadaşları halâ kendisiyle seve seve konuşur. Bende dahil. Yeni arkadaşlarada zaten ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Samet'de zaten dışlanabilicek birisi değil. Gereken yapılmalı ve daha fazla uzatılmamalı.

katılıyorum

[Resim: generation-dx.jpg]
[Resim: 1022.png]

Brutal Offence MillitarY...

Kralına Rest Alayına Ders Olsun Bizim Kardeşliğimiz...
(Bu Mesaj 04-07-2010 11:30 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : boomleqend.)
04-07-2010 11:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul
HakanKosovalı
Reis
*

Profil Bilgileri
Adı: Hakan

Rep Puanı: 56

Warrock Bilgileri
Nick: locakam

K/D: 1907

LwL: 01

Clan: NBK

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1
Gold Premium
Heavy Trooper
FAMAS
Battle Group
(04-07-2010 11:26 PM)l3ygoldman Yazılan:  
(04-07-2010 11:18 PM)sayanora Yazılan:  ilk öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bakın eyer hala bu arkadaşı savunanlar var ise ben sadece haretler içersinde bakarım adamın hck yapması mı veya hck dağıtmasımı önemli sizin için arkadaşlar hck acan veya hck dağıtan aynı şeydir eyer bu şekilde arkadaşları teşfik ediyor ise aynı durma düşmesi demekdir ama hala siz samet karayı savunuyorsanzı helal olsunderim adam birde adim dikatiniz çekirim. lütfen arkadaşlar bir birimizi kandırmayalım bu işe iyicene bakalım ince elemeye gerek yok adam kanıt yollamıs ve hck dağıtmış illa sizin için oyundamı hck açması gerekiyor ?? yapamyın arkadaşlar gurulu insan bunu yapmaz asıl türk insanı neyapar nede teşvik eder halla utanmadan cıkıp yazıyorsa birşey diyemiycem

Her ne kadar bu elemanla oyun içinde fikirlerimiz uyuşmasada bu dediklerine katılıyorum.Burda ne demek istediğime dikkat edin lütfen,sevmediğim biri dahi olsa haklı olduğu zaman doğru söylediğini itiraf etmekten kaçınmam.

Sizde bu Samet'le forumda veya oyunda paylaşmış olduğunuz birşeyler veya ortak çıkarlar olabilir.Ama ne olursa olsun gerçekleri söylemek ve tarafsız olmak gerekir..!

güzel kardeşim fikirler illaki biryerde buluşur bak aynı fikirde çıkdık eleman değin kişi 36 yaşında be birde deli ibrahim gerçeği var ona nedemeli onunlada inşallaha tsden konuşucam oda bulaşmış ise valla onun adına üzülüyorum yani işin özü wtr clanlar birliğini kirletmeyelim turgayın emeğine sayı gösterin

04-07-2010 11:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Volkan
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Volkan

Rep Puanı: 326

Warrock Bilgileri
Nick: l3edbaht

K/D: ∞

LwL: ∞

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
(04-07-2010 11:27 PM)SametKARA Yazılan:  
(04-07-2010 11:26 PM)Xosé Estornell Yazılan:  Adminler Hack Peşinde 1 ÇIKTI!

Senin Kadar Post Kasan Birini Görmedim..Tamam Yetkim Alındı Bu Konu Kapanabilirmi Şimdi Moderatör Arkadaşlar Kilitlerse Sevinirim Herşey Açıklığa Kavuştu Konu Kilitlensin.

Yok Samet estağfurullah ne post'u. Konu ile alakalı bir mesaj o. Bayağı anlam içeriyor yani.

Neyse Turgay gerekeni yapmış.
04-07-2010 11:30 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Barış
The Dark DefendeR
*

Profil Bilgileri
Adı: barış

Rep Puanı: 136

Warrock Bilgileri
Nick: ncaRav3n

K/D: 3+

LwL: 48

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
psg1
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
Massacre bu çocuğu seviyorum !
daha uzamasın kilit.

There's a feeling I get when I look to the west ,
And my spirit is crying for leaving.
04-07-2010 11:31 PM
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Murat kara ve bSrN M.K 4 1,247 03-28-2011 12:58 PM
Son Mesaj: M.Kara
  samet kara / Fredy hakkında ByradikaL 6 3,337 07-23-2010 10:57 PM
Son Mesaj: Turgay Emek
  Samet Kara'ya ve Wtr 'ye yapılan Komplo ! Emir ERDOĞAN 24 4,356 05-24-2010 01:03 PM
Son Mesaj: SametKARA
  Nükleer Santral Gerçeği rayligh 6 1,729 05-21-2010 12:23 AM
Son Mesaj: TaTy
  kara liste konusu TR-eurograp 24 7,199 01-26-2010 09:33 PM
Son Mesaj: Turgay Emek

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай