Samet KARA Gerçeği
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Samet KARA Gerçeği
Konudaki Cevap Sayısı
70
Konuyu Açan Kişi
retarioo
Görüntülenme Sayısı
13959

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 5 Oylar - 3.8 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Samet KARA Gerçeği
Turhan Demirel
babayorgun
*

Profil Bilgileri
Adı: hacı osman veli oğlu

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 183

Warrock Bilgileri
Nick: yok

K/D: yok

LwL: yok

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
RE: Samet KARA Gerçeği
(04-07-2010 10:41 PM)0netiger Yazılan:  
(04-07-2010 10:34 PM)SametKARA Yazılan:  Evet Bu Konu Hakkında Ben Yazayım..İlk Önce Bu Konuyu Açan Kişi Lazkocyali'nın Ta Kendisidir..Ben Master Planet'e lazk0cya'lının Baskısı Üzerine Kıramadığım İçin Girdim Üstelik Bana Gold Premium Almıştır Kendisi..Günler Geçtikten Sonra Hack Mevzuları Dolaşmaya Başladı TS'de İlk Hackin Adını Veren İbrahim Abi Yani (delibr4him) Sonra Bu Lazkocyali Hacki İbrahim Abiden Aldı Çalıştırmayı Becerememiş Sanırım...Baktım TS'de Bağıra Bağıra Hack Arıyor Bende Dedim Abi Ben Sana Bulabilirim Dedim Sonra Kardeşim Kadar Sevdiğim Birisinden Alıp Buna Verdim Bunlarda Kullanmaya Başladı Olay Bu Herhalde Yediremiyor Kendisine Suçu Benim Üzerime Atmaya Çalışıyor..

He Benim Suçum Nedir Hacki Ona Vermemdir Ki Hacki Zaten Ben Başkasından Aldım da Ona Verdim..Onuda Çok Yana Yana Aradığı İçin Verdim.

Burda olayı daha ıyı anlayabılmenız ıcın kavram enformasyonu yapalım bıraz.

Hack'i uyusturucuya benzetelım.
Hack'i arayanıda bagımlıya.

Bagımlı uyusturucu krızıne gırdıgınden dolayı uyusturucu aramaya baslar. Sende o bagımlıya uyusturucu vermıssın.

Büyük suç sende... Hem o bagımlı kısının bagımlı oldugu bıle muamma

Ben halıl abıyı dınledım ve halıl abıye sen hack veremmı demıssın oda merak etmıs ve hackı kullanmıs ( bu halıl abının soyledıgı ) Dogruda olabılır olmayabılırde

Ama dogru olan bırsey var SAMET in ona hack vermesı...

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM WARROCKTR bu forumun ceo admını baska bırısıne hack verıyor. Bu cezası kalmamalı... TARAFSIZ BAKIS ACISI BU...

dikkat edersen bu kişi admin olmadan önce bu konular olmuştur laflarını az tartarsan ve bilirsen kimin ne olduğunu napmaya çalıştığını anlarsınız kimseyi savunmuyorum bakış açısı die bir şey var at gözlüğü ile bakmayın dünyaya o şekilde bakarsan sadece önünü görürsün arkadaşım

[Resim: minifestoz.gif]
04-07-2010 10:46 PM
Tüm Mesajlarını Bul
SametKARA
Unregistered

(04-07-2010 10:41 PM)0netiger Yazılan:  
(04-07-2010 10:34 PM)SametKARA Yazılan:  Evet Bu Konu Hakkında Ben Yazayım..İlk Önce Bu Konuyu Açan Kişi Lazkocyali'nın Ta Kendisidir..Ben Master Planet'e lazk0cya'lının Baskısı Üzerine Kıramadığım İçin Girdim Üstelik Bana Gold Premium Almıştır Kendisi..Günler Geçtikten Sonra Hack Mevzuları Dolaşmaya Başladı TS'de İlk Hackin Adını Veren İbrahim Abi Yani (delibr4him) Sonra Bu Lazkocyali Hacki İbrahim Abiden Aldı Çalıştırmayı Becerememiş Sanırım...Baktım TS'de Bağıra Bağıra Hack Arıyor Bende Dedim Abi Ben Sana Bulabilirim Dedim Sonra Kardeşim Kadar Sevdiğim Birisinden Alıp Buna Verdim Bunlarda Kullanmaya Başladı Olay Bu Herhalde Yediremiyor Kendisine Suçu Benim Üzerime Atmaya Çalışıyor..

He Benim Suçum Nedir Hacki Ona Vermemdir Ki Hacki Zaten Ben Başkasından Aldım da Ona Verdim..Onuda Çok Yana Yana Aradığı İçin Verdim.

Burda olayı daha ıyı anlayabılmenız ıcın kavram enformasyonu yapalım bıraz.

Hack'i uyusturucuya benzetelım.
Hack'i arayanıda bagımlıya.

Bagımlı uyusturucu krızıne gırdıgınden dolayı uyusturucu aramaya baslar. Sende o bagımlıya uyusturucu vermıssın.

Büyük suç sende... Hem o bagımlı kısının bagımlı oldugu bıle muamma

Ben halıl abıyı dınledım ve halıl abıye sen hack veremmı demıssın oda merak etmıs ve hackı kullanmıs ( bu halıl abının soyledıgı ) Dogruda olabılır olmayabılırde

Ama dogru olan bırsey var SAMET in ona hack vermesı...

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM WARROCKTR bu forumun ceo admını baska bırısıne hack verıyor. Bu cezası kalmamalı... TARAFSIZ BAKIS ACISI BU...

Senin Sanırım Kuyruk Acın Var Galiba Yazdıklarından Onu Anlıyorum Bu Hack Olayını Uyuşturucuya Benzetmen Senin Akıl Seviyeni Belirtir Sadece...Benden Önce Zaten Hacki Kullanıyorlar Diyorum Sana Hala Anlamıyormusun Beynin mi Kıt Nedir..Eskiyi Açmaya Gerek Yok Diyorum Orda Çünkü Geçmiş Bir Konu Bu Olayın Üzerinden 5-6 Geçmiş Çünkü Ve Bu Lazkocyali Hack Kullandıgında Yakalandıgında Ben Onun Arkasında Yine Durdum Turgay Bunu Çok İyi Bilir Hatta Turgay'la Tartıştım Bile Ama Lazkocyalı'nın Yaptığını GAVUR Bile Yapmaz..Tamamen Adilik Şerefsizlik Daniskasını Yapıyor Şuan Ben Çıkıp Burda Bunları Söylemezdim Ama DELİKANLI GİBİ ÇIKIP HERŞEYİ SÖYLÜYORUM BURDA HE ODA DELİKANLIYSA GELSİN KARŞIMA BULUŞALIM ADAM GİBİ KONUŞSUNDA GÖREYİM BAKALIM KAÇ KURUŞLUK ADAMMIŞ....
04-07-2010 10:46 PM
daviddwebb
artizos bazaros neararos
*

Profil Bilgileri
Adı: cengizhan

Katılma Tarihi: Dec 2009

Rep Puanı: 14

Warrock Bilgileri
Nick: daviddwebb

K/D: 1.15

LwL: 51

Clan: Ress

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper

CQC
bırakın bu işleri adam istediği anda hack buluyor ben bu adamın oyunlarda kullanmadığını nerden bileyim hem adam delikanlı gibi itiraf ediyor ben hack açtım diye erkekçe itiraf edemeyenler işlediği suçları başkasının üstüne atanlar utansın...
(Bu Mesaj 04-07-2010 10:48 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : daviddwebb.)
04-07-2010 10:47 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Harun Erbay
Üst Teğmen
*
TeamSpeak Admin

Profil Bilgileri
Adı: HARUN

Rep Puanı: 186

Warrock Bilgileri
Nick: bykusshow

K/D: 1

LwL: 1

Clan: BMT

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1

Sniper
M60
Urban OPS
(04-07-2010 10:20 PM)0netiger Yazılan:  
(04-07-2010 10:15 PM)Turhan Demirel Yazılan:  Evet arkadaşlar bu konuyu buraya taşıyan kişiler bayağı bi ince eleyip sık dokumuşlar sametle bi alıp veremedikleri var galiba benim görüşüm bu. bide şunu eklemeden geçemiyeceğim bu konuyu açan arkadaşlara soruyorum neden herkese küfür edip duruyonuz merak ediyorum acaba sametle tartıştığınız içinmi bu konuyu buralara kadar taşıdınız milladi takvim geldi sizin açtınız konu milladdan önce konuşulmuş kapanmış bir olaydır adam karalarken insan ilk kendine bakmalı aynaya bak kendini görderler gerçeği yansıtır ama aynada sadece dışını görürsün içini göremiyeceğin için pek gerçeği yansıtmaz saygılarımla...

(04-07-2010 10:16 PM)0ooo0ooo0o Yazılan:  Anladığım Kadarı İle.Kendini Deşifre Etmemeye Çalışan Kişinin Sarfettiği Sözlerden SametKara'nın Kuyusunu Kazmak İstediği Belli.Ve Tahminim.Bu Kişiler Hack Bulmuşlar Yapamamışlar Ve Yine Bu Kişiler SametKara'dan Hack İstemişler SametKara'da Hacki Bulmuş Vermiş.Anladığım Olay Bu...Tamamen Suçsuzluğuna İnanıyorum Yani...

Mesajlarınızın %100 tarafsız oldugunu dusunmuyorum. Duygunuzu katmayan bu konu bu oyundakı en onemlı konu '' hack konusu '' dıkkatınızı cekmenızı tavsıye ederım.

0netiger kardeşim sen hangi türküyü okuyorsun söylermisin bana yada gel ts de ne yapmak istediğini açıkla.Oraya KENDİ GÖRÜŞÜNÜ yaz milletin yazdığını alıntı yapıp yorum yapma.Elinde SAMET KARA ile ilgili bir kesin net delil bişey varsa koy ozaman konus kim kime ayrım yapıyormuş hangi tarafsızlıktan bahsediyorsun sen.! söylermisin.Haddinizi hududunuzu bilin biraz kimin ne olduğunu biliyoruz 0netiger senide biliyoruz kardeşim o yüzden kendinizi kasmayın..İYİ EĞLENCELER

KÜLLERİNDEN DOĞAN AŞK !!!..!!!

Forum Kuralları
WarRock İndirme
Teknik Yardım Bölümü
Hazır Ticketlar Bölümü
WarrockTR Clanlar Birliği
Xfire Oyun İçinde Video Çekme
Teamspeak 3 Kurulum
WarRock Kayıt Olma
Hediye Kod Kullanmak
ImageShack SS Koyma Programı
WTR Clan Kayıt İşlemi
Foruma Video Ekleme Kodları
Microsoft Visual C++ Runtime Warrock Hatası Çözümü
Warrock Dosyaları [ Sistem ]
Nod32 İçin WarRock Ayarı
04-07-2010 10:49 PM
Tüm Mesajlarını Bul
0netiger
El Classico

Profil Bilgileri
Adı: Yasin ERKAN

Katılma Tarihi: Oct 2009

Warrock Bilgileri
Nick: 0netiger

K/D: 2.14

LwL: 57

Clan: WuF

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Medic
M60
CQC
BEYLER ÖZELLİKLEDE TURGAY SANA SOYLUYORUM TEKRAR TEKRAR SOYLUYORUM SAMET DEGILDE BASKA BIRISI OLSAYDI O KISI SU AN SURESİZ BANDI... BEN SADECE BUNU DIYORUM KENDI BILE ITIRAF EDIYOR HACKI VERDIM DEDI ACMASINI OGRETTIM DEDI ARTIK BU ADAMI BANLAMASSANIZ BEN SIZE BIRSEY DEMIYORUM. O KADAR.......

[Resim: odtc.png]
04-07-2010 10:51 PM
Tüm Mesajlarını Bul
arrivederci
veni vidi vici
Ceo

Profil Bilgileri
Adı: *******

Rep Puanı: 620

Warrock Bilgileri
Nick: turk0lord

K/D: 1,51

LwL: 68

Clan: BMT

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
bu forumda admin ve modları rahip yapıp gunah yapmıycakmıs gozuyle bakmayın yapmış bir hata hack e aracı olmuş lazkocy4li nın hack kullanmadan önceki halinide herkes biliyor ayda bir kd sıfırlıyo 0.-- altına düştüğü için
04-07-2010 10:51 PM
Tüm Mesajlarını Bul
daviddwebb
artizos bazaros neararos
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper

CQC
(04-07-2010 10:51 PM)arrivederci Yazılan:  bu forumda admin ve modları rahip yapıp gunah yapmıycakmıs gozuyle bakmayın yapmış bir hata hack e aracı olmuş lazkocy4li nın hack kullanmadan önceki halinide herkes biliyor ayda bir kd sıfırlıyo 0.-- altına düştüğü için

ya lazkocy4li nın onceden hack yapıp yapmadıgın oyunu bılen anlar zaten adam her oyun 25-35 arası kill yapmıokı hemde k2yle
04-07-2010 10:55 PM
qurqann
Üst Teğmen
*

Profil Bilgileri
Adı: Gürkan

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 35

Warrock Bilgileri
Nick: qurqann

K/D: 1.67

LwL: 55

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
Konuya girmek istemiyorum ama bi yer dikkatimi çekti;
Hackı alan kişi ısrarla mesajlarında codoroda onunda hack açıp açmadığını soruyor buna delikanlı gibi cevap istiyor ve cevap daha gelmedi.
Ve alınan kararda beni düşündürmedi değil.
Yorumlarım bu kadar. Olaydakileri tanımıyorum sadece olayı uzaktan izleyen biriyim.

Huu.
(Bu Mesaj 04-07-2010 10:57 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : qurqann.)
04-07-2010 10:56 PM
Tüm Mesajlarını Bul
daviddwebb
artizos bazaros neararos
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper

CQC
üstelik programmı kullanıosun dedıgınde ben bu işte pro yumda demıyor...
04-07-2010 10:56 PM
Emir ERDOĞAN
Anatolian Tigers
*

Profil Bilgileri
Adı: Emir

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 72

Warrock Bilgileri
Nick: vipzephire

K/D: 1.40

LwL: 54

Clan: VIP

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
Zaten Samet abi vermeden önce de kullanıyormuş.Hacki isteyen ne kadar sürse bulacaktır.Zaten ssi var her yerde şimdi gelmiş kendi kabahatini başkasına yüklemeye çalışıyor.Ben adamlık meselelerinden öyle çok anlamam ama bence bu yapılan ADAMlığa sığmaz.Samet abinin tek suçu Halil ''abi'' denilen şahısa aşırı güvenmesi ve onu aşırı sevmesidir bu sevmenin sonucu bu hatayı yapmıştır.Bu konuda tamamen Samet abinin yanındayım bunuda hiç bir şey değiştiremez..
04-07-2010 10:57 PM
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Murat kara ve bSrN M.K 4 1,247 03-28-2011 12:58 PM
Son Mesaj: M.Kara
  samet kara / Fredy hakkında ByradikaL 6 3,337 07-23-2010 10:57 PM
Son Mesaj: Turgay Emek
  Samet Kara'ya ve Wtr 'ye yapılan Komplo ! Emir ERDOĞAN 24 4,356 05-24-2010 01:03 PM
Son Mesaj: SametKARA
  Nükleer Santral Gerçeği rayligh 6 1,729 05-21-2010 12:23 AM
Son Mesaj: TaTy
  kara liste konusu TR-eurograp 24 7,199 01-26-2010 09:33 PM
Son Mesaj: Turgay Emek

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай