Samet KARA Gerçeği
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Samet KARA Gerçeği
Konudaki Cevap Sayısı
70
Konuyu Açan Kişi
retarioo
Görüntülenme Sayısı
13959

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 5 Oylar - 3.8 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Samet KARA Gerçeği
-XO-
adem çelik
*

Profil Bilgileri
Adı: adem

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 124

Warrock Bilgileri
Nick: --------

K/D: 0,00

LwL: 00

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m134
Favori Silah :
rpg7
Gold Premium
Heavy Trooper
M249
CQC
RE: Samet KARA Gerçeği
Burada anladığım kadarıyla SametKARA bazı kişilere hack programı vermiş. SametKARA'nın açıklama yapması lazım.

I've seen my world change, and then go back to where it came.
04-07-2010 10:31 PM
Tüm Mesajlarını Bul
retarioo
Banned

Profil Bilgileri
Adı: can

Katılma Tarihi: Mar 2010

Warrock Bilgileri
Nick: unofficial

K/D: 1,32

LwL: 29

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
Bu forum tarafsızlığını yitirmiştir yorumlardan anlaşılan o ki aynı işi yapanlarda bu forumda mevcut..
04-07-2010 10:34 PM
Tüm Mesajlarını Bul
0netiger
El Classico

Profil Bilgileri
Adı: Yasin ERKAN

Warrock Bilgileri
Nick: 0netiger

K/D: 2.14

LwL: 57

Clan: WuF

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(04-07-2010 10:31 PM)Adem Çelik Yazılan:  Burada anladığım kadarıyla SametKARA bazı kişilere hack programı vermiş. SametKARA'nın açıklama yapması lazım.

Kardeşim senı canı gonulden kutluyorum. Şu ana kadar forumda en tarafsız yorumu sen yaptın senle aynı fıkırdeyım. Herkes senın gıbı olaya tarafsız bakabılse...

[Resim: odtc.png]
Tüm Mesajlarını Bul
SametKARA
Unregistered

Evet Bu Konu Hakkında Ben Yazayım..İlk Önce Bu Konuyu Açan Kişi Lazkocyali'nın Ta Kendisidir..Ben Master Planet'e lazk0cya'lının Baskısı Üzerine Kıramadığım İçin Girdim Üstelik Bana Gold Premium Almıştır Kendisi..Günler Geçtikten Sonra Hack Mevzuları Dolaşmaya Başladı TS'de İlk Hackin Adını Veren İbrahim Abi Yani (delibr4him) Sonra Bu Lazkocyali Hacki İbrahim Abiden Aldı Çalıştırmayı Becerememiş Sanırım...Baktım TS'de Bağıra Bağıra Hack Arıyor Bende Dedim Abi Ben Sana Bulabilirim Dedim Sonra Kardeşim Kadar Sevdiğim Birisinden Alıp Buna Verdim Bunlarda Kullanmaya Başladı Olay Bu Herhalde Yediremiyor Kendisine Suçu Benim Üzerime Atmaya Çalışıyor..

He Benim Suçum Nedir Hacki Ona Vermemdir Ki Hacki Zaten Ben Başkasından Aldım da Ona Verdim..Onuda Çok Yana Yana Aradığı İçin Verdim.
Harun Erbay
Üst Teğmen
*
TeamSpeak Admin

Profil Bilgileri
Adı: HARUN

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 186

Warrock Bilgileri
Nick: bykusshow

K/D: 1

LwL: 1

Clan: BMT

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1

Sniper
M60
Urban OPS
(04-07-2010 10:26 PM)filandoz Yazılan:  oneiger eğer SS leri okuduysan samet söylediği eski konuları acmaya gerek yok demiştir baskası samet n eski konusunu nerden bilebilir kaldıki benimle konuşurken

Adını bile okumadım yinede efendiliğimi bozmayacağım hack olduğunu cümle alem biliyor bunun direk kişilikle alakası var kusurabakma ama senin gibi birinin açtığı konuyu geçtim yaptığın yorumlar için yazayım kimse senin yorumlarına bakıpta iş yapmaz bi yaptırımın olmaz kusurabakma hiçte adalet adalet diye gezinme sen bir hacksin dışlanmıs birisin o yüzden kendi işine bak beni daha fazla yorma senin gibilere yazıcak cümlem dahi olmaz.

KÜLLERİNDEN DOĞAN AŞK !!!..!!!

Forum Kuralları
WarRock İndirme
Teknik Yardım Bölümü
Hazır Ticketlar Bölümü
WarrockTR Clanlar Birliği
Xfire Oyun İçinde Video Çekme
Teamspeak 3 Kurulum
WarRock Kayıt Olma
Hediye Kod Kullanmak
ImageShack SS Koyma Programı
WTR Clan Kayıt İşlemi
Foruma Video Ekleme Kodları
Microsoft Visual C++ Runtime Warrock Hatası Çözümü
Warrock Dosyaları [ Sistem ]
Nod32 İçin WarRock Ayarı
04-07-2010 10:37 PM
Tüm Mesajlarını Bul
0netiger
El Classico

Profil Bilgileri
Adı: Yasin ERKAN

Warrock Bilgileri
Nick: 0netiger

K/D: 2.14

LwL: 57

Clan: WuF

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(04-07-2010 10:34 PM)SametKARA Yazılan:  Evet Bu Konu Hakkında Ben Yazayım..İlk Önce Bu Konuyu Açan Kişi Lazkocyali'nın Ta Kendisidir..Ben Master Planet'e lazk0cya'lının Baskısı Üzerine Kıramadığım İçin Girdim Üstelik Bana Gold Premium Almıştır Kendisi..Günler Geçtikten Sonra Hack Mevzuları Dolaşmaya Başladı TS'de İlk Hackin Adını Veren İbrahim Abi Yani (delibr4him) Sonra Bu Lazkocyali Hacki İbrahim Abiden Aldı Çalıştırmayı Becerememiş Sanırım...Baktım TS'de Bağıra Bağıra Hack Arıyor Bende Dedim Abi Ben Sana Bulabilirim Dedim Sonra Kardeşim Kadar Sevdiğim Birisinden Alıp Buna Verdim Bunlarda Kullanmaya Başladı Olay Bu Herhalde Yediremiyor Kendisine Suçu Benim Üzerime Atmaya Çalışıyor..

He Benim Suçum Nedir Hacki Ona Vermemdir Ki Hacki Zaten Ben Başkasından Aldım da Ona Verdim..Onuda Çok Yana Yana Aradığı İçin Verdim.

Burda olayı daha ıyı anlayabılmenız ıcın kavram enformasyonu yapalım bıraz.

Hack'i uyusturucuya benzetelım.
Hack'i arayanıda bagımlıya.

Bagımlı uyusturucu krızıne gırdıgınden dolayı uyusturucu aramaya baslar. Sende o bagımlıya uyusturucu vermıssın.

Büyük suç sende... Hem o bagımlı kısının bagımlı oldugu bıle muamma

Ben halıl abıyı dınledım ve halıl abıye sen hack veremmı demıssın oda merak etmıs ve hackı kullanmıs ( bu halıl abının soyledıgı ) Dogruda olabılır olmayabılırde

Ama dogru olan bırsey var SAMET in ona hack vermesı...

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM WARROCKTR bu forumun ceo admını baska bırısıne hack verıyor. Bu cezası kalmamalı... TARAFSIZ BAKIS ACISI BU...

[Resim: odtc.png]
(Bu Mesaj 04-07-2010 10:42 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : 0netiger.)
04-07-2010 10:41 PM
Tüm Mesajlarını Bul
retarioo
Banned

Profil Bilgileri
Adı: can

Katılma Tarihi: Mar 2010

Warrock Bilgileri
Nick: unofficial

K/D: 1,32

LwL: 29

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
ben samete soruyorum cadora da ilk bana hack verdiği zaman hack açmışmıdır açmamışmıdır eğer harbiden sözünün eri isen samet merklanma admin forsun gene yerinde maşallah... ben delikanlı gibi açıklamamı yaptım bazı bebeler gibi yan çizmem ben ayrica turgay efendi bazı arkadasların dediği gibi forumların tarafsızlığı kalmamiştir artık...benim kim olduğumu herkes biliyor senin gibi dünkü sabiler bilemezsiniz beni .....bykus sende samet clanında diye savunmaya devam et allah biliyor ne olğunu ne turgayın adminliğine ndde senin yorumuna ihtiyacım var ben kendim eşşeklik yaptğımın farkındayım ama bazılarında az karakter gösterip evet yaptım açtım demesini bekliyorum ben herkes sütten çıkmıs ak kaşık NOOOO NEVER xx
04-07-2010 10:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul
bariberto
Er
*

Profil Bilgileri
Adı:

Rep Puanı: 16

Warrock Bilgileri
Nick:

K/D:

LwL:

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

(04-07-2010 10:34 PM)SametKARA Yazılan:  Evet Bu Konu Hakkında Ben Yazayım..İlk Önce Bu Konuyu Açan Kişi Lazkocyali'nın Ta Kendisidir..Ben Master Planet'e lazk0cya'lının Baskısı Üzerine Kıramadığım İçin Girdim Üstelik Bana Gold Premium Almıştır Kendisi..Günler Geçtikten Sonra Hack Mevzuları Dolaşmaya Başladı TS'de İlk Hackin Adını Veren İbrahim Abi Yani (delibr4him) Sonra Bu Lazkocyali Hacki İbrahim Abiden Aldı Çalıştırmayı Becerememiş Sanırım...Baktım TS'de Bağıra Bağıra Hack Arıyor Bende Dedim Abi Ben Sana Bulabilirim Dedim Sonra Kardeşim Kadar Sevdiğim Birisinden Alıp Buna Verdim Bunlarda Kullanmaya Başladı Olay Bu Herhalde Yediremiyor Kendisine Suçu Benim Üzerime Atmaya Çalışıyor..

Çok pardon kardeşim merak ettiğim şu soruma lütfen cevap ver. Adamın biri TS de bağırıyor ''hack hack'' diye ve sen buna istinaden üşenmeden hack bulup ona veriyosun.Aklına yanayım ben senin.Nasıl bir işleyiş yahu bu?? Oyunda ya da burada bangır bangır bağırışıyorsunuz hack yapanlara ve kendi elinizle destek oluyorsunuz ama öyle ama böyle..Senin suçun ondan çok daha fazla inan bana.Eğer haysiyet yoksunu bir adamsa bırakırsın kendi arar kendi bulur belasını.Ama sen yemek yediğin kaba ...... gibi kendi oyununa kendin ihanet ediyorsun.Ve lütfen çocuklar şu birbirinizi korumak adına komik durumlara düşmekten de vazgeçin artık.Yorumlara bakıyorum da türlü türlü teoriler dönüyor.Biraz adil olun artık..Korkmayın haklı haklılığıyla yaşar...

Sevgiler;
04-07-2010 10:44 PM
Tüm Mesajlarını Bul
0ooo0ooo0o
Satıldı....
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Rep Puanı: 115

Warrock Bilgileri
Nick: 0ooo0ooo0o

K/D: 2.xx

LwL: 70

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Sniper
M60
CQC
(04-07-2010 10:28 PM)0netiger Yazılan:  
(04-07-2010 10:16 PM)0ooo0ooo0o Yazılan:  Anladığım Kadarı İle.Kendini Deşifre Etmemeye Çalışan Kişinin Sarfettiği Sözlerden SametKara'nın Kuyusunu Kazmak İstediği Belli.Ve Tahminim.Bu Kişiler Hack Bulmuşlar Yapamamışlar Ve Yine Bu Kişiler SametKara'dan Hack İstemişler SametKara'da Hacki Bulmuş Vermiş.Anladığım Olay Bu...Tamamen Suçsuzluğuna İnanıyorum Yani...

Söylediğinde çok büyük bir çelişki var hem samet hackı bulmus vermıs dıyorsun hemde samet'in sucsuzluguna ınanıyorsun ?? Big GrinBig Grin

Çelişki Yok Aslında Samet Adama O Zamanlar Sevip Saygı Göstermiş Ve Acıyıp Hack Bulmuş Onun İçin.Ayrıca Dediğin Gibi Tarafsız Yorum Yapmadım Yapmamda Para Versende Yapmam.Bir Tarafta İfşa Olmuş Dibe Vurmuş Adı Hacke Çıkmış Bir Kişi.Diğer Tarafta Kardeşim,Abim,Dostum Çok İyi Tanıdığım Adam Gibi Adam Olan SametKara.Gelde Tarafsız OL

[Resim: mastere.png]

Forum Kuralları
WarRock İndirme
Teknik Yardım Bölümü
Hazır Ticketlar Bölümü
WarrockTR Clanlar Birliği
Xfire Oyun İçinde Video Çekme
Teamspeak 3 Kurulum
WarRock Kayıt Olma
Hediye Kod Kullanmak
ImageShack SS Koyma Programı
WTR Clan Kayıt İşlemi
Foruma Video Ekleme Kodları
Microsoft Visual C++ Runtime Warrock Hatası Çözümü
Warrock Dosyaları [ Sistem ]
Nod32 İçin WarRock Ayarı
04-07-2010 10:45 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Volkan
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Volkan

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 326

Warrock Bilgileri
Nick: l3edbaht

K/D: ∞

LwL: ∞

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
Geçmişte kalan bir olay evet, fakat cezasız kalmamalı. Herkes tarafsız olmalı ve duygular işin içine katılmamalı. Gördüğüm kadarıyla Samet'te hack aramış, bulmuş ve vermiş. Yani burda Samet suçsuzdur diye birşey olamaz.

Gereken yapılmalı.

- Bir arkadaş "forum yöneticilerinden biri değilde, hacki dağıtan biz üyeler olsak banlarsınız" demiş... Son derece haklı.
04-07-2010 10:46 PM
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Murat kara ve bSrN M.K 4 1,247 03-28-2011 12:58 PM
Son Mesaj: M.Kara
  samet kara / Fredy hakkında ByradikaL 6 3,337 07-23-2010 10:57 PM
Son Mesaj: Turgay Emek
  Samet Kara'ya ve Wtr 'ye yapılan Komplo ! Emir ERDOĞAN 24 4,356 05-24-2010 01:03 PM
Son Mesaj: SametKARA
  Nükleer Santral Gerçeği rayligh 6 1,729 05-21-2010 12:23 AM
Son Mesaj: TaTy
  kara liste konusu TR-eurograp 24 7,199 01-26-2010 09:33 PM
Son Mesaj: Turgay Emek

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай