Mustang_34
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mustang_34
Konudaki Cevap Sayısı
11
Konuyu Açan Kişi
Throuman
Görüntülenme Sayısı
3333

Derecelendir
  • 3 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Mustang_34
Throuman
Gt500ShellBy Elenor

Profil Bilgileri
Adı: -

Katılma Tarihi: Oct 2010

Warrock Bilgileri
Nick: Mustang_34

K/D: 2.52

LwL: 75

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Heavy Trooper
FAMAS
CQC
Bug Mustang_34
Dünkü açılan konunuz ile ilgili görüşlerimi bildireceğim. Öncelikle evet Mustang_34 kullanıcısı benim isteyen inansın isteyen sallıyor desin keyif sizlerin.
Olay şu ki bundan 3 ay öncesine kadar bende hack'in h sini bilmezdim lakin oyunda hack sayesinde levelini yükseltip kendini bişey zanneden kendini bilmezlerle tanıştıkça oynadıkça / ( iyi oynadığımız için hack oluyoruz levelimiz düşük olduğu için ) / kullanmasakda hacksın diyen birçok kendini bilmez oldu. Gerçi %95inide kendi lafını yutturarak bileğimizin hakkıyla gönderdiğimiz oldu.
Yapılan FFA sistemi ile kasmak kimilerinize göre yanlış kimilerine göre doğru. Bu konuda tartışma yapmayacağım. Lakin sen burda doğru şekilde kasıyorsun sen neden böyle kasmıyorsun diyenlerede tek bir sözüm var. BU FFA ODALARINDA TAKILANLARIN (bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım diyenler de buna dahil, komedi olsun dye söylemiyorum böyle kasan çok var) TAMAMI BURADAKİ BANLANMA RİSKİNİ BİLENLERDİR. Adım gibi eminim burada da aranızda kendini warrocktr adına görevli olarak adamış birçok arkadaşımız da birçok ffa odasında level kasmıştır. İçinizden yapmadık etmedik demeyin elinizi vicdanınıza koyun bir defa daha düşünün yapmadınız mı? Eğerki cevabınız yaptıkdan yanaysa, "Köpek bile yal yediği kaba pislemez!" sözünden çıkarılacak anafikiri artık bir güzel düşünürsünüz...
Neyse lafı daha çok uzatmaya gerek yok. Ben hodri meydan dedim ve hıncımı çıkardım oyundan istesem daha çok da yapardım lakin buna ne benim vaktim var ne de sizlerin olsun. Banlandım mı HAYIR. Banlanacak mıyım belki? ama yine söylüyorum bu benim bileceğim iş. Istemiyorsanız FFA odalarını gelmeyin bu kadar basit...

Ben dün de ss çekip foruma atan arkadaşlara kızmıyorum ki buna hakkımızında olduğunu zannetmiyorum, yarın da yapan arkadaşlara sözüm yok. Elinizden geleni ardına koymayın. Herkes herşeyin farkında...
Alıntı:shadowles67 = 71 Lw OPK HACKER !

mustang_34 = 72 Lw OPK HACKER !
Bu Lw Geldiler Ve Hala OPK HACKERLAR !

Bu Emek Hırsızlarına Odalarınıza Almayınız !
Düzeltmeden duramayacağım Levelimi yanlış yazan arkadaş tarafından tekziplenirse sevinirim.Ayrıca başkasının odasına gitmektense kendi odamı kurdum, kurarım varsın gelmesinler keyifleri bilir. Düzgün bakamamış bu yorumu yazan arkadaş kanımca...Bu arada bulabilirseniz mustang_34'ü de banlatırsanız sevinirim. Uslubumda tek kelime argo kullanmadım. Sizdende aynı hassasiyet doğrultusunda cevaplar yazmanızı beklerim. Lakin İnsan ile Hayvan arasındaki farklar nerde kalır? Hakaret içeren mesajlara değer verip cevap yazmak için zaman bile harcamam bilginize. Oyundan beni tanıyan bilen bilir.. Neyse hadi Allaha emanet olun hafiye dostlar... beyfendi
11-22-2010 07:35 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
r3sp3ctful
Beyin bedava...
*

Profil Bilgileri
Adı: Berke

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 35

Warrock Bilgileri
Nick: r3sp3ctful

K/D: 1.70

LwL: 40

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
M249
CQC
RE: Mustang_34
OPK kasmayı mı savundun şimdi bize?

[Resim: 87064213.jpg]
11-22-2010 07:59 PM
Throuman
Gt500ShellBy Elenor

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Heavy Trooper
FAMAS
CQC
Yoo öyle kasın yada kasmayın demedim. keyif sizin nasıl kasacağınızı yada kasmayacağınızı söylemedim. Eğerki bu durumun adaletsizce olduğunu düşünüyorsanız ki öylesiniz yasal yollardan olayın birincil muhattabı k2 aracılıgıyla gamefirst e ticketlayın ss ve videoları. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum burada konu açıp kendinizi rahatlatmış olmaktan başka bişey yapmış olmazsınız.. Unutmayın ki gamefirst bindiği dalı kesmez. O hatayı bir defa yaptı Knight Online'da... Kör eşşek bile düştüğü çukura bir daha düşmez. Her ay düzenli ödeme yapan müşterisini kim kaybetmek isterki? Neyse yinede keyifler sizin iyi akşamlar.

I love WarrockTR
11-22-2010 08:15 PM
r3sp3ctful
Beyin bedava...
*

Profil Bilgileri
Adı: Berke

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 35

Warrock Bilgileri
Nick: r3sp3ctful

K/D: 1.70

LwL: 40

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
M249
CQC
(11-22-2010 08:15 PM)Throuman Yazılan:  Yoo öyle kasın yada kasmayın demedim. keyif sizin nasıl kasacağınızı yada kasmayacağınızı söylemedim. Eğerki bu durumun adaletsizce olduğunu düşünüyorsanız ki öylesiniz yasal yollardan olayın birincil muhattabı k2 aracılıgıyla gamefirst e ticketlayın ss ve videoları. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum burada konu açıp kendinizi rahatlatmış olmaktan başka bişey yapmış olmazsınız.. Unutmayın ki gamefirst bindiği dalı kesmez. O hatayı bir defa yaptı Knight Online'da... Kör eşşek bile düştüğü çukura bir daha düşmez. Her ay düzenli ödeme yapan müşterisini kim kaybetmek isterki? Neyse yinede keyifler sizin iyi akşamlar.

Ama senin ömrün düzenli premium almayı bırakana kadar. Ondan sonra çekerler fişini. Smile

İşlerine gelmez çünkü.

[Resim: 87064213.jpg]
11-22-2010 08:19 PM
Throuman
Gt500ShellBy Elenor

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Heavy Trooper
FAMAS
CQC
Alıntı:Ama senin ömrün düzenli premium almayı bırakana kadar. Ondan sonra çekerler fişini.

İşlerine gelmez çünkü.

yazan arkadaşa ithafen;
O zamana kadar kim öle kim kala... Kaldı ki elimde tutacağımı da söylemedim. Şuanki düzeydeki bir karekterin ortalama 700-800 tl değeri var. Hemen satıyorum desem 500 tlye veririm. Ee benım kaybım ne can çatlasa 100tl. Aradaki fark gayet açıktır umarım?

Canım istediği sürece oynar istemediğinde hadi suyu cıktı yeter derim olur biter. Olay bu kadar. Sanırım bu daha da açıklayıcı oldu...

I love WarrockTR
11-22-2010 08:23 PM
Sherlock
Unregistered

Alıntı:Adım gibi eminim burada da aranızda kendini warrocktr adına görevli olarak adamış birçok arkadaşımız da birçok ffa odasında level kasmıştır.İçinizden yapmadık etmedik demeyin elinizi vicdanınıza koyun bir defa daha düşünün yapmadınız mı?

HAYIR . Bu oyunu betasından beri oynuyorum ve levelim şu an 69 ve yeni atladım.

Konuya gelecek olursam ; doğrudur leveli kasıyorsunuz bi' şey olmuyor , GM gelip OPK odalarını patlatıyor levelları düşürmeden çıkıyor bunları siz de gayet iyi biliyorsunuz.

+ O hesapların bi' gün levelının düşeceğini de adınız gibi bunu da biliyorsunuz buna rağmen n' yapıyorsunuz ? Hesapları satıyorsunuz doğru mu ? Satıyorsunuz ama elinizde 10 hesap varsa en fazla 3 tanesini satabilirsiniz çünkü WR hesaplarını almak isteyen kullanıcı çok az ; 10 hesabın 10'unu da 1 yılda 65 yaptığınızı varsayalım , onlarda retail de olmaz artık o yüzden 500 TL ' den sattığınızı düşünelim.

O kadar AFK kalmaya (biliyorsundur odalarda 20 dk da patlıyor) , zamanı öldürmeye değiyor mu ? Yılda 1.500 lira kazanmak için bu kadar zamanı heba etmeye değiyor mu ? Şahsım adımak konuşayım ; ben de zaman harcıyorum doğru mu burada ? Evet . Ama hiç olmaz eğleniyorum bu oyunu oynarken , stres atıyorum. Siz level almaktan eğlendiğinizi söyleyip kendinizi kandırmayın , sizin eğlenceniz "level" dürtüsü sürekli level alma isteği , neyse çok uzattım.

Selametle.
11-22-2010 09:15 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
Throuman
Gt500ShellBy Elenor

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Heavy Trooper
FAMAS
CQC
Bu sizin görüşünüz; lakin ben karakter satma yanlısı düşündüğünüz gibi elli tane karakteri olan bir internet cafe sahibi veya yöneticisi değilim. Nacizhane takıldığım 1 karakterim var. Banlanmaktan gram korksam bu işi en başında yapmazdım ki halen de bir korkum yok ama vaktim yok. Size bunu savunmuyorum yanlış anlaşılmaya mahal vermesin. Oyunun düzeni bu hale geldiyse düzenin parçası olmak kaçınılmaz. Gün gelicek adaletli oyununuz -ki bende öyle olduğunu düşünüyordum bir yere kadar, size levelinizden ötürü negatif tepkiler (ezme, ezik, cücük, hack vs vs) halinde dönünce canınıza tak edecek. Zannetmiyorm ki ticari amaç dürtüsü peşinde olmayan bir çok arkadaş başka nedenlerden dolayı hack açsın. Ben yine bloc odamı açıcam yine orada takılıcam eskisi gibi. En azından leveli dert edemeyecekler...

Neye dikkat ettim biliyormusunuz? Hack meck bahane... leveliniz yoksa iyide oynasanız temizde oynasanız adınız hack'e çıkıyor çok oynadım ordan biliyorum. Ama leveliniz olunca hackin kralnı yapsanızda adamlar gık çıkarmıyor leveli kasmış arkadas demkki biliyor diyorlar. Hergün temiz oynarken hack damgası yiyip sinirlenip çıkmaktansa bu işi herkesin bildigi gibi alelade yapar sonrada yaptım der paşalar gibi odama çekilirim. Yine diyorum ss de lazım olursa vereyim istediğiniz foruma gönderin. Banlatın.

Kişiliklerinize saygım sonsuz ama insanların kararları konusunda onları eleştirmek konuysa eğer 1 kez daha düşünün derim. Bu konuda bir dost tavsiyesi olarak görürseniz sevinirm. Son mesajımda forumun tüm üye ve yetkililerine saygılarmı iletiyorum. Sağlıklı günler ve İyi eğlenceler dileklerimle...

Selametle!

I love WarrockTR
11-23-2010 12:26 AM
M.Kara
Query

Profil Bilgileri
Adı: Murat

Katılma Tarihi: Nov 2010

Warrock Bilgileri
Nick: xlordbozkurt

K/D: 1.50

LwL: 85

Clan: xLor

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
Sonuçta Emek Hırsızlığı ..

★▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ღ۩۞۩ღ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­★
»●G1-Adminlerine Nasıl Ulaşabilirim ?●«
★▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ღ۩۞۩ღ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­★
11-24-2010 06:19 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ProoSe
Generel
*

Profil Bilgileri
Adı: ilkem

Rep Puanı: 0

Warrock Bilgileri
Nick: xleaderlx2

K/D: 1.26

LwL: 28

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
M249
CQC
Admine katılıyorum..Sonuçda bu bir oyun ve zevk almak için oynanmalı diye düşünüyorum.İster 1 lvl ol istersen 100 ne fark eder ? Ben oraya kafamı dağıtmak stresimi atmak için giriyorsam lvlın, prenin , silahın hiç bir önemi yoktur.

[Resim: xleaderlx2.gif]
11-29-2010 09:41 AM
egeshow
Onbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: ege

Katılma Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 1

Warrock Bilgileri
Nick: egeshow

K/D: 1.30

LwL: 42

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic

CQC
bende bişey diyim isteyen illegal yollardan kasar isteyen normal oynayarak kasar bu kişinin bileceği bir iştir kimseyi ilgilendirmez

[Resim: egeshow.gif]
11-30-2010 08:46 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  shadowles67 Ve mustang_34 M.Kara 8 2,763 11-20-2010 07:04 PM
Son Mesaj: Kıbrıslı

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай