Lys Sınavında başarılar
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Lys Sınavında başarılar
Konudaki Cevap Sayısı
19
Konuyu Açan Kişi
weqale
Görüntülenme Sayısı
3432

Derecelendir
  • 1 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Lys Sınavında başarılar
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
RE: Lys Sınavında başarılar
Şu sınav denen şeyi bi anlasam zaten. Öncelikle başarılar dilerim herkeze bizim için hava hoş tabi şimdilik mutluyuz.

Zaten hep gülmüşümdür böyle şeylere. Yurt Dışında eğitim oranı bizden kat kat iyiyken onlarda daha kolay ve daha eğlenceli dersler işlenip öğrencilerin zevk aldığı ve bu yüzdende bizden daha çok kalkındıkları sınavsız bir eğitim görürken yurt dışındaki arkadaşlarım buralara geldiklerinde burdaki eğitim ordan çok zor olduğunu ve gereksiz bir sürü ders olduğunu söylüyorlar oraya gitsen çok rahat şu bu mesleklerini edinirsin diyorlar, Haklılar... Bide üstüne üstlük bizim gençlerimiz farklıdır derler ama 32 ülkeden 30uncu, 30 ülkedende 28 inci olduğumuzu bilemiyorlar eğitimde. Siz böyle bir sınav sistemi getirin üstüne üstlük birde kopya şifre iddaaları atın işte böyle devlet adamlarının yüzünden bizim geleceğimiz çok karanlık. YÖK denen meneti getiren o adamada sonsuz selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum (arkasından ne kadar belâ okuduğumu ben bile anlayamıyorum) Şahsen aklımda bir sürü soru işareti var ve Türkiyede okumasam bile okuyupta meslek edinenlerden çok daha mutlu olacağıma inanıyorum ve kendimi daha huzurlu hissediyorum.

Mimar Sinan mimar olmadan önce sınavamı girmiş kardeşim olacak iş değil Smile Smile

Son sözümdü. Tekrar başarılar Smile

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 06-17-2011 09:25 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
06-17-2011 09:20 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Alican Balık
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Alican

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 614

Warrock Bilgileri
Nick: trequartista

K/D: √∛∜∝

LwL: 49

Clan: !?

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
son sene yurt dışında kal taam mı, deki ben yurt dışı sınavlarına girecem.
YGS'nin 10kat daha kolayı bi sınav ile seni tabir tutuyolar,puanınla istediğin üniv.'e gogo.

Yunanistan'da kalan bi çocukla WarRock'da sohbet etmiştim bu konu hakkında.

alicanbalik.com
06-17-2011 09:24 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ErayG
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Eray

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 836

Warrock Bilgileri
Nick: Eray

K/D: -

LwL: -

Clan: BTS

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aug
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
Ben YGS'ye girdim daha sınavlara girmeye tövbe ettim. Ben girmiyorum hadi yine iyisiniz 1 sıra üstte olacaksınız victory.gif

[Resim: 76561198048273602.png]
06-17-2011 09:52 PM
Bob Marley
BodyAussea
*

Profil Bilgileri

Katılma Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 73

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 2.**

LwL: 77

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Herkese Başarılar .
06-17-2011 09:53 PM
Mr.Erşen
Efsane Ankaralı
*

Profil Bilgileri
Adı: Furkan

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 165

Warrock Bilgileri
Nick: fdssfdfsd

K/D: 2.01

LwL: 51

Clan: UTL*

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
m4a1
Gold Premium
Assault
M60
CQC
(06-17-2011 09:52 PM)tommy34 Yazılan:  Ben YGS'ye girdim daha sınavlara girmeye tövbe ettim. Ben girmiyorum hadi yine iyisiniz 1 sıra üstte olacaksınız victory.gif

Afferim devam et
06-17-2011 10:43 PM
ErayG
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Eray

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 836

Warrock Bilgileri
Nick: Eray

K/D: -

LwL: -

Clan: BTS

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aug
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
(06-17-2011 10:43 PM)Furkan Erşen Yazılan:  
(06-17-2011 09:52 PM)tommy34 Yazılan:  Ben YGS'ye girdim daha sınavlara girmeye tövbe ettim. Ben girmiyorum hadi yine iyisiniz 1 sıra üstte olacaksınız victory.gif

Afferim devam et

Anam mısın, babam mısın " aferin " diyecek kadar kendini birşey sanıyorsun ?

[Resim: 76561198048273602.png]
06-17-2011 10:50 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Başarılar dilerim, Allah çalışanların emeğini boşa çıkarmaz inşallah.
06-17-2011 11:38 PM
ByradikaL
Yüzbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: sait

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 2

Warrock Bilgileri
Nick: Byradikal

K/D: 1.45

LwL: 67

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m4a1
Gold Premium
Assault
M60
CQC
(06-17-2011 09:20 PM)metalboy95 Yazılan:  Şu sınav denen şeyi bi anlasam zaten. Öncelikle başarılar dilerim herkeze bizim için hava hoş tabi şimdilik mutluyuz.

Zaten hep gülmüşümdür böyle şeylere. Yurt Dışında eğitim oranı bizden kat kat iyiyken onlarda daha kolay ve daha eğlenceli dersler işlenip öğrencilerin zevk aldığı ve bu yüzdende bizden daha çok kalkındıkları sınavsız bir eğitim görürken yurt dışındaki arkadaşlarım buralara geldiklerinde burdaki eğitim ordan çok zor olduğunu ve gereksiz bir sürü ders olduğunu söylüyorlar oraya gitsen çok rahat şu bu mesleklerini edinirsin diyorlar, Haklılar... Bide üstüne üstlük bizim gençlerimiz farklıdır derler ama 32 ülkeden 30uncu, 30 ülkedende 28 inci olduğumuzu bilemiyorlar eğitimde. Siz böyle bir sınav sistemi getirin üstüne üstlük birde kopya şifre iddaaları atın işte böyle devlet adamlarının yüzünden bizim geleceğimiz çok karanlık. YÖK denen meneti getiren o adamada sonsuz selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum (arkasından ne kadar belâ okuduğumu ben bile anlayamıyorum) Şahsen aklımda bir sürü soru işareti var ve Türkiyede okumasam bile okuyupta meslek edinenlerden çok daha mutlu olacağıma inanıyorum ve kendimi daha huzurlu hissediyorum.

Mimar Sinan mimar olmadan önce sınavamı girmiş kardeşim olacak iş değil Smile Smile

öyle bir yazmışsın ki şimdi arabaya binip 40 dk bg geçip orda yaşıyasım geldi zaten çat pat dillerinide biliyorum Big Grin
06-18-2011 12:52 AM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
(06-17-2011 10:50 PM)tommy34 Yazılan:  
(06-17-2011 10:43 PM)Furkan Erşen Yazılan:  

Afferim devam et

Anam mısın, babam mısın " aferin " diyecek kadar kendini birşey sanıyorsun ?

(06-18-2011 12:52 AM)ByradikaL Yazılan:  
(06-17-2011 09:20 PM)metalboy95 Yazılan:  Şu sınav denen şeyi bi anlasam zaten. Öncelikle başarılar dilerim herkeze bizim için hava hoş tabi şimdilik mutluyuz.

öyle bir yazmışsın ki şimdi arabaya binip 40 dk bg geçip orda yaşıyasım geldi zaten çat pat dillerinide biliyorum Big Grin

Hayattan zevk almaya bakın bırakın diğerlerini. Bardağın boş tarafını gören insan çok. Dolu tarafını görüp bu hayatta mutlu olmaya çalışın dostlarım Smile

Eğlenin, Mutlu olun dostlarım bırakın ya hayatımızı bağlamışlar bir sınava böyle bir zihniyet ve mantık İNSAN denen kavramın kafatasının içindeki beyin nöromlarına aykırı gelen birşey zaten. Koy verip gitsin. Kendinizi mecbur etmeyin Lise Mezunumusunuz Helal olsun ! Lise'yi okuyamayan bir ton insan var Lise'deki birikimlerinizle belkide büyük şeyler yapabilirsiniz İmkansız değildir!, Ortaokulmu, İlkokulmu. İlkokul mezunu olupta 2.500 Lira maaş alan insan görmüşlüğüm var benim. Önce adam olun maneviyatınız artsın. İnsanlar size "ugghh! Bunun dersleri çok kötü 5 para etmez yüzünü bile görmek istemiyorum" diyemezler, demezler! Örnek verirsek: Siz adam döversiniz disipline gidersiniz aileniz size "bundan adam olmaz bunun okumaya niyeti yok piskopatlıktan başka bir düşündüğü yok" derler, Ama bir boksçuda adam döver ve dövdüğü için ekmeğini kazanır ve insanlar onları bağıra bağıra destekler bir sürü sözleriyle onları överler buna ne demeli ?. Hayat'ın bize güzel olması için çabalamalıyız, Gülmek, eğlenmek, hayatla barışık olmak zor değil. Sizden Kol gücü veya Beyin gücü isteyen yok. İnsan herşeyi yapabilir ve başarabilir. Dünyadaki en üstün varlık bizleriz bunu unutmayın. İnsan yaratılırken Allah'ın bize verdiği öğüt ve bilgilerde "Sınavlardan yüksek alın, İyi Meslek Edinin, Ciddiyete alın sınav hayatınızı" gibi şeyler vaat edilmiyor. "İyilik sever, Kötülüklerden kaçan, Allah'a secde eden inanan, orucunu tutan, zekatını veren, doğruları söyleyen, yalandan,zinadan, kul hakkından kaçan müslümanlar vs vs." diye öğüt veriyor. Öncelikle adam olun. Şükredin yaşadıklarınıza, size verilen herşeye, sahip olduğunuz herşeye... Herşey para değildir veya meslek değildir. Bu hayata duygularıyla yaşadıklarıyla yön veripte milyonlarca insanın beğenisini kazanmış insan çok...

Uzun lafın kısası. Hayatınızı yaşayın...

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 06-18-2011 01:13 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
06-18-2011 12:56 AM
Postdramatik
SirScorex & Sirleader
*

Profil Bilgileri
Adı: Mert

Katılma Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 98

Warrock Bilgileri
Nick: SirScorex

K/D: 1.27

LwL: 51

Clan: EKT

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Herkese başarılar. beyfendi

[Resim: px248.png]
06-18-2011 09:38 AM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Butun SBS'ye gireceklere basarilar FBIStorm 6 1,644 06-07-2013 11:07 PM
Son Mesaj: can1903
  Herkese Başarılar... SinanYksl 14 3,686 06-19-2011 01:45 PM
Son Mesaj: SinanYksl

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай