Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
Şu sınav denen şeyi bi anlasam zaten. Öncelikle başarılar dilerim herkeze bizim için hava hoş tabi şimdilik mutluyuz.
Zaten hep gülmüşümdür böyle şeylere. Yurt Dışında eğitim oranı bizden kat kat iyiyken onlarda daha kolay ve daha eğlenceli dersler işlenip öğrencilerin zevk aldığı ve bu yüzdende bizden daha çok kalkındıkları sınavsız bir eğitim görürken yurt dışındaki arkadaşlarım buralara geldiklerinde burdaki eğitim ordan çok zor olduğunu ve gereksiz bir sürü ders olduğunu söylüyorlar oraya gitsen çok rahat şu bu mesleklerini edinirsin diyorlar, Haklılar... Bide üstüne üstlük bizim gençlerimiz farklıdır derler ama 32 ülkeden 30uncu, 30 ülkedende 28 inci olduğumuzu bilemiyorlar eğitimde. Siz böyle bir sınav sistemi getirin üstüne üstlük birde kopya şifre iddaaları atın işte böyle devlet adamlarının yüzünden bizim geleceğimiz çok karanlık. YÖK denen meneti getiren o adamada sonsuz selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum (arkasından ne kadar belâ okuduğumu ben bile anlayamıyorum) Şahsen aklımda bir sürü soru işareti var ve Türkiyede okumasam bile okuyupta meslek edinenlerden çok daha mutlu olacağıma inanıyorum ve kendimi daha huzurlu hissediyorum.
Mimar Sinan mimar olmadan önce sınavamı girmiş kardeşim olacak iş değil
son sene yurt dışında kal taam mı, deki ben yurt dışı sınavlarına girecem.
YGS'nin 10kat daha kolayı bi sınav ile seni tabir tutuyolar,puanınla istediğin üniv.'e gogo.
Yunanistan'da kalan bi çocukla WarRock'da sohbet etmiştim bu konu hakkında.
(06-17-2011 09:20 PM)metalboy95 Yazılan: Şu sınav denen şeyi bi anlasam zaten. Öncelikle başarılar dilerim herkeze bizim için hava hoş tabi şimdilik mutluyuz.
Zaten hep gülmüşümdür böyle şeylere. Yurt Dışında eğitim oranı bizden kat kat iyiyken onlarda daha kolay ve daha eğlenceli dersler işlenip öğrencilerin zevk aldığı ve bu yüzdende bizden daha çok kalkındıkları sınavsız bir eğitim görürken yurt dışındaki arkadaşlarım buralara geldiklerinde burdaki eğitim ordan çok zor olduğunu ve gereksiz bir sürü ders olduğunu söylüyorlar oraya gitsen çok rahat şu bu mesleklerini edinirsin diyorlar, Haklılar... Bide üstüne üstlük bizim gençlerimiz farklıdır derler ama 32 ülkeden 30uncu, 30 ülkedende 28 inci olduğumuzu bilemiyorlar eğitimde. Siz böyle bir sınav sistemi getirin üstüne üstlük birde kopya şifre iddaaları atın işte böyle devlet adamlarının yüzünden bizim geleceğimiz çok karanlık. YÖK denen meneti getiren o adamada sonsuz selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum (arkasından ne kadar belâ okuduğumu ben bile anlayamıyorum) Şahsen aklımda bir sürü soru işareti var ve Türkiyede okumasam bile okuyupta meslek edinenlerden çok daha mutlu olacağıma inanıyorum ve kendimi daha huzurlu hissediyorum.
Son sözümdü. Tekrar başarılar
öyle bir yazmışsın ki şimdi arabaya binip 40 dk bg geçip orda yaşıyasım geldi zaten çat pat dillerinide biliyorum
(06-17-2011 09:52 PM)tommy34 Yazılan: Ben YGS'ye girdim daha sınavlara girmeye tövbe ettim. Ben girmiyorum hadi yine iyisiniz 1 sıra üstte olacaksınız
Afferim devam et
Anam mısın, babam mısın " aferin " diyecek kadar kendini birşey sanıyorsun ?
(06-18-2011 12:52 AM)ByradikaL Yazılan:
(06-17-2011 09:20 PM)metalboy95 Yazılan: Şu sınav denen şeyi bi anlasam zaten. Öncelikle başarılar dilerim herkeze bizim için hava hoş tabi şimdilik mutluyuz.
Son sözümdü. Tekrar başarılar
öyle bir yazmışsın ki şimdi arabaya binip 40 dk bg geçip orda yaşıyasım geldi zaten çat pat dillerinide biliyorum
Hayattan zevk almaya bakın bırakın diğerlerini. Bardağın boş tarafını gören insan çok. Dolu tarafını görüp bu hayatta mutlu olmaya çalışın dostlarım
Eğlenin, Mutlu olun dostlarım bırakın ya hayatımızı bağlamışlar bir sınava böyle bir zihniyet ve mantık İNSAN denen kavramın kafatasının içindeki beyin nöromlarına aykırı gelen birşey zaten. Koy verip gitsin. Kendinizi mecbur etmeyin Lise Mezunumusunuz Helal olsun ! Lise'yi okuyamayan bir ton insan var Lise'deki birikimlerinizle belkide büyük şeyler yapabilirsiniz İmkansız değildir!, Ortaokulmu, İlkokulmu. İlkokul mezunu olupta 2.500 Lira maaş alan insan görmüşlüğüm var benim. Önce adam olun maneviyatınız artsın. İnsanlar size "ugghh! Bunun dersleri çok kötü 5 para etmez yüzünü bile görmek istemiyorum" diyemezler, demezler! Örnek verirsek: Siz adam döversiniz disipline gidersiniz aileniz size "bundan adam olmaz bunun okumaya niyeti yok piskopatlıktan başka bir düşündüğü yok" derler, Ama bir boksçuda adam döver ve dövdüğü için ekmeğini kazanır ve insanlar onları bağıra bağıra destekler bir sürü sözleriyle onları överler buna ne demeli ?. Hayat'ın bize güzel olması için çabalamalıyız, Gülmek, eğlenmek, hayatla barışık olmak zor değil. Sizden Kol gücü veya Beyin gücü isteyen yok. İnsan herşeyi yapabilir ve başarabilir. Dünyadaki en üstün varlık bizleriz bunu unutmayın. İnsan yaratılırken Allah'ın bize verdiği öğüt ve bilgilerde "Sınavlardan yüksek alın, İyi Meslek Edinin, Ciddiyete alın sınav hayatınızı" gibi şeyler vaat edilmiyor. "İyilik sever, Kötülüklerden kaçan, Allah'a secde eden inanan, orucunu tutan, zekatını veren, doğruları söyleyen, yalandan,zinadan, kul hakkından kaçan müslümanlar vs vs." diye öğüt veriyor. Öncelikle adam olun. Şükredin yaşadıklarınıza, size verilen herşeye, sahip olduğunuz herşeye... Herşey para değildir veya meslek değildir. Bu hayata duygularıyla yaşadıklarıyla yön veripte milyonlarca insanın beğenisini kazanmış insan çok...