Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
evet arkadaşlar bu konuyu buraya açmamın sebebi insanların neden başkalarını özenti yaparak konuşması sebeb o kişiyi kendinden büyük görmek veya parasına özenmek veya yaptığı hareketlere birde o kişiyi kendine göre gözünde çok büyütmek. bazı insanların kavramları vardır manevi değerleri bilmek o özenti değildir sadece karşısındaki insanın yaptığı konuşmalardan etkilenip ona yakın olmakdır onun gibi davranıp manevi değerleri korumaktır ama şimdiki zamanda bu manevi değerleri kollayacak çok az insan bulunmakta çoğu kişi başkalarına yardakçılık yapmakta acaba sebeb ne sebebi şu bana göre kendi duygularını bastıramamakta karşısındaki insandan haz almakta ve onu kendinden küçük olsa bile büyük görmekte bu sebebler günümüzün insanlarında çok bulunmakta yani dieceğim şu ki değer kavram hassasiyet öz güven insanın ön planda tutması gereken şeylerdir bir başkası birşey yapıyor die ona bakıp aynısını yapmamnın bir anlamı yok o insan seni belki kötü yola sürüklüyor bunu bilebilirmisin bence evet bilirsin yaptığı hal ve hareketlerden bu kişinin nası birisi olduğunu öğrenebilirsin oda insandaki bir kapasite yüksekliğidir olaylara açısı farklı insanlar bunları görebilir sadece lap die her lafa atlayan insanlar sadece kendi ezikliklerini arka plana atmak için çok konuşurlar ve bu tuzağa çok çabuk düşerler. biraz uzun oldu kusura kalamayın arkadaşlar ama bazı değerleri korumamız gerekir başkalarının kusurundan yararlanmamak lazım aksine onları örtüp önümüzdeki günlere bakıp nası birisi olacağımızı görmemiz lazım saygılarımla...
(Bu Mesaj 06-21-2010 08:32 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Turhan Demirel.)
(06-21-2010 08:31 PM)Turhan Demirel Yazılan: evet arkadaşlar bu konuyu buraya açmamın sebebi insanların neden başkalarını özenti yaparak konuşması sebeb o kişiyi kendinden büyük görmek veya parasına özenmek veya yaptığı hareketlere birde o kişiyi kendine göre gözünde çok büyütmek. bazı insanların kavramları vardır manevi değerleri bilmek o özenti değildir sadece karşısındaki insanın yaptığı konuşmalardan etkilenip ona yakın olmakdır onun gibi davranıp manevi değerleri korumaktır ama şimdiki zamanda bu manevi değerleri kollayacak çok az insan bulunmakta çoğu kişi başkalarına yardakçılık yapmakta acaba sebeb ne sebebi şu bana göre kendi duygularını bastıramamakta karşısındaki insandan haz almakta ve onu kendinden küçük olsa bile büyük görmekte bu sebebler günümüzün insanlarında çok bulunmakta yani dieceğim şu ki değer kavram hassasiyet öz güven insanın ön planda tutması gereken şeylerdir bir başkası birşey yapıyor die ona bakıp aynısını yapmamnın bir anlamı yok o insan seni belki kötü yola sürüklüyor bunu bilebilirmisin bence evet bilirsin yaptığı hal ve hareketlerden bu kişinin nası birisi olduğunu öğrenebilirsin oda insandaki bir kapasite yüksekliğidir olaylara açısı farklı insanlar bunları görebilir sadece lap die her lafa atlayan insanlar sadece kendi ezikliklerini arka plana atmak için çok konuşurlar ve bu tuzağa çok çabuk düşerler. biraz uzun oldu kusura kalamayın arkadaşlar ama bazı değerleri korumamız gerekir başkalarının kusurundan yararlanmamak lazım aksine onları örtüp önümüzdeki günlere bakıp nası birisi olacağımızı görmemiz lazım saygılarımla...
Öncelikle, bildiğimizi sandığımız ve bize özgü olduğunu da kavrayabildiğimiz fikirlerimizi ifade ederken, Türkçe imla kurallarına değer verdiğimizi hissettirebilmeliyiz.
Önemli olan, konuşma ve yazı dilinin Türkçe'ye uygun ifade edilebilmesidir.Bu mevzu başarılmadan, anlatılmak istenecek düşüncelerin anlaşılabilmesini beklemek mümkün olmayacaktır.
Bahsettiğiniz konularda ifade etmeye çalıştığınız düşünceleriniz, mantık ve psikoloji bilimi açısından çelişkilerle doludur. Özgüven, düşünsel etkileşime tabi tutulmadan olgunlaşma evresine ulaşamaz.Her koşulda mutlak bir özgüven söz konusu olamaz.Nitel ve nicel değerlendirmeler, bireysel kazanımların zaman ve koşullara göre farklılaşmasına esas teşkil eder.Bu farklılaşma, nihayetinde kalıcı bir değişime neden olamayacağı gibi, bireysel kazanımların zenginleşmesine ve olaylar karşısında reaksiyonel bir tavır sergilenmesine sebep olabilecektir.
Bazen bir önyargı şeklinde, bazen mutlak bir doğrunun değiştirilemez evrelerine taasubi bir bağlılıkla zincirlenmiş gibi reaksiyona girecek tavırların arkasında duran esas fikir, üstünlük sağlamaya yönelik bir girişim değil, bireysel kazanımların yetersizliğine dayalı bir davranış biçimi olarak adlandırılabilir.
(06-21-2010 08:31 PM)Turhan Demirel Yazılan: evet arkadaşlar bu konuyu buraya açmamın sebebi insanların neden başkalarını özenti yaparak konuşması sebeb o kişiyi kendinden büyük görmek veya parasına özenmek veya yaptığı hareketlere birde o kişiyi kendine göre gözünde çok büyütmek. bazı insanların kavramları vardır manevi değerleri bilmek o özenti değildir sadece karşısındaki insanın yaptığı konuşmalardan etkilenip ona yakın olmakdır onun gibi davranıp manevi değerleri korumaktır ama şimdiki zamanda bu manevi değerleri kollayacak çok az insan bulunmakta çoğu kişi başkalarına yardakçılık yapmakta acaba sebeb ne sebebi şu bana göre kendi duygularını bastıramamakta karşısındaki insandan haz almakta ve onu kendinden küçük olsa bile büyük görmekte bu sebebler günümüzün insanlarında çok bulunmakta yani dieceğim şu ki değer kavram hassasiyet öz güven insanın ön planda tutması gereken şeylerdir bir başkası birşey yapıyor die ona bakıp aynısını yapmamnın bir anlamı yok o insan seni belki kötü yola sürüklüyor bunu bilebilirmisin bence evet bilirsin yaptığı hal ve hareketlerden bu kişinin nası birisi olduğunu öğrenebilirsin oda insandaki bir kapasite yüksekliğidir olaylara açısı farklı insanlar bunları görebilir sadece lap die her lafa atlayan insanlar sadece kendi ezikliklerini arka plana atmak için çok konuşurlar ve bu tuzağa çok çabuk düşerler. biraz uzun oldu kusura kalamayın arkadaşlar ama bazı değerleri korumamız gerekir başkalarının kusurundan yararlanmamak lazım aksine onları örtüp önümüzdeki günlere bakıp nası birisi olacağımızı görmemiz lazım saygılarımla...
Öncelikle, bildiğimizi sandığımız ve bize özgü olduğunu da kavrayabildiğimiz fikirlerimizi ifade ederken, Türkçe imla kurallarına değer verdiğimizi hissettirebilmeliyiz.
Önemli olan, konuşma ve yazı dilinin Türkçe'ye uygun ifade edilebilmesidir.Bu mevzu başarılmadan, anlatılmak istenecek düşüncelerin anlaşılabilmesini beklemek mümkün olmayacaktır.
Bahsettiğiniz konularda ifade etmeye çalıştığınız düşünceleriniz, mantık ve psikoloji bilimi açısından çelişkilerle doludur. Özgüven, düşünsel etkileşime tabi tutulmadan olgunlaşma evresine ulaşamaz.Her koşulda mutlak bir özgüven söz konusu olamaz.Nitel ve nicel değerlendirmeler, bireysel kazanımların zaman ve koşullara göre farklılaşmasına esas teşkil eder.Bu farklılaşma, nihayetinde kalıcı bir değişime neden olamayacağı gibi, bireysel kazanımların zenginleşmesine ve olaylar karşısında reaksiyonel bir tavır sergilenmesine sebep olabilecektir.
Bazen bir önyargı şeklinde, bazen mutlak bir doğrunun değiştirilemez evrelerine taasubi bir bağlılıkla zincirlenmiş gibi reaksiyona girecek tavırların arkasında duran esas fikir, üstünlük sağlamaya yönelik bir girişim değil, bireysel kazanımların yetersizliğine dayalı bir davranış biçimi olarak adlandırılabilir.
Saygılarımla.
arkadaşım ben ilk okul mezunuyum senin gibi üniversitelerde okumadım senin bu yazdıklarını sor bakalım kaç kişi anlayacak sen farklı dilde imlalarda yaklaşıyorsun kişilere ben ise halkın anlayacağı dilden yaklaşıyorum işte aramızdaki tek fark bu ben senin gibi düzgün türkçe yazamaya bilirim belki konuşamıyabilirim ama insanlarla diolog kurma açısından sende benim yaptığım meziyetlerde bulunamassın biz burda insanların anlayacağı şekilde yaklaşıyorum herşeye yazılarım düşüncemin olduğu gibidir biz herşeyi dallandırıp budaklandırmayız biz düşüncelerimizi halk dilinde ifade ederiz yani senin konuşamaların ve yazılarından ben birşey anlamıyorum arkadaşım sen mühendissin ben ise mobilya imalatcısı aramızdaki fark bu ben halkın içindeyim sen ise zenginlerin içinde konuşma şeklimiz yemek yiyişimiz bile seninle farklıdır sen sağ elinle ensenin arkasından sol kulağını tutmaya çalışıyorsun ben ise sağ elimle sağ kulağımı tutuyorum aramızdaki fark bu arkadaşım ben neysem oyum sen bana yazdığım yazılar hakkında bu yüzden farkılı açıdan bakıyorsun gel halkın içine çıkalım seninle bakalım senin konuşmandanmı anlayacaklar yoksa benim konuşmamdanmı işte aramızdaki farklar bunlar bir insan ilk önce kendine saygı duyacak ki karşısındakine bobürlenmesin saygılarımla..