@Kaya_Er
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
@Kaya_Er
Konudaki Cevap Sayısı
10
Konuyu Açan Kişi
Cinematique
Görüntülenme Sayısı
1775

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
@Kaya_Er
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri
Adı: Uğur

Katılma Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 428

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 0.00

LwL: 0

Clan: MvP

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
@Kaya_Er
İçtiğim içki sayesinde beynimin sağ lobu ve sol lobu uyumu tam olarak sağlamış ve bir öfke belirdi agnozimde. Beynimdeki 200 milyar nöronun sadece bir tanesini senin için ayırdım ve konuşuyorum: her şeyin yerini ve zamanını beklemek kendini şartlamaktır ve rutin hayatın en temel özelliklerinden birisidir. İnsanları rencide etmek çok kolaydır, önemli olan rencide olanın yanında durup rencide edeni rencide etmektir benim nezdimde. Bunu çok iyi başarıyorum, bunun muhtemeli fazla. Bana insan altı varlık muamelesi yaptığını yüzüme vuran hiçbir insanoğlu, bana laf yetiştiremedi. Benimle tartışmaya giremedi, nedendir bilinmez. Ben mi insan altı varlığım, onlar mı? Hiçbir fikrim yok.

Yer ve zaman bir kültür demişsin de, kültürün ne olduğu hakkında hiçbir fikrin yok. Rakı dediğimiz içki başlı başına bir Türk kültürüdür, Türk. Biraz öğren, araştır, kitaplar oku, beynini geliştir, işte o zaman gel, muhabbetimizi edelim.

WarRock oynamakla dünyayı kurtarmıyorsunuz, biraz kültürünüzü geliştirin.
(Bu Mesaj 10-06-2011 10:13 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cinematique.)
10-06-2011 10:13 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kaya

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 76

Warrock Bilgileri
Nick: xtremelife

K/D: 1,13

LwL: 38

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
RE: @Kaya_Er
1. ben warrock denilen oyunu bırakalı uzun zaman oldu sadece forumda takılıyorum.

2.rencide olanın yanında durup rencide edeni rencide etmektir bunu derken o alay ettiğin çocuğun yanında durup seni saygı çerçevesi içinde rencide ettiğimi beynin kavrıyamıyor işte kavrasa tamam o sağ lop sol lop denilen çürük teorine inanıcam gerçekten.

3.Rakı Arap kültürünü benimsemiş ve kendini Türk sanan şahsiyetsiz insanların kültürüdür arkadaşım Türk kültüründe içkinin yeri azdır.

4.Bence insanlar olgunlaşıyor ve olgunlaştıkça geride bıraktıklarıyla ilgilenmeyi kesiyor ilerisi onlar için bir hedef bir önem taşıyor merak etme sende ilerlediğin zaman insanlar sana geri laf sokmaya başlarlar.Birde ya şu boşu boşuna havlayan ama tek taşla kaçan hayvanlar gibi davranmayı kes ben ne zaman sana durduk yere sataştım biraz sakin ol ve neden bu kadar insan sana sataşıyor kendi haline bırakmıştım seni noldu anılarınmı canlandı yoksa sıkılıyorsunda sanal alemde hiç tanımadığım kim olduklarını bilmediğim insanlara laf sokayım bu nasıl bir zevktir ya içimden boş ver cevap verme buna diyordum ama senin laf sokuşmalara değil güze önerilere ihtiyacın olduğu aklıma geldi.Sana bulaşmayan sana durduk yere sataşmayan insanlara hiç karışma kendi halinde kal yoksa o çok güzel ata sözümüzdeki kahramana tam uyucaksın.

Bunları özel mesaj olarakta gönderebilirdim ama sen neden o yazdıklarını bana özel mesaj olarak göndermedin seni anlamak için empati kurdum.Şimdi eğer benimle bir sorunun varsa bu benimledir ve ikimizin arasındadır bütün forumun değil.

Sorunlar ve muhalefet karşısında bile ısrarlı olmalısınız.

Bir yere deselerki Türk ülkesi.Gözüm al bayrak arar kulağım ezan sesi.
(Bu Mesaj 10-06-2011 10:33 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Kaya_Er.)
10-06-2011 10:31 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Reflexiv3
MvP

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Katılma Tarihi: Apr 2010

Warrock Bilgileri
Nick: unerreicht

K/D: 2.25

LwL: 55

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m249
Gold Premium
Assault
M249
CQC
Selam : ))

10-06-2011 10:36 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Rachor
Genocide
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 104

Warrock Bilgileri
Nick: l3yrachor

K/D: 2.70

LwL: 71

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(10-06-2011 10:36 PM)Reflexiv3 Yazılan:  Selam : ))

A.Selam

10-06-2011 10:36 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
benim için 'köpek' tanımlamasını yapan insan, imla kullanmaktan aciz. cümlelerinden hiçbir şey anlaşılmıyor. kalemi sağlam değil, olayları ele alışı hiç iyi değil. senin gibi bir insan, benim yanımda olgunluktan bahsetmesin lütfen. beynini geliştirdikten sonra, beni eleştir. gerçekten eleştir beni.
10-06-2011 10:39 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Orçun Çimen
Elisha Cuthbert
*

Profil Bilgileri
Adı: Orçun

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 213

Warrock Bilgileri
Nick: mvpbehzatc

K/D: 1.35

LwL: 59

Clan: MVP

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault
M249
CQC
aga olay nedir ?

Akbaba Mode On

"Sahici bir sarsıntı, sahte bir dengeden iyidir."

[Resim: 14sl6xy.jpg]
(Bu Mesaj 10-06-2011 10:40 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Orçun Çimen.)
10-06-2011 10:40 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
Olayı bende anlasam kendisine öm ile sordum bakalım arkadaşın sorunu neymiş cümlelerimi anlıyamıyor sonrada kendini suçluyacağına beni suçluyor.

10-06-2011 10:45 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(10-06-2011 10:45 PM)Kaya_Er Yazılan:  Olayı bende anlasam kendisine öm ile sordum bakalım arkadaşın sorunu neymiş cümlelerimi anlıyamıyor sonrada kendini suçluyacağına beni suçluyor.

Cümlelerin o kadar basit bir sınıf ki, anlayamıyorum. Önceleri bana laf sokmuşsun da, onu yüzüne vurmaya çalışmıştım. Bunu anlayamadıysan ne diyebilirim yani sana?
10-06-2011 10:47 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Kaya_Er
Yarbay
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
m24

Sniper

CQC
(10-06-2011 10:47 PM)Cinematique Yazılan:  
(10-06-2011 10:45 PM)Kaya_Er Yazılan:  Olayı bende anlasam kendisine öm ile sordum bakalım arkadaşın sorunu neymiş cümlelerimi anlıyamıyor sonrada kendini suçluyacağına beni suçluyor.

Cümlelerin o kadar basit bir sınıf ki, anlayamıyorum. Önceleri bana laf sokmuşsun da, onu yüzüne vurmaya çalışmıştım. Bunu anlayamadıysan ne diyebilirim yani sana?

Bak bak Big Grin kardeşim eğer düşük sınıf ise hemen anlamıştın beyinin çalışma sistemi budur yüksek problemi çözersen düşükleri sana kolay gelir ve hemen anlar çözüm aşamasına geçersin.O önceleri çok merak ediyorum demek alıngan bir zamanındı benim cümlelerim sana battı yoksa ben durduk yere hiç kimseye bulaşmam ya da sen bana bulaştın ben geri saldırdım.Eğer sana durduk yere bulaşmışsam ki böyle birşey yapmadığıma adım gibi eminim ama öyle birşey yapmışsam özür dilerim.
yapmadığım için bunu sahte özür olarak kabul et Smile

10-06-2011 10:50 PM
Tüm Mesajlarını Bul
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(10-06-2011 10:50 PM)Kaya_Er Yazılan:  
(10-06-2011 10:47 PM)Cinematique Yazılan:  

Bak bak Big Grin kardeşim eğer düşük sınıf ise hemen anlamıştın beyinin çalışma sistemi budur yüksek problemi çözersen düşükleri sana kolay gelir ve hemen anlar çözüm aşamasına geçersin.O önceleri çok merak ediyorum demek alıngan bir zamanındı benim cümlelerim sana battı yoksa ben durduk yere hiç kimseye bulaşmam ya da sen bana bulaştın ben geri saldırdım.Eğer sana durduk yere bulaşmışsam ki böyle birşey yapmadığıma adım gibi eminim ama öyle birşey yapmışsam özür dilerim.
yapmadığım için bunu sahte özür olarak kabul et Smile

http://forum.warrocktr.com/Konu-Cinemati...z1a27jJLDz

Buyur bakalım, ilk kim kime sataşmış. Ben beyin olarakta, irade olarakta, her alanda senden üstünüm ve büyüğüm, bu bir gerçektir.

Büyüğün olarak özürünü kabul ediyorum.
10-06-2011 10:56 PM
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай