Kavga Ederken Ağlamak ?
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kavga Ederken Ağlamak ?
Konudaki Cevap Sayısı
36
Konuyu Açan Kişi
Snowrusher
Görüntülenme Sayısı
12535

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Kavga Ederken Ağlamak ?
vertualx
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Mücahit

Katılma Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 171

Warrock Bilgileri
Nick: vertualx

K/D: 1.59

LwL: 35

Clan: JOS

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
m4a1
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Kavga Ederken Ağlamak ?
(11-03-2011 07:26 PM)Metin Kandemir Yazılan:  Valla 1-2 gün içinde sınıftan birisine harbi harbi vurucam 2-3 senenin acısını alıcam burama kadar geldi valla gözüm döndüğü için kavga anında hiçbir şey hatırlamıyorum .

aynen kavga edersem gözüm dönüyor elim acısa bile hızla vuruyorum , ama konusarak halledilmiyo bazı insanlarda onuda belirtmek lazım

[Resim: tlqg3.jpg]
11-03-2011 07:54 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Simitcii
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: xxx

Katılma Tarihi: Oct 2011

Rep Puanı: 0

Warrock Bilgileri
Nick: xxx

K/D: xxx

LwL: xxx

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

CQC
Evet kavga sırasında titriyorum,korkuyorum..Hayatımda 3 kez kavga ettim daha

I love WarrockTR
11-03-2011 08:07 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
DonsuzKral
ultrAslan
*

Profil Bilgileri
Adı: hakan

Katılma Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 17

Warrock Bilgileri
Nick: donsuzsn1p

K/D: .

LwL: .

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper

CQC
En iyisi birine vurma isteğiniz geldiğinde kendi kolunuzu ısırın %100 facebook onaylı iyi bir yöntemdir.

Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY..

Uslu bir cocuk olursanız bir gün sizde donumu görebilirsiniz..
11-03-2011 08:12 PM
Peasant
Binbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: Peasant

Katılma Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 14

Warrock Bilgileri
Nick: bloodly021

K/D: 1.44

Clan:

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
FAMAS
Battle Group
bende çok yaşarım kavgadan sonra hırsımı alamadıysam zaten elim aayağım titriyo insanın daha cok dovesi geliyor

[Resim: 215f15d3f4bcee79.png]
11-03-2011 08:17 PM
Omerr37
Delinin teki.
*

Profil Bilgileri
Adı: Ömer

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 8

Warrock Bilgileri
Nick: Bıraktı

K/D: ...

LwL: ...

Clan: YOK

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
famas
Silver Premium
Assault

CQC
Kavga ederken dövülürsem eğer o gece uyuyamam Big Grin sinirimden ağlarım yada zarar veremediğim için.

[Resim: 27284924.jpg]
11-03-2011 09:24 PM
Yu5uF
Biri Şuna Terlik Fırlatsın
*

Profil Bilgileri
Adı: Yusuf

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 24

Warrock Bilgileri
Nick: Quixoticly

K/D: 1.40

LwL: 64

Clan: VIP

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Neden kavga ediyorsun ki çok mu şart ? Konuşarak halledemiyormusun insan olsa laftan anlar baktın olmuyor en son çaredir kavga etmek.

[Resim: 1151988388.png]
11-03-2011 10:04 PM
SaintMax
Film Bağımlısı !
*

Profil Bilgileri
Adı: ***

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 302

Warrock Bilgileri
Nick: ***

K/D: 2.00

LwL: 77

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Kavga etmedim bu zamana kadar bir kez gittim tam kavga edecektik bir tanıdığımız geldi ayırdı o işlerede bulaşmam bela gelirse bana illada bulaşcam derse kolları sıvarım bende.

[Resim: tumblr_mg0k1mXN6X1qbv2u2o1_500.gif]

Eski dostum..
11-04-2011 12:32 PM
0tipitip0
En Güzel Yanımdı Çocukluğum
*

Profil Bilgileri
Adı: Samet Erdinç

Katılma Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 46

Warrock Bilgileri
Nick: 0tipitip0

K/D: 1.32

LwL: 29

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
M60
CQC
Ne çok ortak yanım varmış herkezle Big Grin Banada oluyor dedigi gibi sinirini çıkartamadıgın zaman sanki vücudun enerji üretiyor titriyorsun filan dimi çok hoşuma gidiyor o an ya adım atarken kendini demir adam filan hissetmen paha biçilemez Big Grin Big Grin obaaaaa

Ayrılıktan geriye kalan ne varsa nefes aldıkça canını yakan tek şey bu olsun yar..!!!

İnsan Oğlunun Tek Ortak Acısı AŞK.
11-04-2011 03:16 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
Obaaa işte bu konu gerçekten güzel bir konu. Aynı şeyleri birebir bende yaşıyorum.

Dostum ben ortaokul zamanında çok sinirli ve canım sıkıldığında adam döven birisiydim. Ortaokulda yaklaşık 300-400 kişilik bir mevcuda sahiptik. 3 tane 6,7 ve 8 inci sınıflar vardı. Okulda benden başka kimse daha beter dövemezdi. Kimse bana yanaşamazdı bile.

Hatta sınıfta hocaya "hocam midem bulanıyor" diyince "hamilesindir belki" diyip beni sinirlendiren bi çocuğa tenefüs çaldığında önce küfürleşmeler yaşadık o sırada oturuyordu bende ayaktaydım ben artık o zamanlar nasıl birisiysem sıranın üstüne çıkıp bebenin üstüne bir uçmuşum Big Grin Big Grin Çıkışta servise oturdum çocuk beni arıyo arka bahçede. Çocuk geldi "sen beni nasıl döversin lann" diye geldi yaka paça tekmelerle bir dövüş bir dövüş ama kimse bizi ayırmıyo yani saç baş tekmeler giysileri tutmalar falan görmen lazım. Öyle bi kavga ettikki bebenin burnunu kanattım o zamanıda hatırlamıyorum bebeyi artık nasıl dövdüysem servisin şoförü gelmiş arabayı çalıştırmış gidecekken servisteki kızlar benden bi korkuyolar görmeniz lazım Big Grin Big Grin Gülüyolar ama korkuyolar ben servisin içinden bebeye hala küfrediyorum. En son gördüğümde çantasını almaya gidiyodu ve ağladını gördüm.

İşte dostum ben şuan ortaokuldaki zamanımdaki atara ve sinire sahip olsaydım şuan okulda ve mahallede kimse bana dokunamazdı bile.

Ama o ortaokuldaki sertliğim ve atarım neden o zamana göre şimdi değil ? Çünkü ortaokul çağındayken öyle herkesin çevresi yoktu hiç birinin öyle o kadar çevresi yoktu ve ortaokulda 2 insan kavga ederken öyle arkadaşlarını falan çağırıp veya orda burda sıkıştırıp dövmezdi. Ortaokuldayken 2 insan kavga ediyorsa bütün meseleyi 2 si birbirinden hınçlarını alana kadar kavga ederlerdi.

Ta ki Liseye geçinceye kadar (Burası önemli);

9. Sınıftayken alt katımızda bir sınıf vardı ve pencereden birilerine bakıyordu. Ben aşağıya tükürdüm ve çocuğun koluna gelecekti gelmedi ama gelmiş farz ediyor kendisi. Çocuk diğer 2 arkadaşına haber uçurarak bana "orası hangi sınıf la" diyerek üst kata çıkıyorlar ve bu 3 çocuk bizim sınıftaki bütün erkeklere atar yapıyolar ve o tüküreni bulmak için ağızlarından kan kusuyolar. Sınıfa gelen bütün çocukların analarına bacılarına sövüp 1-2 tekme atıyolar kavga ediyolar. Bizim sınıftaki erkekler şaşkın tabi.

Ben o gün okul çıkışı 2 senelik bir arkadaşıma "bizim sınıfı basanlar şu 3 oğlan" demiştim ve oğlanlar biri ağlayarak "seni s...." diye ağlaya ağlaya okuldan çıkıyodu.

Ben bu 3üyle daha doğrusu 2 siyle (öbürü pek çelimsiz ve kavga edecek sinirli bi yapıya sahip değildi) kavgalı olmuştum. Her tenefüste sınıfımın kapısında bekleyip beni yanlarına çağırmaya çalışıyorlardı. Benim o zaman taa o ortaokuldaki atarım ve sinirlerim gitmiş tırsak biri çıkmıştım. Artık öyle bi hal olduki okul çıkışlarında vınnn diye eve kaçmaya çalışıyordum. Hatta içlerinden 1iyle okul çıkışı kavga etmiştim öbürüde "sen benim arkadaşıma nasıl vurursun lan" diye bana kızıyordu. Tabi bizi ayırdılar.

Bu kavgalık durum yaklaşık 1-2 hafta sürdü. 1-2 hafta sürmesine rağmen bu çocuklar hala benim peşimdelerdi bi gün sınıfta çok pis ağlamıştım. O ağlayış benim resmen yıkılışım ve tırsak biri olmama sebep oldu. En son bi gün çıkışta bi okulun kenarına bunlarla kavga edecektik ama içlerinden 1 iyle sadece yanlarına 1 tane daha oğlan alıp 3 kişi kenarda duruyordu. ben sadece 1 iyle açılacakken bu 3 ü birden bana daldı (Ş...sizlik yaptılar) ben ceketimi çantamı alıp kaçtım. bu kaçma olayım çok uzun sürdü.

İşte o günden sonra anneme herşeyi anlatmak zorunda kalıp Hakkarili okul müdürümüz ve beden eğitimi hocamız bu 4 arkadaşa (öbürü kavgadayken daldı onunla bi bağlantım meselem yoktu) öyle bi kızdılar ve öyle bi öfkelendilerki içlerinden 2 si gözyaşlarını tutamamışlardı bile. Müdür ve beden eğitimi hocası bunlara vurup vurup "siz çıkışta bi çocuğu nasıl sıkıştırırsınız lan !!" diye bunlara bir püskürüyorlar resmen tir tir titriyorlardı. Daha sonra annem falan diğer çocukların velileri geldi tabi iş tatlıya bağlandı selamlaştık falan.

Yani adamım sana diyeceğim benim şuan ortaokuldaki o sinirim ve atarımın olmaması, artık kavgalardan kaçmaya çalışmak ve bir insana zarar vermeye korkmak bu günden itibaren beni fena etkiledi. Çünkü bir insanın 1-2 hafta boyunca beni dövmek için yerinde duramaması, 1'den çok adam toplayıp beni dövmelerinden korktuğum için artık liseye geçmemle beraber çok uysal ve tırsak biri olup çıkmıştım.

Kısacası dostum bi insanla kavga edeceğini bilmek ve ona olan öfkenden dolayı titriyorsun. Bu bendede oluyor bi insanla atıştıktan sonra öbür gün neler olacağını düşünmekten insanı sürekli bir titreme tutuyor Smile senin bu ağlamanın ve korkmanın sebebi karşı tarafla uzun süre kavga edip rahat yaşıyamama. Seni gördüğü an şalterlerin atıp her zaman kavga çıkması ve aranızın yumuşayamaması ve adamlar toplayıp bir gün seni sıkıştırması seni öldürcekmiş hissi vermesinden dolayı oluyor. Çünkü bende senin bu durumunu yaşadım. Ve şuan görüyorumki eğer kavga etmeden önce ağlıyorsan bilki artık o sertliğini ve atarlı yapına bir daha kavuşamayacaksın. Zor olucak ama artık sana küfür eden ve kavga etmek için ortaya sebep atan insanlarla konuşup halletmeyi kavga etmemekten yana olmayı yeğliyceksin.

Şimdiden geçmiş olsun diyorum. Çünkü artık o içine işlemiş ve bir daha hayatında bi erkeğe atar yapıp kolay kolay kavga çıkartamayacaksın Sad

(11-03-2011 07:21 PM)xCamp3rush Yazılan:  
(11-03-2011 06:21 PM)bozkarttal Yazılan:  neden kavga ediyosunuzki? her ne olursa olsun konuşarak halletmeye çalışın kavga işi boş iş, beladan uzak durun her zaman

tabiki en iyisi konuşarak halletmek ama cahil insanlara ne kadar söylesen boş onların bilinç altına yerleşmiş bi kere dövsem susar birdaha gelmez falan.yada gelip durduk yere bela arayanlar oluyo onlarda tam dayaklık onları konuşmadan dövüceksin Big Grin

Çok güzel açıklamışsın kardeşim. Bazıları kavgadan başka çare görmüyor ve bazılarıda bela arıyor durduk yere sataşıyorlar ve kavga sebebini hemen yaratıyorlar Smile

Tabikide kavga etmemek konuşup anlaşmak en iyisi. Bende kavga edecektim 1 hafta önce falan konuştuk biz derdim yok derdim yok dedik dağıldık arkadaşlarda vesile oldu tabiki.

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 11-04-2011 04:47 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
11-04-2011 04:43 PM
vertualx
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Mücahit

Katılma Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 171

Warrock Bilgileri
Nick: vertualx

K/D: 1.59

Clan: JOS

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
m4a1
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Burak kitap ne zaman cıkıyor beyfendi

[Resim: tlqg3.jpg]
11-04-2011 04:55 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Türk Malı setinde kavga! CivCiv 8 1,374 10-18-2010 11:22 PM
Son Mesaj: MuhSin

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай