Bu GM Scub4r, bizim Alman topluluk moderatörler tarafından röportaj olmaktan onur olmuştur. O, bu yüzden kontrol bazı gerçekten ilginç sorular var!
Merhaba Jericho
Öncelikle bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Tamam Başlıyoruz :
1.. Öncelikle, kendinizi biraz tanıtmak olabilir ve ne GamersFirst içinde konumu ve nasıl işinizi başardı olduğunu bize söyleyebilir misiniz?
Seni çok olarak Jericho duyuyorum. War Rock en yeni Topluluk İrtibat duyuyorum. Aslında GamersFirst ile benim okul için stajyer olarak başladı. Ben Game Master pozisyonunu aldım ve heyecanlandım. Birçoğunuz bana topluluğu ile geçen yaz online oynarken hatırlıyorum olabilir. Jericho bir hatırla "House"? Pekiyi şimdi GamersFirst de sert online topluluk hizmet çalışma tam zamanlı çalışıyorum.
Ben çok sayıda görev değişen gerçekleştirmek , faaliyet ve GamersFirst için video çalışması ekran oluşturmak ve dünyadan online haftalık topluluk olayları yönetiyorum
2.En iyi oyun hangisi ve Hiç oyun oynadınız mı?
Sevdiğim çok var!Şimdi benim en sevdiğim oyun Fallout 3 'tür.
3.Sunucular üzerinde bir göz tutmak çok büyük bir görevdir.Eğer daha şanslı oynamak için alır mıydınız?
Ben bir Topluluk İrtibat ve çok daha fazla sorumluluk yarattı ne yazık ki uzakta online oynarken benim zaman almıştır ama bazen bana bizim toplum olayları oynayan bulabilirsiniz
4.Neume birkaç hafta önce yeni bir anti-hile sistemi hakkında bir şey bahsetti. Orada, faz içinde plan ne örneğin bize söyleyebilirdi şey var mı?
Ne yazık ki bir şey daha Bildiğiniz daha fazla söyleyemem Ancak dinlenme ve Xfire topluluk başka bir yerde daha önce topluluk ilk bizim forum, facebook, heyecan duymakdır.Bu yüzden zaman zaman haber bölümlerini kontrol ediyorum.
5.Orada kullanıcıları oyun görmek, Dragunov gibi istediğim birçok silah bulunmaktadır. Eğer oyuna önümüzdeki haftalarda yeni nişancı tüfekleri eklemeyi planlıyor musunuz?
Orada silah eklemeler çok sayıda fikir edilmiş ve M93 Beretta ve yeni M7 Knife, sen hala oyuna daha fazla içerik ekliyorsanız görebilirsiniz in son sürümü ile. Seni gelecekte daha olacak göreceksiniz eminim.
6.Kullanıcılar oyun içi yarışmalara daha fazla olması - örneğin istiyorum: klan sistemi. Neume bir tarih yayınlanmıştır - Bu çeyrek 2009. Sahne clan system gerçekte nedir?
Sistem, ilk konsept aşamasında geçmişte ve şu anda bir gelişme içinde. İşte bazı özel kavram diyagramları ve devam eden çalışmanın gerçek ekran görüntüleri var!
7.Yakında yeni bir eğitim türü bekleyebilir miyiz?
Yürütme Dream oyunun en zor kısımlarında "rehberler oluşturmak ve eğitim oyunu çok oyuncu dostu daha olduğunu" deneyim "öyle bakıyor. Bu tam olarak eski eğitim modları gibi görünmeyebilir ancak bunun için yararlı olacak ve yeni oyuncular hem mevcut
8.En beğendiğiniz War Rock Haritası nedir?
Muharebe Grupları Ben büyük hayranıyım ve ben her zaman bir patlama I Thamugadi oyun var. Apaçi, K1A1s ve Avengers her zaman şehrin kontrolünü ele geçirmek savaşıyorlar. makine vs onun adam ve onu seviyorum!
9.Dükkanda yakında yeni silah görmeyi bekleyebilirmiyiz?
M7 ve M93 Beretta in son sürümü ile, büyük olasılıkla biz de oyun öğe alışveriş yapmak için Q2'10 önce yeni bir silah ekleyerek olacak değildir. Ancak biz hem de oyuncular benzersiz ödülleri kazanabilirsiniz yeni etkinlikleri GamersFirst pazarı yeni silah için planları var! kendine güvenen en az 1 yeni silah ve 8 Slot silahlar yeni yıla olmadan yapma
10.Bir tahmin: çok dolandırıcı sen beri ilk War Rock üzerinde çalışmaya başladı yasakladılar Nasıl?
Ben bir yere binlerce aralığında söylemek gerekir. Cheaters iflah asla
Evet arkadaşlar bu röportaj 19 Aralık 2009 da yapılan röportajdır orjinali ise bu sitede
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=34165