Jericho ile röportaj :)
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
5
Konuyu Açan Kişi
KaRaKuLe
Görüntülenme Sayısı
1309

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
KaRaKuLe
Yüzbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: .

Katılma Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 25

Warrock Bilgileri
Nick: zzzxxx

K/D: 1.40

LwL: 28

Clan: ANG

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Bu GM Scub4r, bizim Alman topluluk moderatörler tarafından röportaj olmaktan onur olmuştur. O, bu yüzden kontrol bazı gerçekten ilginç sorular var!

Merhaba Jericho

Öncelikle bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Tamam Başlıyoruz :

1.. Öncelikle, kendinizi biraz tanıtmak olabilir ve ne GamersFirst içinde konumu ve nasıl işinizi başardı olduğunu bize söyleyebilir misiniz?

Seni çok olarak Jericho duyuyorum. War Rock en yeni Topluluk İrtibat duyuyorum. Aslında GamersFirst ile benim okul için stajyer olarak başladı. Ben Game Master pozisyonunu aldım ve heyecanlandım. Birçoğunuz bana topluluğu ile geçen yaz online oynarken hatırlıyorum olabilir. Jericho bir hatırla "House"? Pekiyi şimdi GamersFirst de sert online topluluk hizmet çalışma tam zamanlı çalışıyorum.

Ben çok sayıda görev değişen gerçekleştirmek , faaliyet ve GamersFirst için video çalışması ekran oluşturmak ve dünyadan online haftalık topluluk olayları yönetiyorum

2.En iyi oyun hangisi ve Hiç oyun oynadınız mı?

Sevdiğim çok var!Şimdi benim en sevdiğim oyun Fallout 3 'tür.

3.Sunucular üzerinde bir göz tutmak çok büyük bir görevdir.Eğer daha şanslı oynamak için alır mıydınız?

Ben bir Topluluk İrtibat ve çok daha fazla sorumluluk yarattı ne yazık ki uzakta online oynarken benim zaman almıştır ama bazen bana bizim toplum olayları oynayan bulabilirsiniz

4.Neume birkaç hafta önce yeni bir anti-hile sistemi hakkında bir şey bahsetti. Orada, faz içinde plan ne örneğin bize söyleyebilirdi şey var mı?

Ne yazık ki bir şey daha Bildiğiniz daha fazla söyleyemem Ancak dinlenme ve Xfire topluluk başka bir yerde daha önce topluluk ilk bizim forum, facebook, heyecan duymakdır.Bu yüzden zaman zaman haber bölümlerini kontrol ediyorum.

5.Orada kullanıcıları oyun görmek, Dragunov gibi istediğim birçok silah bulunmaktadır. Eğer oyuna önümüzdeki haftalarda yeni nişancı tüfekleri eklemeyi planlıyor musunuz?

Orada silah eklemeler çok sayıda fikir edilmiş ve M93 Beretta ve yeni M7 Knife, sen hala oyuna daha fazla içerik ekliyorsanız görebilirsiniz in son sürümü ile. Seni gelecekte daha olacak göreceksiniz eminim.

6.Kullanıcılar oyun içi yarışmalara daha fazla olması - örneğin istiyorum: klan sistemi. Neume bir tarih yayınlanmıştır - Bu çeyrek 2009. Sahne clan system gerçekte nedir?

Sistem, ilk konsept aşamasında geçmişte ve şu anda bir gelişme içinde. İşte bazı özel kavram diyagramları ve devam eden çalışmanın gerçek ekran görüntüleri var!

[Resim: 3483picture1rkb.png]
[Resim: 9148picture2vy.png]
[Resim: 5593picture3ao.png]
[Resim: k-606218-isimsiz.jpg]

7.Yakında yeni bir eğitim türü bekleyebilir miyiz?

Yürütme Dream oyunun en zor kısımlarında "rehberler oluşturmak ve eğitim oyunu çok oyuncu dostu daha olduğunu" deneyim "öyle bakıyor. Bu tam olarak eski eğitim modları gibi görünmeyebilir ancak bunun için yararlı olacak ve yeni oyuncular hem mevcut

8.En beğendiğiniz War Rock Haritası nedir?
Muharebe Grupları Ben büyük hayranıyım ve ben her zaman bir patlama I Thamugadi oyun var. Apaçi, K1A1s ve Avengers her zaman şehrin kontrolünü ele geçirmek savaşıyorlar. makine vs onun adam ve onu seviyorum!

9.Dükkanda yakında yeni silah görmeyi bekleyebilirmiyiz?
M7 ve M93 Beretta in son sürümü ile, büyük olasılıkla biz de oyun öğe alışveriş yapmak için Q2'10 önce yeni bir silah ekleyerek olacak değildir. Ancak biz hem de oyuncular benzersiz ödülleri kazanabilirsiniz yeni etkinlikleri GamersFirst pazarı yeni silah için planları var! kendine güvenen en az 1 yeni silah ve 8 Slot silahlar yeni yıla olmadan yapma

10.Bir tahmin: çok dolandırıcı sen beri ilk War Rock üzerinde çalışmaya başladı yasakladılar Nasıl?

Ben bir yere binlerce aralığında söylemek gerekir. Cheaters iflah asla Smile

Evet arkadaşlar bu röportaj 19 Aralık 2009 da yapılan röportajdır orjinali ise bu sitede http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=34165

I love WarrockTR

[Resim: 88509315502346197157.jpg]
07-21-2010 07:04 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
EmrE Can KUTLU
Missing GNA Days...
*

Profil Bilgileri
Adı: Emre

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 38

Warrock Bilgileri
Nick: stormtroop

K/D: -

LwL: -

Clan: GNA

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
M60
CQC
RE: Jericho ile röportaj :)
Google translate stayla...

[Resim: sinopdogdog.gif]
07-21-2010 07:18 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
7 ay öncenin konusu olmasını geçiyorum Google ile çevireceğinize sitede orjinalini paylaşın bizim ekibimiz onu ingilizceye çevirsin. Google ile lütfen zahmet etmeyin

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

07-21-2010 07:22 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Diego Forlan
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Kenan GünaY

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 276

Warrock Bilgileri
Nick: kenangun4y

K/D: 1,40

LwL: 61

Clan: Justic€

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
M60
CQC
(07-21-2010 07:18 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan:  Google translate stayla...

neden bu kadar dalga geçmek amaçlı bakıyorsunuz böyle konulara sizleri çözemiyorum

ben bu konuyu açan arkadaşı tanımıyorum etmiyorum ;

ama dikkat ediyorum ki son 5 konusu bizleri bilgilendirmek için gidip yabancı forumlardan bakıyor çevirip bize anlatmaya çalışıyor

yani bizi bir nevi bilgilendirmeye çalışıyor

bence bir teşekkür etmek çok olmamalı ..

Çalışmalarından dolayı + 5

[Resim: 5d8c813ef2.jpg]

07-21-2010 07:23 PM
SinanYksl
Deli-Sapık Kişilik
Ceo

Profil Bilgileri
Adı: Sinan

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 10689

Warrock Bilgileri
Nick: mami207

K/D: 1,45

LwL: 31

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Sniper
M60
CQC
Pek bişey çözemedim ama sanırım Jericho stajer olarak girip Game master lığa yükselmiş Big Grin

[Resim: 8DLnGA.gif]
Bitirim İkili...
07-21-2010 07:28 PM
KaRaKuLe
Yüzbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: .

Katılma Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 25

Warrock Bilgileri
Nick: zzzxxx

K/D: 1.40

LwL: 28

Clan: ANG

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Tşk ederim KenanGun4y evet ben bu siteye emek veriyorum neden hiç düşündünüzmü diğer forum sitelerden daha online daha cevap veren bir site burası daha yeni olmama rağmen warrrocktr de yeni abiler arkadaşlar ediniyorum. ve böyle bir siteye neden yararım olmasın?Eğer adminlerim istemiyorsa bir daha paylaşım yapmam

I love WarrockTR

[Resim: 88509315502346197157.jpg]
07-21-2010 07:31 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  G1-Desdemona röportaj !! vertualx 4 826 05-15-2011 09:36 AM
Son Mesaj: Turgay Emek

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай