Hiç ölümle burun buruna geldinizmi ?
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
27
Konuyu Açan Kişi
GBT
Görüntülenme Sayısı
2569

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Peasant
Binbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: Peasant

Katılma Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 14

Warrock Bilgileri
Nick: bloodly021

K/D: 1.44

LwL: 35

Clan:

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
FAMAS
Battle Group
RE: Hiç ölümle burun buruna geldinizmi ?
2. sınıftan yaklaşık 2.5 3 metrelik bi duvardan kafa üstü düşüyodm sonra anda direğe tutundum sadece kolum çizildi

[Resim: 215f15d3f4bcee79.png]
05-28-2012 05:28 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cydra
We Do Not Forget
*

Profil Bilgileri
Adı: Arda

Katılma Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 73

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 0.00

LwL: 00

Clan: -

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Medic
AI-AW
CQC
(05-28-2012 11:49 AM)ramboos Yazılan:  g.o adamım bende birkez otobüsle kocaeli'ne giderken otobüs virajı alamamıştı,yüksek bir yerden düştük Wink sonuç kırık kol ama buna kılpayı kurtulmada denmez Tongue

(05-28-2012 02:55 PM)xCamp3rush Yazılan:  bisikletle son sürat bayağı uzun bir yokuştan iniyordum yokusun sonunda viraj vardı normalde tenha bir yoldur araba açısından pek araba geçmez bende böyle düşünüp frensiz viraja girdim önümdeki arabayı son anda farkettim allahtan araba durmuş bi vaziyetteydi biriyle konusuyodu yanında ordan öyle yırttım. bundan daha önce çocukken mahallede koşturuyorduk deli gibi koşuyodum bizimkilerin peşinden sonra sokaktan çıktılar bende yetişmek için peşlerinden koşuyodum tam sokağa çıktım sanki bişey sağ omuzuma vurduda geri itti beni yoksa kamyonun altında kalıyodum azdaha. bir keresinde amcamın yanına berber dükkanına gidiyodum çıraklık yapıyodum amcama. minibüsten indim minibüs yolun ortasında durunca arkasındaki otobüste durdu bende otobüsün arkasından yola atladım yine birşey sırtıma vurdu milimlerle kurtardım motor çarpıyodu ordanda öyle yırttım. yine bir kere arkadaşla bisikletle yarış yapıyoduk bitişe yaklaşmıştık arkadaşım yol kenarındaki direğe çarpıp düşüverdi birden bende ona bakarken bisiklet hala gidiyodu tabi 3-4 saniye ona baktım korna sesi duydum kafamı çevirdim bisikletten atladım arabada son anda kırdı bende son anda kurtuldum. he bi kerede bisikletle 8-10 metrelik bir uçurumdan düşüyodum son anda durdum önümdeki toprak parçaları ufalanıp gitmişti.

(05-28-2012 04:45 PM)M.K Yazılan:  Bisikletle trafikte seyrederken öndeki aracın ani fren yapması ve havada bi kac takla atmak suretiyle arabaya düşmem sonuç bi kaç ezik sıyrık vs şans eseri kırık bile yok

(05-28-2012 05:28 PM)bloodly021 Yazılan:  2. sınıftan yaklaşık 2.5 3 metrelik bi duvardan kafa üstü düşüyodm sonra anda direğe tutundum sadece kolum çizildi

Ben tek kelimeyle hepsini çözerim sevgili dostlarım :

Şans...
05-28-2012 06:48 PM
İndisputable
Onbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: Emre

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 23

Warrock Bilgileri
Nick: crosjump04

K/D: 1.35

LwL: 40

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
psg1
Gold Premium
Sniper

CQC
Soluksuz okudum hikayelerinizi Big Grin Geçmiş olsun hepinize.

[Resim: crosjump04.gif]
(Bu Mesaj 05-28-2012 07:01 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : İndisputable.)
05-28-2012 07:01 PM
Star
Adam ol lann (FenerBahçe)
*

Profil Bilgileri
Adı: Ege

Katılma Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 337

Warrock Bilgileri
Nick: Admin

K/D: 1

LwL: 100

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
anaokuluna giderken ağzıma mandalinanın tamamını tepip üstüne rakı içerken boğazıma takıldı, öksürünce koca mandalina 2 metre uzağa fırladı. 7 ya da 8 yaşımdayken daha 1 yaşını doldurmamış kardeşime bahçe hortumunu verip yüzüne doğru tutmasını söyledim(ıslatacaktım işte) akıllı ağzına almış ve suyu açmamla birlikte öksürük sesleri geldi, anneannem olmasaydı Sad 4 yaşımdayken babamın sırtına atlayacaktım, babamda çekilmiş oradan cam sehpanın üzerine atladım, cam kırılmadı ama dudaklarım 1 hafta kadar morardı. 6 yaşımdayken banyo kapısı üzerime kapandı, parmağım kopuyordu az kalsın. 14 yaşımda bisiklet sürerken otelle plaj arası hizmet veren küçük akülü araç bana çarpıyordu, kolum kırılabilirdi. ankara kalesine çıkacakken karşıma türünü bilmediğim bir köpek çıktı, tasması olmasaydı b*k yoluna gitmiştim.
05-28-2012 07:27 PM
onur1616
Banned

Profil Bilgileri
Adı: onur

Warrock Bilgileri
Nick: f4cialazkopat

K/D: 1.90

LwL: 12

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Medic

CQC
Bnde anlatayım ; Ben bisikletime biniyordum fireni bozulmuştu frensiz frensiz biniyordum arkadasım geldi beni çarşıya kadar atarmısın dedi kıramadım tamam dedim aşağı doğru bayırdan indik son sürat virajı döndük birde ne göreyim Araba!!
hemen direksiyonu kırdım bisikletin ve bir evin bahçe kapısına girdik ALLAH tan arabaya çarpmadık Kıl payı kurtulduk Sonuç olarak; bacağım bisikletin altında kaldı ama bir şey olmadı!.

İşte böyle

I love WarrockTR
05-28-2012 09:43 PM
Can Doğan
cry more...
*

Profil Bilgileri
Adı: -----

Katılma Tarihi: Jun 2011

Rep Puanı: 346

Warrock Bilgileri
Nick: .

K/D: .

LwL: .

Clan:

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Assault
G36-CD
CQC
Dershaneye giderken 2 tane pitbull kovaladı arabanın üstünden bahçeye atlamasaydım ölüyordum.Hiç okadar hızlı koştuğumu hatırlamıyordum(:
9 Yaşımdayken bisikletle yokuş aşağı giderken ızgaraların tam ortasına girdim ve takla attım 4-5 tane kafamın üstüne düşmemem mucizeydi sadece bacaklarım ezildi.
05-28-2012 09:49 PM
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
10 yaşımdayken falan parmağım servisin kapısına sıkışmıştı dıştan kapatınca biri lastiği olmasaydı kopuyordu, 13 yaşımda baskete başladığım zamanlarda idmanlarda depar atarken arkadaşla çarpışmıştık, yere düşmemizin ardından biri de üstüme düştü nefessiz kaldım 2-3 dakika kendime gelemedim. 16 yaşımda ilk fitness zamanlarımda multi-press aletine biraz abartı bi kilo takınca kaldırdım ama yerine takamayınca boğazıma kadar indi imdadıma biri yetişmeseydi ölebilirdim. Bundan bi 6 yıl önce annemle dışarı çıkmıştık karşıdan karşıya geçerken otobüs son sürat hızla dönüş yaptı ve ben annemi çekmeseydim ikimiz birden altında kalacaktık. 2 yıl önce Nevşehir'de artistik olsun diye peribacasına tırmandım, eee hee yaparken ayağım kaydı aşağı yuvarlandım, korkuluklara takılmasam uçurumu boyluyordum Wink

-
05-28-2012 10:32 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cydra
We Do Not Forget
*

Profil Bilgileri
Adı: Arda

Rep Puanı: 73

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 0.00

LwL: 00

Clan: -

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Medic
AI-AW
CQC
Vay be arkadaş konuyu açmasaydın keşke bu böyle gider 5 sayfa 10 sayfa Smile
05-28-2012 10:46 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Geceleri nefes rahat nefes almak isteyenler için Beleş burun bandı Audaz 20 6,527 09-08-2012 06:48 PM
Son Mesaj: Audaz

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай