Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(06-26-2010 01:54 AM)Turhan Demirel Yazılan: NOT ben bazı arkadaşlar gibi türkçede imla kurallarını bilmediğim için karışık yazıyorum kusuruma bakmayın o kendini biliyor saygılarımla..
Değerli TeamSpeak Moderatörü arkadaşımız, açtığı konuya beni de kattığı için cevap hakkımı kullanmak istedim.
Bilmemek, telafi edilebilecek bir durumdur.Bilinmesi ve uygulanması gereken önemli konuları ısrarla ihmal etmek, telafisi mümkün olmayan sorunların ve kavram kargaşasının oluşmasına neden olmaktadır.
Herkesi ve herşeyi olduğu gibi kabul etmek mümkün olsaydı, gerçek hayatta ve sanal platformlarda kural ve kaidelerin konulmasına ve uygulanmasını beklemeye ihtiyaç kalmazdı.
İsteyenin istediği gibi davranışlar sergilemesi mübah görülür, kısıtlama ve ikaz olmadan mevcudiyetini devam ettirmesine müsade edilir, "bilmek istemiyorum, beni böyle kabul edin" şeklinde zuhur edecek serzenişlere ödün verilir, hiçbir şeyin anlam ve kıymeti kalmazdı.
Bireyler,ifadeleriyle konu oluşturacak herhangi bir etkileşim içerisine girdiklerinde,bulundukları ortamın kural ve kaidelerini göz önünde bulundurmalı, kendilerini ifade edecek kadar bilgi paylaşımının yeterli olabildiğini yada olabileceğini düşünmemeli, eleştirileri algılayabilmeli ve anlayışla karşılayabilmelidir.
Gelişime ve bilgi edinimine yönelik olağanüstü bir atılımın olduğu bir çağda, imkan ve fırsatların herkesi kapsadığı bir zamanda, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkese açık olduğu bir dönemde, gelişime kayıtsız kalarak "bildiğim bana yeterli, beni böyle kabul edin" anlayışını anlayabilmek ve kabul edebilmek mümkün değildir.
Saygılarımla.
arkadaşım bilmemek değil öğrenmemek ayıp benim ayıbımda bu ben kabulleniyorum herşeyi ama sen kabullenemiyorusun sen milletin ayıbını aşikar olarak yüzüne vuruyorsun bu yüzden senin ayıbın benden büyük ben her kurala uyarım ortada bir kural varsa ama imla olarak beceremiyorum nereye ne koyacağımı bu bir ayıpmı bana görede ayıp ben kendimi ayıplıya biliyorum benim gibi kaç kişi var yaptığınından utanan sen kendi yaptığın şeylerden yeri geldimi utana biliyormusun geçip herkesin içinde ayıbını söyliyebiliyormusun ben yalan dolanı fazla beceremem arkadaşım bir ağaç belli bir yaşa geldimi ne oluyor eğilmiyor odunlaşıyor bende belli bir yaştayım ve odunlaşmış durum dayım yani genç değilim ve unutkanlığım var bazı şeyleri hatırlamıyorum yaptığım ve yapılanları sen üç kuruşluk dünyada kalkmışın türkçe diorsun evet konuşuyorum yazıyorum ama imlaları koyamıyorum sende bunları biliyorsun ve insanların zafından faydalanarak bunları gösteriş olsun die yazıyorsun mademki herşeyi biliyorsun öğret bilmeyenlerede milletin açıklarından azda olsa faydalanma yararlı ol kişilere saygılarımla