Fermuarı İk Bulan Adamı Bile Unutmayan GOOGLE...
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
39
Konuyu Açan Kişi
Snowrusher
Görüntülenme Sayısı
7501

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: Fermuarı İk Bulan Adamı Bile Unutmayan GOOGLE...
Üstüne alınan arkadaşlara tek sözüm olacak.
[Resim: L1QmN.jpg]

Tartışmaya girmiyorum sizlerle, çünkü tartıştığım insanlar tek görüş üstüne kurulu doğru ve yanlışı, oluru ve olmazı ayırt edemeyen at gözlüklerine sahipler. Bu görüşteki insanlarla tartışmak sadece zaman kaybı olur. O kadar çok ki bu tür insanlar her gün rastladığım 10larca kişi var böyle. Siz böyle devam edin.. " Bir kısım insan gerçekleri görür , eleştirir ve yükselir, bir kısım insan durumu kavrayamaz, eleştiriye gelemez, her şeyi ters anlar ve düşer. Yükselenler idare etmeyi, düşenler idare edilmeyi öğrenir. " Benim için durum budur. Bundan sonrasında başarılar Wink

-
05-29-2012 08:10 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
h4lukg
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Haluk

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 83

Warrock Bilgileri
Nick: y3llow0lf

K/D: 1.30

LwL: 33

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Allah'a çok şükür görüşüm çağ kapatıp çağ açan bir olay olduğundan ötürü hiç gocunmuyorum hiç alınmıyorum. Siz yükselin taa en yükseğe kadar yükselin biri gelir çeker aşağıya aynı 1453'de olduğu gibi beyfendi

Ha 19 mayıs 30 ağustos 23 nisan bizim için ne kadar önemliyse 29 mayısta en az o kadar önemlidir bunuda o kalın kafanıza sokun beyfendi

BİLGİ | Galatasaray 2045-2046 Sezonu Sonuna Kadar Fenerbahçe İle Oynadığı Tüm Maçları Kazanırsa Derbi Galibiyet Sayıları Eşitlenecek.
05-29-2012 08:15 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
BaykusKral
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: Göktuğ

Katılma Tarihi: Feb 2012

Rep Puanı: 0

Warrock Bilgileri
Nick: llnewrakill

K/D: 1.44

LwL: 47

Clan: NEW

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
rpg7
Silver Premium
Heavy Trooper

CQC
(05-29-2012 06:37 PM)TRshigekazu Yazılan:  Doğru ama Smile O zaman sultanların doğum tarihlerinde, her şeyde google'ın değişmesini beklememiz gerekir değil mi ? Smile Ben şahsen söylüyorum bugüne kadar google'ın saçma bir şeyi gösterdiğini görmedim. Gerçekten gerekli ve önemli kişileri ve günleri hatırlatıyor. Bunun fetihle alakası yok. Ağır gelmeyle de alakası yok Big Grin Çok komik geliyor bu tür yazılar, memleketim insanı kendini böyle avutuyor Big Grin

O kadarını hatırlamasına gerek yok zaten . Ama İstanbulun Fethi sadece Türk tarihi için önemli değil . Dünya tarihi açısından da önemli sonuçları var . Ör : Ortaçağ bitip Yeniçağ başlaması , 1000 yıllık Bizans İmparatorluğunun tarihe gömülmesi . Bundan daha önemli ne olabilir ki ? Sultanların doğum tarihi falan iyice karıştırdın sen . İstanbulun Fethini bunlarla eşdeğer tutman ilginç.[/php]
(05-29-2012 08:10 PM)TRshigekazu Yazılan:  Üstüne alınan arkadaşlara tek sözüm olacak.
[Resim: L1QmN.jpg]

Tartışmaya girmiyorum sizlerle, çünkü tartıştığım insanlar tek görüş üstüne kurulu doğru ve yanlışı, oluru ve olmazı ayırt edemeyen at gözlüklerine sahipler. Bu görüşteki insanlarla tartışmak sadece zaman kaybı olur. O kadar çok ki bu tür insanlar her gün rastladığım 10larca kişi var böyle. Siz böyle devam edin.. " Bir kısım insan gerçekleri görür , eleştirir ve yükselir, bir kısım insan durumu kavrayamaz, eleştiriye gelemez, her şeyi ters anlar ve düşer. Yükselenler idare etmeyi, düşenler idare edilmeyi öğrenir. " Benim için durum budur. Bundan sonrasında başarılar Wink

At gözlükleri ? Bu kadar yazı yazmışsın kendini övmüşsün yazdıklarına bir daha bak istersen , çok mantıksızdı . İstanbulun Fethini sultanların doğum tarihleriyle bir tutuyorsan bu senin hatan . Ortaçağı kapatıp Yeniçağı açan dünya tarihi açısından önemli bir olaydan bahsediyoruz burda .
(Bu Mesaj 05-29-2012 08:22 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : BaykusKral.)
05-29-2012 08:18 PM
BuRi
delimavi
*

Profil Bilgileri
Adı: Burhan

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 21

Warrock Bilgileri
Nick: burihan

K/D: ...

LwL: ...

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1

Sniper
M60
Battle Group
İstanbul'un fethi Osmanlı Devleti zamanında gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti için resmi bir önemi yoktur. 23 Nisan ve 19 Mayıs'la kıyaslama kabul edilemez. Zaten bu yıl fetih törenlerine de kısıtlama getirildi.

Çağlar konusu Avrupa'da farklı işlenmekte.

Bütün hristiyanlar bir değildir. Bizans ile Avrupa'daki hristiyanlar arasında fark vardır. Tarih boyunca da b farklı mezhepler(ortodoks, katolik vb.) birbirleriyle çekişmiştir...

[Resim: signature.png]
(Bu Mesaj 05-29-2012 08:24 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : BuRi.)
05-29-2012 08:23 PM
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(05-29-2012 08:18 PM)BaykusKral Yazılan:  
(05-29-2012 06:37 PM)TRshigekazu Yazılan:  Doğru ama Smile O zaman sultanların doğum tarihlerinde, her şeyde google'ın değişmesini beklememiz gerekir değil mi ? Smile Ben şahsen söylüyorum bugüne kadar google'ın saçma bir şeyi gösterdiğini görmedim. Gerçekten gerekli ve önemli kişileri ve günleri hatırlatıyor. Bunun fetihle alakası yok. Ağır gelmeyle de alakası yok Big Grin Çok komik geliyor bu tür yazılar, memleketim insanı kendini böyle avutuyor Big Grin

O kadarını hatırlamasına gerek yok zaten . Ama İstanbulun Fethi sadece Türk tarihi için önemli değil . Dünya tarihi açısından da önemli sonuçları var . Ör : Ortaçağ bitip Yeniçağ başlaması , 1000 yıllık Bizans İmparatorluğunun tarihe gömülmesi . Bundan daha önemli ne olabilir ki ? Sultanların doğum tarihi falan iyice karıştırdın sen . İstanbulun Fethini bunlarla eşdeğer tutman ilginç.[/php]

Lise tarih bilgisi dersinizden öğrendiklerinizle gelmeyin buraya. Google Doodles yazın bakın aratın kavimler göçü var mı fransız ihtilali var mı doodle'lar arasında. İsa var mı ya da papa var mı. Konumuz fethin önemi veya önemsizliği değil ortalıyı velveleye veren zibidiler olmayın. Size anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadan sanki hayat memat meselesiymiş gibi çullanıyorsunuz insanın üstüne. Okuma anlama sorunu yaşayan insanlar çok. Size dediğim google teknik yenilikler ve devletlerin özel günleri sanatla ilgili çalışmaları ve ressamların doodle'larını yapıyor. Siz bundan yoksun olduğunuz için savaşla ilgili bir konuyu yapmasını bekliyorsunuz. Hiç kimse Fetih merak etmiyor. Biz de merak etmiyoruz elalemin işgallerini, savaşlarını. İSTANBUL'UN FETHİ ÖNEMLİ. Önemsiz diyen yok! Bunun google ile alakası yok sadece.

-
05-29-2012 08:23 PM
lanrpoverl
тυякιѕн∂єαтнтєαм
*

Profil Bilgileri
Adı: Oğuzhan

Katılma Tarihi: May 2011

Warrock Bilgileri
Nick: anrpover

K/D: 1.90

LwL: 40

Clan: TDT

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Assault
M60
CQC
istanbulun fethi oldukca onemlı bır olaydır ama boş bir tartışma googleın oraya fethi koyması yada koymaması kimseye birşey kazandırmaz yada kaybettirmez.ayrıca kaçınız bugünün internetten okumasanız istanbulun feethi olduğundan haberi vardiki?

I love WarrockTR
05-29-2012 08:28 PM
BaykusKral
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: Göktuğ

Warrock Bilgileri
Nick: llnewrakill

K/D: 1.44

LwL: 47

Clan: NEW

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
rpg7
Silver Premium
Heavy Trooper

CQC
(05-29-2012 08:23 PM)TRshigekazu Yazılan:  
(05-29-2012 08:18 PM)BaykusKral Yazılan:  

Lise tarih bilgisi dersinizden öğrendiklerinizle gelmeyin buraya. Google Doodles yazın bakın aratın kavimler göçü var mı fransız ihtilali var mı doodle'lar arasında. İsa var mı ya da papa var mı. Konumuz fethin önemi veya önemsizliği değil ortalıyı velveleye veren zibidiler olmayın. Size anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadan sanki hayat memat meselesiymiş gibi çullanıyorsunuz insanın üstüne. Okuma anlama sorunu yaşayan insanlar çok. Size dediğim google teknik yenilikler ve devletlerin özel günleri sanatla ilgili çalışmaları ve ressamların doodle'larını yapıyor. Siz bundan yoksun olduğunuz için savaşla ilgili bir konuyu yapmasını bekliyorsunuz. Hiç kimse Fetih merak etmiyor. Biz de merak etmiyoruz elalemin işgallerini, savaşlarını. İSTANBUL'UN FETHİ ÖNEMLİ. Önemsiz diyen yok! Bunun google ile alakası yok sadece.

O doodle meselesini bilmiyordum neyse de ben senin üslubuna takıldım zibidi diyorsun at gözlüğü takıyorsunuz diyorsun biraz daha nazik olsan uzatmazdım ben . Neyse benim tartışmamı sonlandıran doodle meselesi . SON
05-29-2012 08:36 PM
hektor619
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: furkan

Warrock Bilgileri
Nick: x01xrambo67x01x

K/D: 0/0

LwL: 1

Clan: YoK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Gereksiz..

[Resim: x66xrambo67x77x.gif]
05-29-2012 08:51 PM
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mete Han

Katılma Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 393

Warrock Bilgileri
Nick: Trshigekazu

K/D: 2.+

LwL: 70

Clan: uWc

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Bakıyorumda savunmalarınız acayip komik. "Bana embesil nasıl dersin?" elinizde olsa adamda anabacı bırkmayacaksınız -banlanma korkusumu diyelim ne diyelim- ama size embesil dedi ya suçlu oldu adam Big Grin Google acaba hangi çağın başlangıç olaylarını gösterdi? Yazının bulunması diye atlayacak bir arkadaş ama düşününce siler o mesajı. Açın bakın bakayım sırf 29 mayısta kaç tane olay olmuş. Ne yapsın google her sayfayı yenilediğinde başka bir logo mu çıksın karşına. Evrenselleşmiş, neredeyse insallığın ortak günü olan günlerde, devletlerin resmi günlerinde logo yapıyor adamlar. Sanayi devrimi neden yok? Hadi bunu savun. Buda çağ kapatmasada avrupa için önemli osmanlı için sonun başlangıcıydı. Senin için muhteşem gün olabilir ama bir ingiliz bir fransız, bir yunan için kara gündür. Ve onlar için istanbulun adı hala "konstantinopol"dür. Ben şahit oldum istanbuldayken turistler bir tane istanbul demediler.
-
Padişahların doğum-ölüm günleri niye önemsiz? Oda koskoca istanbulu fethetmiş öyle düşünürsen.
-
Kısacası kısır tartışma içindesiniz. Google denge politikası uyguluyor her tarafı mutlu etmek için.

[Resim: i6076741_558935-107517112732180-1325681252-n.jpgg]
05-29-2012 09:01 PM
warrocktr1
Twitter @l3urk
*

Profil Bilgileri
Adı: Burakhan

Katılma Tarihi: Jul 2011

Rep Puanı: 29

Warrock Bilgileri
Nick: ---

K/D: Yok

LwL: Yok

Clan: RMA

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault

CQC
(05-29-2012 07:32 PM)TRshigekazu Yazılan:  At gözlüğü ile bakmaya devam edin insanlar. Benim yazılarımda direkt İstanbul'un Fethi'ne gereksiz dediğim yazıyor mu ? Anlattığım şey yapılan propogandanın gereksizliği. Google Osmanlı şurayı işgal etti falan mı yapıyor ? Hz. İsa'nın ölümüyle ilgili bir şey mi yaptı bugüne kadar ? Kudüs'ün işgali ile ilgili bir değişikliklik mi yaptı ? Söyleyin ya söyleyin bu kadar bilgince konuşuyorsunuz ilk Papa'nın doğum günü veya Bizans'ın yendiği bir savaşın değişikliğini yaptılar mı ? Allah aşkına kusura bakmayın da siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ? Evet tarihimizle gurur duyuyorum ama bu kadarı da gereksiz bu yazıları yazan bunların düşüncesine giren insanlar aslında sadece tarihe bakıp vaay diyip sonra evinde 31 çeken embesiller. Onun için susun biraz, yararlı bireyler böyle olunmuyor. Dua edin google şirketinde Türk çalıştırıyor. Önemli ulusal günlerimizde bizi unutmayıp yanımızda duruyor. Onun için o çok bilmiş laflarınızı kendinize saklayıp yararlı üretken bireyler olmaya bakın.

Düzgün konuş... Forumda küfür yok diyorsun sonra buraya gelip 31 çekmekten bahsediyorsun.. Nedir bu be?

Bilge olmaktan bahsediyorsun.. Ama aslında warrocka bağımlı olan ve bizden daha az işe yarıyan bir insansın..

Burada onur kırıcı konuşmak istemiyorum ama konuşulacak çok yanın var..

Ayrıca sen bir şeye muhalefet olduğunda ne ala memleket.. Biz sana muhalefet olunca kelle kesen kör hasan'a bağla..

Harbiden senin olayın güzelmiş.. Bende yapmak isterdim senin gibi..

Burada bir devrin kapanıp başka bir devrin açılmasına sahne olmuş bir olaydan bahsediyoruz..

Sen nasıl buna gereksiz dersin?Sen nasıl onlarca padişah tarafından zorla alınmış ve göz bebeğimiz olan İstanbul'un Fethinin Logo olmasına gereksiz dersin ki?

Seni saygıya davet ediyorum..

Ayrıca Ankarada oturuyorum.. Eğer bir mesele varsa konuşup hallederiz.

[Resim: zwkv9x.jpg]

Berkcan Yalçınkaya

Profesyonel fotoğrafçı,öğrenci..
(Bu Mesaj 05-29-2012 09:18 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : warrocktr1.)
05-29-2012 09:11 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Google Chrome Sorunu Mihawk 2 2,450 09-24-2013 08:27 PM
Son Mesaj: JeWeL
  Google Chrome Cydra 7 2,098 05-10-2013 04:45 PM
Son Mesaj: Coolt4nk
  Google'nin Ayıbı Uğur Gür 21 4,352 11-11-2012 09:56 PM
Son Mesaj: KérémDilşékér
  google daki oyun Deathwing 10 3,108 08-08-2012 03:49 PM
Son Mesaj: Uğur Gür
  Google uygulaması : Zerg Rush Ruvale 2 1,754 04-28-2012 01:52 PM
Son Mesaj: Alican Balık

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай