Elektro Gitar Çalan arkadaşlar :)
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
8
Konuyu Açan Kişi
Mete Han
Görüntülenme Sayısı
4818

Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mete Han

Katılma Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 393

Warrock Bilgileri
Nick: Trshigekazu

K/D: 2.+

LwL: 70

Clan: uWc

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Beyler Bende Bir Elektro Gitar Sevdası Başladı pc ve okul arkadaşlar dışında yeni bir uğraş içinde bunu seçtim çalan arkadaşlar acaba bir kaç tavsiyede bulunabilirmi hangi gitar başlamak için uygun ?

[Resim: i6076741_558935-107517112732180-1325681252-n.jpgg]
02-19-2011 03:02 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Elektro Gitar Çalan arkadaşlar :)
her zaman akustikten başlayıp temeli almak iyidir

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

02-19-2011 04:20 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
ama ya internetten araştırdığımda direk başlamakla akustik çalıpta başlamak arasında bir fark yokmuş Big Grin

02-19-2011 04:26 PM
blackluster
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: ege

Katılma Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 0

Warrock Bilgileri
Nick: artist218

K/D: 0,37

LwL: 15

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Medic

CQC
hayır abi ben 5yıldır çalıorum en iyisi hem akustikte hemde elektroda ustalaşmak ve iii çalmak için klasikle başlaman gerek ama yok ben sadece amatör olarak çalcam diosan internetten bazı akorları öğrenebilirsin ama bir yere kadar ilerleyebilirsin sonra yok ... yapamassın

I love WarrockTR
02-19-2011 04:45 PM
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Mete, akustik temeli olmadan asla asla elektro gitara başlama.Zaten elinin çelik tele alışması için elektro değil, akustik gitar ile başlamak çok daha doğru olur. Elektro gitar için zaten senin anfi kablo v.b eşyaları da alman gerekiyor. O işi 1 yıl sonra yap Smile

-
02-19-2011 04:52 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
Hiç bir zaman yalnız değilsin. Ben varım burda. Bütün dertlerine deva olcak. Sende müzikle gaza gelip benim gibi olacaksın Smile

Öncelikle internetteki saçma sapan aptal yorumlara kesinlikle ama kesinlikle bakma. Bunu bizzat kendi tecrübelerimden söylüyorum. Yok ne biliyim 'ikisi arasında çok fark var sen ne istiyorsan ona başla' falan filan paso yalan cümlelere kanma. Önce klasik gitar çıktı değil mi ?. Elektro gitar la klasik gitar arasında sadece çalınış klavye ve tel farkı vardır. Nota vs. bilgi hiç bir fark yoktur.

Klasik gitarla başlamanı şiddetle ama şiddetle söylüyorum. Klasik gitar'ın klavyesi biraz daha büyük telleride biraz daha yumuşak olduğu için o klavyede yaptığın her türlü egzersiz, akor vs çalman seni elektro gitar için çok daha iyi hazırlayacaktır. Bu dediklerimi cidden kaaileye al. Klasik gitara yıllarını veripte uzun bir SABIR'ın ardından elektro gitara geçtiğinde gerçektende yüzündeki mutluluğu ne sen anlat ne ben sorayım Smile Smile Smile Ben klasik gitar kursunu uzun soluklu bir şekilde bitirip aldığım akor bilgileri nota bilgileri temeller ritm arpej vs. öğrenipte elektro gitar geçmeye karar verdiğimde gittiğim müzik marketlerinde çaldığım parçalarla diyorlardı ki 'Sanki elektro gitar daha önceden çalmış gibi hiç çaldı mı ?. Baya iyi çalıyor önceden elektro gitara gittimi ?' gibisinden laflar söylerlerdi. Bunu yaşamak istiyorsan iyi dinle beni Mete Smile. Bunları sana 5 yıllık tecrübelerimden bahsederek söylüyorum. Müzik kariyerim aklıma gelince o yıllarda hangi gruplarla doğup hangi gruplarla büyüdüğümü, hangi parçaları çalmaya başlarken o zamanki parçaları şimdi gözüm kapalı olarak çaldığımı ve elimden her türlü yeteneğin geldiğini ve yıllar sonra gitarda nasıl büyüdüğümü gördüm şuanda Smile

2.'si ise içindeki müzik aşkı, sabır ve istediği. Çok önemlidir. Klasik gitara başlayıpta 'ben sıkıldım' dememelisin kesinlikle... Şöyle bir atasözü vardır bilir misin ?.
''Sabreden derviş murad'ına ermiş'' Ben Klasik gitarı sindirmeye başlayınca 1 yıllık aldığım gitarla tanışmamın bitmiş sürecinde hemen metallica, slayer gibi gruplarla kendimi baya kasıp işler çıkarmaya başladım. Klasik gitar'ı sanki elektro gitarımmış gibi her türlü grubu klasik gitarımla çalmaya başladım. Klasik gitarla Heavy Metal yapman seni çok ama çok gaza getirir ve en azından 1 Riff olsa bile çaldığında sni çok gaza getirir bunu unutma.

Klasik gitarla öğreneceğin notalar akorlar vs kısacası klasik gitarla öğreneceğin herşey seni elektro gitara daha başlamadan elektro gitarda ilerdiğini gösterir. Lütfen dediklerimi kaaileye al ve klasik gitarla eğitimine başlayıp 2 sene sonra elektro gitara geç veya sen kendini çok çalışmış ve sökmüş olarak görürsen rahatlıkla geç derim.

Hem bunu müzik hocalarımdanda duydum. Arkadaşım elektro gitara gitmek istedi direk klasik gitar eğitimi almadığı için ordan nota akor vs bilgilerini almadığı için kabul etmediler. Çünkü elektro gitarın kapsamı daha büyüktür. Ki Yapacağın müzik metal ise klasik gitardan TEMEL alıp elektro gitardaki TEKNİKLERLE süsleyerek GİTARİST olarak yoluna devam edersin.

Klasik gitarla başlayıp sindirip güzelce gitarla bütünleşirsen Elektro gitara geçtiğinde 'İyiki temel alıp klasik gitara gitmişim' diyeceğine %100 eminim. %99 bile değil. GARANTi victory.gif

Sakın internetteki yorumlara kesinlikle aldanma. Klasik gitar - Elektro gitar arasında dağlar kadar fark diyorlar ama koskoca şeyi KÖR gözleriyle göremiyorlar. İkisinin sonunda ne var ? Gitar var değilmi. sence birşey fark edermi ?. Elektro gitar daha ağır daha çalınması iştahlı birşeydir. Bu yüzden Klasik gitarla temel alıp klasik gitarın klavyesine alışıp bir sürü bilgi öğrendikten sonra elektro gitarın ince klavyesi telleri daha rahat gelecektir. Zaten elektro gitar çalmak istiyorsan elektro gitarda seni hoş karşılamak ister değil mi ?. Klasik gitarla terleyip elektro gitarla işe başlayacaksın victory.gif

Ha bu arada notumuda ekleyeyim. Ben klasik gitarla temelimi alıp elektro gitara nasıl geçtim. Gittiğim kurs Haftada 5 Gün, 3 Saat'lik olan bi eğitimdi. Şuan türkiyede yaygın olarak enstürman kursları haftada 1 gün 1 saattir. Haftada 2 gün 2 saatlik bir kurs bulursan rahat olur. Veya sana tavsiyem ''Halk Eğitim Merkezi, Sanat Okulu'' diye bildiğimiz yerlerden kurs bulursan benim gibi eğitim alırsın. Annem öğretmen olduğu için okulundaki kurs böyleydi ve hatta Gitar'da aldığım temeli tescilleştirmek için bana yıl sonu '(Temel) Klasik Gitar Eğitimi Sertifikası' diye altındada açıklamaların olduğu bir sertifika vermişlerdi Smile

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 02-19-2011 05:21 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
02-19-2011 05:09 PM
Mete Han
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
silver_m249
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Tamam Bakalım Evde Bir Klasik Gitar Var Onunla Başlayayım Big Grin teşekkurler herkese Smile

02-19-2011 05:21 PM
Alican Balık
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Alican

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 614

Warrock Bilgileri
Nick: trequartista

K/D: √∛∜∝

LwL: 49

Clan: !?

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
(02-19-2011 05:21 PM)Mete Han Yazılan:  Tamam Bakalım Evde Bir Klasik Gitar Var Onunla Başlayayım Big Grin teşekkurler herkese Smile

Bugünkü dersini veriyorum :

la si la si do re fa mi la si re mi fa sol la siiiiiii ..
Simabol

Si la so la si si si la la la si si si , si la sol la si si si la la si la sağ sağ sağ

Cendere şarkısı :
Cen de re cen de re dü dü k lü ten ce re ak şa ma fin can bör eği

Bunları çalış video çek yarın bakacam çek(check) edecem

alicanbalik.com
02-19-2011 06:24 PM
mogazz
Ama sen duur
*

Profil Bilgileri
Adı: asd

Katılma Tarihi: Dec 2009

Rep Puanı: 212

Warrock Bilgileri
Nick: mogazz

K/D: 3.1

LwL: 52

Clan: JsT

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
spectre
Bronz Premium
Engineer
G36-CD
Urban OPS
8 senedir elektro gitar çalıyorum. İbanez Grg 170 Dx öneririm. Yanına Marshall 10 watt amfi al. Akord aletinide unutma. Klasikle filan başlamana hiç gerek yok. Çünkü klasikteki perde boyutları elektrodakinin 2 katı. Direk elektro ile başlamanda herhangi bi sorun yok hatta daha rahat bile edersin.

Öylesine tıngırdattığım bişey. Dandik bi telefonla kayıt edildi.
http://www.tospuk.com/tospuktube/1512-gitar-calmac.html

[Resim: gollumchav2.jpg]
Bu takkenin altında etten fazlası var, bu takkenin altında bir yobaz var. Ve yobazlara fikir işlemez.

İmzasına dev boyutlarda Avril vs. fotoğrafları koyan gençler. Onlar sizi asla farketmeyecek.
02-19-2011 07:15 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Nasılsınız arkadaşlar ? Boğaçhan F. 14 10,046 12-10-2018 01:33 AM
Son Mesaj: rayligh
  İşlemciden anlayan arkadaşlar içeri xl0kikilx 13 3,899 03-11-2013 01:46 AM
Son Mesaj: JimmyPompa
  Gitar çalmayı bilen ? Ruvale 6 1,913 01-25-2013 12:03 AM
Son Mesaj: Ruvale
Bug Sınav iptal arkadaşlar... Cydra 3 1,700 01-17-2013 08:36 PM
Son Mesaj: Zafer Ulaş
  Arkadaşlar Pc Hakkında Acil Bilgi Lütfen case55 3 1,824 01-10-2013 11:42 PM
Son Mesaj: Zafer Ulaş

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай