Dünyanın 10 büyük ordusu ve TSK
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
30
Konuyu Açan Kişi
Cenk Aygar
Görüntülenme Sayısı
5311

Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
RE: Dünyanın 10 büyük ordusu ve TSK
(07-17-2011 06:52 AM)TR-eurograp Yazılan:  Bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor.Bizim 70 milyondan fazla askerimiz var.Unutmayın; her Türk asker doğar Wink Yüce Türk milleti söz konusu vatan olunca çoluk-çocuk,genç-yaşlı,kadın demeden cephaneye koştuğunu milli mücadele sırasında emperyalist güçlere ve bütün dünyaya göstermiştir.

Seninde yorumun çok saçma olmuş. 70 milyondan fazla askerimiz var diyorsun. Türkiyenin 70 milyonu full erkek ve askerlik çağındamı ?

Ayrıcada konuya gelirsek evet teknoloji açısından çok gerideyiz ve bu kadar ülkenin gerisindeyiz. Çünkü bizim askerlerin veya cephanemizin suçu yok. Suçun ve böyle olmamızın büyük bir sebebide siyaset adamları.

Kaç kez şehit verdik hep aynı laflar hep görecekler yok kendi kanlarında boğulacaklar falan destek yok bişey yok biz ne yapalım.

Ayrıca zamanında Türk mühendislerin yaptığı o icatlar zırhlı araçlar falan o kadar dil döke döke anlattılar şu ana kadar hiç aşım aşım başarı göremedim ben ? Hani uzaktan kumandalı arabalarınız vardı üzerinde silahları vardı iyi casusluk yapardı. Falan filan faso işler.
(07-17-2011 11:10 AM)TRmilitary Yazılan:  Burda kuru kuru milliyetçilik yapanlara sesleniyorum.Türk ordusu öyle sanılan gibi pekte iyi bir ordu değil.Dünya sıralamasında 10. NATO'da ise 2. en büyük ordudur evet.Ama halen 50 senelik tanklar 40 senelik uçaklar var.Şehit olan pilotların kullandıkları uçaklar 40 senelik bu yüzden düştü.Onun haricinde G3'den söz etmeme gerek yok sanırım ? Tamam 7.62 eyvallahda artık yenilenmesi şart oldu.Ayrıca dağlara acemi ER'leri gönderip pkk ile böyle savaş kazanılmaz.Pkk'nın yaptığı gerilla savaşı yani en etkisi savaş tarzı.Bu savaş tarzına bile ABD,Irak'ta dahi zorlanmıştır hesap edin artık.Gerçi isteseler 1 emirle Pkk felan kalmaz ama o emri verecek adam yok orduda.

Bu arada demek istediğim öyle nüfus çoğunluğuyla ordunun güçlü olduğu anlamına gelmez.Şu anda dünyanın en güçlü ordusu Abd ve Rusyada.Onun haricinde dünyada silah üreten en iyi 2 ülke ise.Almanya ve İsrail.Hani o kahrolsun İsrail diyip ağzınızın suyu aka aka kulladığınız Desert Eagle varya.Hah o işte İsrail üretimi.Millet uzaya çıktı biz araba yaparız içine benzin koymayız.

Çok doğru bir yorum. Arkadaşlar bizde türküz o kadar başarılarımız var övüne övüne konuşmanın bi alemi yok şimdi. Eğri oturup doğru konuşmak lazım yani Ordumuzu eleştirmeliyiz - lerini bilmeliyiz.

O kadar uçağımızı ürettik dışardanda uçak aldık vergilerimizle o kadar cephaneydi şuydu buydu aldık PKK'yı bitircek güce fazlasıyla sahip olduk hatta o kadar fazla güce bile bi ülkeyi rahat alabilirdik ama siyaset adamlarındada suç var taktik ve savaş stratejisinde hatalar var.

Daha geçen haberlerde çıktı kaç yıllık uçaklarla uçuş eğitimi yapıyolarmış aileden 2 pilot ölmüştü. Daha ne olsun ?

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 07-17-2011 12:57 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
07-17-2011 12:51 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
TR-eurograp
sniper
*

Profil Bilgileri
Adı: EURO

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 313

Warrock Bilgileri
Nick: treurograp

K/D: 1.69

LwL: 70

Clan: !TR!

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
M60
CQC
(07-17-2011 12:51 PM)metalboy95 Yazılan:  
(07-17-2011 06:52 AM)TR-eurograp Yazılan:  Bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor.Bizim 70 milyondan fazla askerimiz var.Unutmayın; her Türk asker doğar Wink Yüce Türk milleti söz konusu vatan olunca çoluk-çocuk,genç-yaşlı,kadın demeden cephaneye koştuğunu milli mücadele sırasında emperyalist güçlere ve bütün dünyaya göstermiştir.

Seninde yorumun çok saçma olmuş. 70 milyondan fazla askerimiz var diyorsun. Türkiyenin 70 milyonu full erkek ve askerlik çağındamı ?

sen yazdıklarımı ya okumadın ya okuduğunu anlayamadın.Ben milli mücadele sırasında erkek,kadın,çocuk,yaşlı cepheye koştuk diyorum sen 70 milyon askerlik çağında mı diyorsun.

[Resim: Woorr.gif]
07-17-2011 05:46 PM
TaTy
Unregistered

Yaşı küçük nasıl anlasın Recep
07-17-2011 05:54 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
TR-eurograp
sniper
*

Profil Bilgileri
Adı: EURO

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 313

Warrock Bilgileri
Nick: treurograp

K/D: 1.69

LwL: 70

Clan: !TR!

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
M60
CQC
(07-17-2011 05:54 PM)TaTy Yazılan:  Yaşı küçük nasıl anlasın Recep

peki o zaman =)

[Resim: Woorr.gif]
07-17-2011 06:08 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
(07-17-2011 05:54 PM)TaTy Yazılan:  Yaşı küçük nasıl anlasın Recep

Kusura bakma biz annemizin karnında senin gibi einstein olarak çıkmadık yaşımıza başımıza laf atıyorsunda benim bu yaşta olmamın sebebi allahın lütfudur ben 95 yılında doğmuşsam bundan sanane ? Allahın yarattığı kulun yaşı senimi gerdi dostum ? Bi meselen varsa gel sohbete ? Görende zannetcek allah özene bözene bi beyin verdi. İşte ben bu yurdum insanın saçma sapan yorumlarına gülerim Big Grin Big Grin

Ha şu notuda ekleyim: Akıl yaşta değil baştadır Wink

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 07-17-2011 08:49 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
07-17-2011 08:47 PM
RyhLeX
One shot, one kill!
*

Profil Bilgileri
Adı: RyhLeX

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 64

Warrock Bilgileri
Nick: llryhlexll

K/D: ...

LwL: ...

Clan: WALN

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
M60
Battle Group

Sonuna kadar katılıyorum.
Silah sayısı,asker sayısı vb. Yunanlılarda YouTube'da yok bizim silah sayımız fazla,teknolojimiz var.. Askerleriyle alakalı videosu yok. "HER TÜRK ASKER DOĞAR!" Bizde YÜREK var önemli olan bu ve bu sayede herzaman öndeyiz.

(Bu Mesaj 07-18-2011 06:48 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : RyhLeX.)
07-18-2011 06:47 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
rayligh
T.C.
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Harun

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 661

Warrock Bilgileri
Nick: rayligh

K/D: 1.01

LwL: 63

Clan:

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
Urban OPS
(07-17-2011 11:10 AM)TRmilitary Yazılan:  Burda kuru kuru milliyetçilik yapanlara sesleniyorum.Türk ordusu öyle sanılan gibi pekte iyi bir ordu değil.Dünya sıralamasında 10. NATO'da ise 2. en büyük ordudur evet.Ama halen 50 senelik tanklar 40 senelik uçaklar var.Şehit olan pilotların kullandıkları uçaklar 40 senelik bu yüzden düştü.Onun haricinde G3'den söz etmeme gerek yok sanırım ? Tamam 7.62 eyvallahda artık yenilenmesi şart oldu.Ayrıca dağlara acemi ER'leri gönderip pkk ile böyle savaş kazanılmaz.Pkk'nın yaptığı gerilla savaşı yani en etkisi savaş tarzı.Bu savaş tarzına bile ABD,Irak'ta dahi zorlanmıştır hesap edin artık.Gerçi isteseler 1 emirle Pkk felan kalmaz ama o emri verecek adam yok orduda.

Bu arada demek istediğim öyle nüfus çoğunluğuyla ordunun güçlü olduğu anlamına gelmez.Şu anda dünyanın en güçlü ordusu Abd ve Rusyada.Onun haricinde dünyada silah üreten en iyi 2 ülke ise.Almanya ve İsrail.Hani o kahrolsun İsrail diyip ağzınızın suyu aka aka kulladığınız Desert Eagle varya.Hah o işte İsrail üretimi.Millet uzaya çıktı biz araba yaparız içine benzin koymayız.

Gerçeğe dayanmayan, önyargılı fikirlerle icra edilmeye çalışılan ve 'kara propaganda' anlayışlarına hizmet etmekten başka bir anlam ihtiva etmeyen yaygaralara itibar etmeyiniz lütfen.

Yüce Türk Devletini ve Yüce Türk Ordusunu 'zayıf ve çaresiz' göstermeye çalışan zihniyetler, hesap peşinde olanların piyonluğunu yapmaya çalışan mihraklardır.Unutmayın!

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

Saygılarımla.
07-19-2011 10:24 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Eğitime ayrılan bütçe tüm ordu vede savaş ıvır zıvır tekonolojilerine ayrılanın 1000'de 1'inden bile az. 5 uçak az alıp adam gibi eğitim vermeye çalışsak çok mu şey kaybederiz anlamıyorum ki.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

07-19-2011 10:42 PM
rayligh
T.C.
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Harun

Rep Puanı: 661

Warrock Bilgileri
Nick: rayligh

K/D: 1.01

LwL: 63

Clan:

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
Urban OPS
(07-19-2011 10:42 PM)Turgay Emek Yazılan:  Eğitime ayrılan bütçe tüm ordu vede savaş ıvır zıvır tekonolojilerine ayrılanın 1000'de 1'inden bile az. 5 uçak az alıp adam gibi eğitim vermeye çalışsak çok mu şey kaybederiz anlamıyorum ki.

Öncelikle, bulunduğumuz coğrafya itibariyle 'Türkiye Cumhuriyetinin jeopolitik özelliği' irdelenmeli, 'Güçlü Ordu' gerçeği anlaşılmalıdır.Türkiye, Lüksemburg ya da İsviçre değildir.Tarumar edilmiş bir Almanya ya da Japonya da değildir.Yeryüzünü 'yerinden oynatan' tüm gelişmeler, tüm acımasızlığıyla 'yanıbaşımızda' zuhur ederken, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilmek için gerekli olan eğitime 'yeterince önem verilmediği' fikri gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin en küçük yerleşim birimlerinde bile 'eğitim kampüsleri' bulunmakta, her türlü teknolojik gelişim yansıtılmakta, hiç kimse için herhangi bir 'ayrıcalık' öngörülmemektedir.

Yüce Türk Devleti, gücünü, Aziz Milletinin varlığı ve birliği için kullanmaktadır.

Bilerek ve isteyerek saldırmak için 'her türlü bilgi ve donanıma' sahip bireylerin mevcudiyetini 'eğitimsizlik' olarak değerlendirmek,eğitimsizliğin bir sonucu olarak algılamak, gerçeğe dayanmayan bir önyargı ve Yüce Türk Devletine yönelik bir iftiradır.

Eğitim pelesenki, özellikle, içten darbelerde 'bolca kullanılan bir propaganda argümanı' olarak, Yüce Türk Devletinin sinesine çarpmaktadır.

Yüce Türk Devletinin karşı karşıya kaldığı acımasız saldırılara 'kılıf' bulmak için üretilmiş argümanları anlayabilmek için: Her zaman, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

Coğrafyamız değişmeyeceğine göre, Yüce Türk Devletine 'sonsuza kadar' her türlü kalleşçe saldırılar devam edecektir.Her Türk Genci, bu bilinçle hayatına devam etmek zorunda olacağını bilmeli, Atatürk ilkelerini kendine şiar edinmelidir.

Saygılarımla.
(Bu Mesaj 07-19-2011 11:16 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : rayligh.)
07-19-2011 11:10 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(07-19-2011 11:10 PM)rayligh Yazılan:  
(07-19-2011 10:42 PM)Turgay Emek Yazılan:  Eğitime ayrılan bütçe tüm ordu vede savaş ıvır zıvır tekonolojilerine ayrılanın 1000'de 1'inden bile az. 5 uçak az alıp adam gibi eğitim vermeye çalışsak çok mu şey kaybederiz anlamıyorum ki.

Öncelikle, bulunduğumuz coğrafya itibariyle 'Türkiye Cumhuriyetinin jeopolitik özelliği' irdelenmeli, 'Güçlü Ordu' gerçeği anlaşılmalıdır.Türkiye, Lüksemburg ya da İsviçre değildir.Tarumar edilmiş bir Almanya ya da Japonya da değildir.Yeryüzünü 'yerinden oynatan' tüm gelişmeler, tüm acımasızlığıyla 'yanıbaşımızda' zuhur ederken, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilmek için gerekli olan eğitime 'yeterince önem verilmediği' fikri gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin en küçük yerleşim birimlerinde bile 'eğitim kampüsleri' bulunmakta, her türlü teknolojik gelişim yansıtılmakta, hiç kimse için herhangi bir 'ayrıcalık' öngörülmemektedir.

Yüce Türk Devleti, gücünü, Aziz Milletinin varlığı ve birliği için kullanmaktadır.

Bilerek ve isteyerek saldırmak için 'her türlü bilgi ve donanıma' sahip bireylerin mevcudiyetini 'eğitimsizlik' olarak değerlendirmek,eğitimsizliğin bir sonucu olarak algılamak, gerçeğe dayanmayan bir önyargı ve Yüce Türk Devletine yönelik bir iftiradır.

Eğitim pelesenki, özellikle, içten darbelerde 'bolca kullanılan bir propaganda argümanı' olarak, Yüce Türk Devletinin sinesine çarpmaktadır.

Yüce Türk Devletinin karşı karşıya kaldığı acımasız saldırılara 'kılıf' bulmak için üretilmiş argümanları anlayabilmek için: Her zaman, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

Coğrafyamız değişmeyeceğine göre, Yüce Türk Devletine 'sonsuza kadar' her türlü kalleşçe saldırılar devam edecektir.Her Türk Genci, bu bilinçle hayatına devam etmek zorunda olacağını bilmeli, Atatürk ilkelerini kendine şiar edinmelidir.

Saygılarımla.

Lakin resmi sayılar bunu göstermiyor.

2010 yılı bütçesi -->> 286 milyar 981 milyon lira
2010 yılı eğitime ayrılan bütçe -->> 28 milyar 237 milyon lira

Toplam bütçenin yüzde 9'u gibi komik bir rakam

Kaldıkı 19 milyar 974 milyon lirasıda personel gideri. Ülkemizdeki öğretim elemanı fazlalığı vede maaşının düşük olması sebebiyle 19 milyar lira size fazla gelmesin bir öğretmen 1500 lira gibi bir mevla aldığını göz önünde bulundurunca komik bir rakam . Geriye kalan 9 milyar lira eğitime ayrılan asıl para oluyor.

Devlet bütçesinin sadece %3'lük bir kısmı eğitimin gelişmesi için ayrılıyor.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

07-19-2011 11:30 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Milli takımda Büyük Şok ! Mihawk 14 3,529 10-15-2012 11:48 PM
Son Mesaj: Aux
  Dünyanın en pahalı benzini artık Türkiye'de Audaz 9 3,174 09-30-2012 12:25 PM
Son Mesaj: Connor Keeway
  Fenerbahçe büyük bir skandala imza attı! Earthshaking 18 5,186 05-05-2012 06:31 PM
Son Mesaj: Alican Balık
  Endonezya'da Büyük Deprem : Dünya Sallandı ! rayligh 8 2,584 04-11-2012 09:21 PM
Son Mesaj: kurosowa
  Gül'den İsrail'e Büyük Şok! xXxPuniSHeRxXx 0 978 12-09-2011 09:37 PM
Son Mesaj: xXxPuniSHeRxXx

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай