|
|
|
Burası Hala Yaşıyor mu ?
|
|
BurakKandoker Er ![]() ![]() K/D: 1.00 ![]() LwL: 83 ![]() Clan: ![]() Favori Silah : |
|
||
| 03-11-2016 02:39 AM |
|
|
Alican Balık Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Katılma Tarihi: Nov 2009
Rep Puanı: 614
![]() K/D: √∛∜∝ ![]() LwL: 49 ![]() Clan: !? ![]() Favori Silah : |
|
||
| 03-24-2016 02:23 AM |
|
|
Muhsin Erkam Er ![]()
Katılma Tarihi: Apr 2012
Rep Puanı: 3
![]() K/D: 9.99 ![]() LwL: 100 ![]() Clan: ![]() Favori Silah : |
|
||
| 04-01-2016 10:47 PM |
|
|
|

Bu kadar eskiyi bir arada görünce tutamadım kendimi.Bende zaman zaman girer bakarım bizimkiler ne yapıyor diye War Rock'ın biteceği hiç aklıma gelmezdi.Ben bıraktıktan kısa bir süre sonra oyun tamamen bitmiş sanırım.Zaten hissetmiştim bir gelecek göremediğim için tadında bırakmıştım.
ama yaşanan her olayın verdiği duygu bir başkaydı.Bu oyunda kurulan dostluklar gerçek hayata taşındı benim hala gördüğüm görüştüğüm insanlar var gerçekten muhteşem bir dönemdi keşke bitmeseydi dediğim zamanlar oluyor bazen.O samimiyeti o duyguları o ortamları bazen gerçek hayatta bulamıyoruz.Ortam sanaldı fakat yaşananlar gerçekti,şimdi ise bazen hayat o kadar sahte geliyorki çocuk olsaydım keşke diyorum ve gerçekten burayı özlüyo insan.Burada oyunun ötesinde birşey vardı ki temeli burada atılmış olup yıllar sonra hala devam eden dostluklar bunun bir kanıtı aslında.Ama keşke demekten öteye gidemiyoruz herşeyin bir sonu varmış bunu çocukken farkedememiştik ve hiç bitmeyecekmiş gibi bağlanmıştık.Yinede herşey güzeldi,çok eğlendik be