Bundan sonra Samsung'mu? Asla...
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
16
Konuyu Açan Kişi
Ferudun
Görüntülenme Sayısı
3193

Derecelendir
  • 1 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Ferudun
Çılgın MG3 çü
*

Profil Bilgileri
Adı: Ferudun

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 363

Warrock Bilgileri
Nick: ferudun066

K/D: 2.80

LwL: 48

Clan: CoLTs

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper
AI-AW
CQC
Evet arkadaşlar yıllardır fanatik sayılacak düzeyde olan Samsung hastalığım sağolsunlar yetkili servisleri sayesinde bitmiş oldu bundan sonra herhangi bir samsung marka cihaz alırsam namerdim. O derece yani...
Aslında cihazlarına diyecek bir şeyim yok gerek kalitesi, gerek performansı ama servisleri koskocaman SIFIR. Bu yüzden Samsung beni kaybetti.

Olay nedir diyecek olursanız eğer: 16 Şubat 2011 de 4 cihaz arasında gidip gelirken "en az 3 aydır incelemede idim" ki bunlar (iPhone4, HTC Desire HD, HTC HD2 ve Samsung i9000 GalaksyS) bunların arasında yine dönüp SGS aldım ve mutlu mesut bir 11 günün sonunda 28 Şubat 2011 tarihinde sabahleyin enteresan bir şekilde arıza yaptı "arıza yapmasına diyecek lafım yok" zira her elektronik cihaz gibi O' nun da arıza yapma hakkı var ki yaptığı arıza Samsung' un Koredeki yetkilileri tarafından bile hayretle karşılandı. Sonuç olarak ben cihazı iade etmek istediğimi belirttim bu gün işleme aldılar lakin sonuçlanması en az bir ay sürer diyorlar. Bu noktada şunu sordum kendilerine "suçum nedirki beni cezalandırıyorsunuz bir ay bekletilmek suretiyle?" verdikleri cevap "prosedürler böyle"
Şimdi bu noktada size şunu iletmek istiyorum arkadaşlar. Naçizane fikrim hangi cihazı alırsanız alın cihazınızın arıza yapmaması için dua edin ya da garanti olayını hiç takmayın direk garanti dışı bırakın zira garanti kapsamında tamir ettireceğiniz cihazları sizi "cezalandırmadan" yapmıyorlar ve yasal sürenin sonuna kadar bekleteceklerindende emin olun. Ayrıca yetkili servislerin dışında bu konularda daha profesyonelce yaklaşan çok alternatifler var yeterki siz paranızla yaptırmaya karar verin. Mesela benim cihazdaki arızanın giderilmesi sadece 40 TL evet sadece 40 TL'lık bir bedel yüzünden ben cihazı iade edip yerine "yaklaşık" bir ay sonra HTC Desire HD almaya karar verdim.
SEVGİLERLE...

>>> Forum Kuralları >>> WTR Clan Kayıt İşlemi >>> WarrockTR Clanlar Birliği

>>> Teamspeak 3 Kurulum >>> Foruma Video Ekleme Kodları >>> ImageShack SS Koyma Programı

>>> WarRock İndirme >>> WarRock Kayıt Olma >>>Hazır Ticketlar Bölümü >>> Teknik Yardım Bölümü

>>> MS C++ Runtime Hatası Çözümü >>> Warrock Dosyaları [ Sistem ] >>>Nod32 İçin WarRock Ayarı

[Resim: ferudun066.gif]

[Resim: pc_SharpShooter-TR.png]

BU VATAN İÇİN KURŞUN ATAN DA, KURŞUN YİYEN DE KUTSALDIR...
Ne kadar anlatırsan anlat ve ne kadar bilirsen bil, Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır...
>>> Hz. MEVLANA
03-03-2011 04:20 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Asphyx
Monkey D. Luffy

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: May 2010

Warrock Bilgileri
Nick: lasphyxl

K/D: 2.xx

LwL: 21

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: Bundan sonra Samsung'mu? Asla...
Çok uzun süre 1 ay. Ss.gif

03-03-2011 04:37 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Hata yapmışlar. Prosedürmüş hikaye...

-
03-03-2011 04:38 PM
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
Samsunga suç atmam. Bende kendim kullanıyorum babamda kullanıyor ve çevremde bir çok kişi. Özellikle etrafta E250, S5233 Wifi, D900 gibi modeller çok var.

Bana soracak olursan herhangi bir telefonda bir problem olduğunda onu telefonun servisine götürmek zorunda değilsin. Başka yerlerde o servisler kadar yer tutuyor ve bu beni mutlu etti.

Bende samsung d900 var Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Telefona bakamamak benim işim diyebilirim artık telefonun arka kapağını bantlıyorum düşünün ama o kadar yıla rağmen hiç birşeyinden taviz vermedi çok memnunum ama bende yeni tel alsam fena olmaz.

Konuya gelirsek benim samsungun menü tuşu basınca algılamıyordu. Mesaj yazarken tuşlara abanırsam harfleri yazıyordu ve numaraları. Babam aldı servise götürmedi. Kendisinin orda bir telefoncusu vardı. Telefonun numaralarının olduğu alt kısmı değiştirdi, üst kısmı değiştirdi (Çünkü 6 ve 8 tuşu ortadan kırılmıştı). Sonrada Menü, C arama kapama olan tuşların olduğu kapak bölümününde altını değiştirdi ve eve geldiğimde sapa sağlam çalışıyordu. Tuşlara dokunduğumda hep sonuç aldım.

Kısacası bence telefona çok çok iyi bakıp nazik olmak lazım. Ben örnek olabilirim. 4 Yıldır d900 kullanıyorum ve şuana kadar bu tuş sorunundan başka hiç bir ama hiç bir sorun yaşamadım. Fiziksel görüntü benim hatam, Sürekli düşüre düşüre

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

03-03-2011 04:48 PM
Cinematique
İçinizdeki İrlandalı
*

Profil Bilgileri
Adı: Uğur

Katılma Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 428

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 0.00

LwL: 0

Clan: MvP

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Blackberry gibisi yok.
03-03-2011 05:19 PM
Mr.Erşen
Efsane Ankaralı
*

Profil Bilgileri
Adı: Furkan

Katılma Tarihi: Feb 2010

Rep Puanı: 165

Warrock Bilgileri
Nick: fdssfdfsd

K/D: 2.01

LwL: 51

Clan: UTL*

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
m4a1
Gold Premium
Assault
M60
CQC
(03-03-2011 05:19 PM)Alka Seltzer Yazılan:  Blackberry gibisi yok.

Aynen
03-03-2011 05:26 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Benzer bir problemi şuan babama verdiğim eski Nokia'mda yaşadım. Nokia 5220 Expressmusic vardı sanırım tam kodunu hatırlamıyorum; telefonda kulaklıkla müzik dinlerken arandığım zaman telefon kafayı yiyordu. Sesim karşı tarafa gitmiyordu falan. Dahada yeni sayılırdı telefon. Neyse yetkili servisi Beşiktaş K.V.K ya gittim vede verdim telefonu. Normal şartlar altında 3 gün içinde telefonu alırsınız denildi bana ama telefon bana 3 ay sonra geldi =) Sorunu çözememişler anakart falan garanti kapsamında değişti dediler ama telefonum kırmızıydı vede mavi olmuştu =) Neden mavi diye sorduğumda bir şey diyemedi adam =D telefonun kabını değiştirecek halleri yokki 3 ayda anca yenisi verdiler bana yurt dışından getirterek. Tabii aynı sorun hala var belliki üretim hatası ama K.V.K'yıda ben sildim =))

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

03-03-2011 06:51 PM
pringles
Sansar Salvo
*

Profil Bilgileri
Adı: Yasin

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 64

Warrock Bilgileri
Nick: Nick Yok

K/D: 4.00

LwL: 100

Clan: UGTR

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(03-03-2011 05:19 PM)Alka Seltzer Yazılan:  Blackberry gibisi yok.

Aynen katılıyorum Smile

[Resim: salv0x.gif]
03-03-2011 06:55 PM
TRmilitary
weapon,bullet,smoke,drug

Profil Bilgileri
Adı: Pablo

Katılma Tarihi: Nov 2009

Warrock Bilgileri
Nick: Military

K/D: 2.xx

LwL: 00

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Bronz Premium
Assault
M60
CQC
Bundan 4 ay önce felan Nokia 5800 almıştım,özelliklerine aldandım ve aldım her neyse.Telefon 12.günde dokunmatikliği basmamaya başladı.Aldığım yere götürdüm yoğunluktan dolayı hemen yapamayacaklarını 1 hafta sonra gelmemi söylediler.1 hafta sonra gittim gene yapılmamıştı son bi 2 gün dediler 2 gün sonra tekrar gittim gene aynı halt.Üretim hatası,suya düşürdünüzmü ıvır zıvır.
Bende onun yerine Samsung S5233-wifi ile takas ettim ve parayı geri aldım.Şahsen allahı var telefon güzel her türlü özelliği var wifisi güzel çekiyor.Şuanda hiç bi problem yok ama ne bileyim dokunmatik telefonlara karşı önyargım vardı.Aldıktan sonrada değişmedi herhan çizilcek yere düşcek bozulcak hissi var.Dokunmatik olduğundan dolayı hassaslık dalgası var telefonda.Bu aralar bende telefon arayışındayım Wifisi olan dokunmatik olmayan bi telefon arıyorum.Sahi varmı önerisi olan ? Bu arada Sony Ericsson kullanan varmı ?

[Resim: 3495utx.jpg]

'O' an
Bir tarihin yeniden yazılışı.
11 ASLAN yürekli adam.

Yer; Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
12 Mayıs 2012
03-03-2011 07:16 PM
MetinKandemir
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: MetinKANDEMİR

Katılma Tarihi: Oct 2010

Rep Puanı: 782

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: -

LwL: -

Clan: -

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
l85a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
Battle Group
anlattığınız olayların birinide ben yaşadım :
bunden 4 ay kadar önce nokia 5800 xpressmusic in ekranı beyazlaşıyor ve bluetouth arada sırada çalışmıyor diye garanti ye yolladım 15 iş günü içinde gelir dediler bnde neden bu kadar uzun sürüyor telefon japonyadan gelmiyor ya dedim hiç bişi demeden 30 iş günü içinde telefonunuz gelmezse yenisini yollarız dediler neyse ben 15 gün oldu gittim sordum gelmedi dediler parçasını bekliyorlarmış ... 30 gün oldu gittim dedim ıyı günler ben garantide olan telefonumu istemiyorum 30 günü geçti yenisini istiyorum dedim 30 günü geçmedi dediler ertesi gün garantide olan telefonu evime getirdiler ..!

[Resim: sRYzZ8O.png]
(Bu Mesaj 03-03-2011 08:01 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : MetinKandemir.)
03-03-2011 07:58 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Samsung galaxy acem Pegasus. 6 2,686 07-22-2013 01:57 AM
Son Mesaj: M.K
  iPhone 5 mi yoksa Samsung Galaxy s4 mü ? mixcoo11 11 4,522 06-18-2013 05:03 PM
Son Mesaj: raplordmetehan
  Nokia Lumia 820 mi Samsung Galaxy S3 mü? RoseOfSharyn 17 9,102 04-01-2013 02:38 AM
Son Mesaj: blckmurder
  Samsung GT-S5830i 3G Görüntülü konuşma sorunu F.Dana 9 45,597 04-01-2013 12:01 AM
Son Mesaj: mehmet132
  Samsung WiFi Sorun xXxPuniSHeRxXx 3 2,347 02-16-2012 05:20 PM
Son Mesaj: Mete Han

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай