ATA-NBK Duyuru
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
ATA-NBK Duyuru
Konudaki Cevap Sayısı
8
Konuyu Açan Kişi
İbrahim BAYRAKTAR
Görüntülenme Sayısı
1847

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
ATA-NBK Duyuru
İbrahim BAYRAKTAR
TeamSpeak Canavarı
*

Profil Bilgileri
Adı: İbrahim

Katılma Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 258

Warrock Bilgileri
Nick: atarusher

K/D: 1,43

LwL: 57

Clan: ATA

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault

CQC
ATA-NBK Duyuru
(06-28-2011 09:08 AM)Sayanora Yazılan:  Selam arakadaşlar herkesin Miraç kandili mübarek olsun hayırlı olmasını diliyorum ve tüm clan adına bu duyuruyu yapıyorum .
Arkadaşlar bizi bilen bliyor Ben tekrardan bunu yapmak istedim Bu arkadaşlarla ilerde mutlaka bir sorunlar olucak Herkez özgürdür kimseye diyemeyiz neden açtın niye açıyorsun hakkımızda yok zaten fakat bilmenizi istiyorum power lv yapıp üçgünde nc atıp clan kuran arkadaşlar için sölüyorum . ata clanın aynısını açmışlar hayırlı olsun oyunda inşallah güzel oynarlar kimseyede sıkıntı yaratmazlar göndermiş olduğum linke bakan vardır ben tekrardan göndericem bilginiz olsun http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...4&tag=atta İkinci bir konu bizim ATA ve NBK clanı Ufak çaplı olsada turnuvaya girdi bazı sıkıntılardan sonra olmadı bizim kendi içimizde ! bazı kurallar vardı turnuvada ( tw herkez gibi bizde kabul ettik ve kimseye itiraz etmedik Hatta ben bir duyuru yapmıştım ne olursa olsun biz istemiycez hack oyunu bilmeyen arkadaşlar programla oynayan arkadaşlardan dahi biz tw istemiycez böyle bir konu yolladım ) Hatta bizim ezik nbkinvinite özgün Kardeşimize defalarca hakaretler ve itirafarda bulunmalarına rağmen ben izin verdim ve girdiler birşeyde bulamadılar arkalarına bakarak çıktılar . Şimdi arkadaşlar bizim kimseye kendi özelimizi vermek gibi bir ihtiyacımız yok hatta vermiycez işine gelen adam odaya girer oynar işine gelmeyen ( esc basarsın çıkarsın ) Warrock oyununda böyle bir kural yok tw ver kuralı saçma salak işlerle biz uğraşmıyoruz oyunu iyi biliyorsan bayadır oynamışsan bu arkadaşla oynadığın zaman hack olduğu veya olmadığını zaten anlarsın odaya almassın olur biter. tabiki sen attığında o yüzsüz ve haysiyetinden ödün vermiş biriyse ona birşey diyemiycem : ) Zaten biz sıkıntı yaşayacağımız clanlarla maçta yapmıyoruz Feyyaz izin vermiyor maç konuları ondan sorulur İkinci bir konu maç isteyen arkadaş feyyaz arkadaşımıza özelden yazışabilir Şimdilik aklımdakiler bunlar feyyaz geldiğinde bakar ekleyeceği birşey varsa ekler Tekrardan güzel bir gece geçirmenizi diliyorum bu mubarek gece çok önemli bir gece arkadaşlar ...

http://bf3stats.com/stats_pc/atawizard
http://warrock-stats.com/index.php?site=...atawizards

İmza için Feyaz Bey'e teşekkür ederim.Smile

Ts'deki sorunlar için iletişime geçebilirsiniz
06-28-2011 08:29 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
RE: ATA-NBK Duyuru
Çok doğru, güzel söylemiş.

-
06-28-2011 08:45 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ErayG
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Eray

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 836

Warrock Bilgileri
Nick: Eray

K/D: -

LwL: -

Clan: BTS

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aug
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
Kesinlikle haklı.

[Resim: 76561198048273602.png]
06-28-2011 09:20 PM
LuckyLuck
Zirvede Bıraktı

Profil Bilgileri
Adı: Berkay

Katılma Tarihi: Mar 2011

Warrock Bilgileri
Nick: Bıraktım

K/D: 1,55

LwL: 82

Clan: UwC

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
AI-AW
CQC
Ata clanı çok uzun zamandır var ve hep onurlu bir biçimde karakterli oyuncular ile sağlam oyunlar çıkardılar. Açık söyliyim oyuna ilk başladığımda hayellerimi süslerdi bu clan. ATA clanına girmek ayrıcalıktı ki bana göre hala öyle . Bu tür ergenofibi karalama hareketlerine gerekli cevabı vermişler zaten. beyfendi

Aslında hep buradaydım
06-29-2011 12:22 AM
Zafer Ulaş
Amonyum Permanganat
*

Profil Bilgileri
Adı: Zafer Ulaş OSKAN

Rep Puanı: 248

Warrock Bilgileri
Nick: NewOhneDich

K/D: x.xx

LwL: 14

Clan: JoS

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(06-28-2011 08:29 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan:  
(06-28-2011 09:08 AM)Sayanora Yazılan:  Selam arakadaşlar herkesin Miraç kandili mübarek olsun hayırlı olmasını diliyorum ve tüm clan adına bu duyuruyu yapıyorum .
Arkadaşlar bizi bilen bliyor Ben tekrardan bunu yapmak istedim Bu arkadaşlarla ilerde mutlaka bir sorunlar olucak Herkez özgürdür kimseye diyemeyiz neden açtın niye açıyorsun hakkımızda yok zaten fakat bilmenizi istiyorum power lv yapıp üçgünde nc atıp clan kuran arkadaşlar için sölüyorum . ata clanın aynısını açmışlar hayırlı olsun oyunda inşallah güzel oynarlar kimseyede sıkıntı yaratmazlar göndermiş olduğum linke bakan vardır ben tekrardan göndericem bilginiz olsun http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...4&tag=atta İkinci bir konu bizim ATA ve NBK clanı Ufak çaplı olsada turnuvaya girdi bazı sıkıntılardan sonra olmadı bizim kendi içimizde ! bazı kurallar vardı turnuvada ( tw herkez gibi bizde kabul ettik ve kimseye itiraz etmedik Hatta ben bir duyuru yapmıştım ne olursa olsun biz istemiycez hack oyunu bilmeyen arkadaşlar programla oynayan arkadaşlardan dahi biz tw istemiycez böyle bir konu yolladım ) Hatta bizim ezik nbkinvinite özgün Kardeşimize defalarca hakaretler ve itirafarda bulunmalarına rağmen ben izin verdim ve girdiler birşeyde bulamadılar arkalarına bakarak çıktılar . Şimdi arkadaşlar bizim kimseye kendi özelimizi vermek gibi bir ihtiyacımız yok hatta vermiycez işine gelen adam odaya girer oynar işine gelmeyen ( esc basarsın çıkarsın ) Warrock oyununda böyle bir kural yok tw ver kuralı saçma salak işlerle biz uğraşmıyoruz oyunu iyi biliyorsan bayadır oynamışsan bu arkadaşla oynadığın zaman hack olduğu veya olmadığını zaten anlarsın odaya almassın olur biter. tabiki sen attığında o yüzsüz ve haysiyetinden ödün vermiş biriyse ona birşey diyemiycem : ) Zaten biz sıkıntı yaşayacağımız clanlarla maçta yapmıyoruz Feyyaz izin vermiyor maç konuları ondan sorulur İkinci bir konu maç isteyen arkadaş feyyaz arkadaşımıza özelden yazışabilir Şimdilik aklımdakiler bunlar feyyaz geldiğinde bakar ekleyeceği birşey varsa ekler Tekrardan güzel bir gece geçirmenizi diliyorum bu mubarek gece çok önemli bir gece arkadaşlar ...

TW Konusunda katılıyorum. Ayrıca hack olup olmamak, hack kullanıp kullanmamak, kişinin vicdanına kalmıştır. Hackse zararı kendinedir. Ben de kimseye TW vermem mesela, hatta TW istenirse dalga geçerim. Ama şöyle bir kalıp da vardır ki sinirimi bozar."TW VERMİYORSA HACK !!" Benim bilgisayarımdaki bana özel dosyaları başkalarının görmesindense, Hack olduğumu düşünmelerini tercih ederim. Önemli olan benim hack olmadığımı bilmem. Hack olmadığımı ben biliyorsam gerisi benim umrumda değildir. 2 Çapulcu bana iftira attı diye üzülmem. Sinirlenir miyim ? Tabi ki hayır. Çünkü biri bana hack olmadığım halde WH diyorsa, bu beni mutlu eder. Neden mi ? Çünkü bu benim iyi ses kastığım anlamına gelir Smile

Zafer Ulaş OSKAN

Patates Kızartmasını Severim...

06-29-2011 10:03 AM
İbrahim BAYRAKTAR
TeamSpeak Canavarı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault

CQC
Tv konusunda benim düşündüklerimin aynısını sizde düşünüyorsunuz beni bilen bilir beni bilmiyen kisi zaten atıp tutar ve bu hareketleri devAm eder.ve bana hala hack diyenlere evet ben hackim benim karşımda oynamayınSmile

06-29-2011 10:12 AM
Zafer Ulaş
Amonyum Permanganat
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
(06-29-2011 10:12 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan:  Tv konusunda benim düşündüklerimin aynısını sizde düşünüyorsunuz beni bilen bilir beni bilmiyen kisi zaten atıp tutar ve bu hareketleri devAm eder.ve bana hala hack diyenlere evet ben hackim benim karşımda oynamayınSmile

bana hack demeleri beni mutlu ediyor. Demek ki o kadar iyi oynuyorum ki kıskanıp hack bu falan diyorlar Smile

Zafer Ulaş OSKAN

06-29-2011 10:42 AM
İbrahim BAYRAKTAR
TeamSpeak Canavarı
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Gold Premium
Assault

CQC
Yok be ezilmeye basladilarmi biride hack dedi mı odadakilerin hepsi sana hack diyor Smile1-9 git gine de hack oluyorsunBig Grin

06-29-2011 10:47 AM
Zafer Ulaş
Amonyum Permanganat
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
o benim başıma gelmedi. ezik charla 18-1 ss si vardı ya. adamlar ne delirmişti onda Big Grin bi tanesi aynen şöyle demişti : "adam hack açmış elindeiki k2 ama aw50f damagesi veriyo bize tek atıyo" Big GrinBig Grin

Zafer Ulaş OSKAN

(Bu Mesaj 06-29-2011 11:00 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Zafer Ulaş.)
06-29-2011 10:59 AM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  WR oyuncularına duyuru : Slot ve Sloth arasındaki fark Zafer Ulaş 3 2,992 02-27-2013 02:15 PM
Son Mesaj: Tontonum
  En son geçen duyuru 5.000 nx olayı ? cnsmsk 4 1,785 12-11-2012 09:37 PM
Son Mesaj: Pegasus.
  Önemli Duyuru ! NewCenk 20 4,471 11-11-2012 04:41 PM
Son Mesaj: Yusuf B.
  Önemli Duyuru NXBoomer 41 7,164 09-07-2012 04:55 AM
Son Mesaj: Zafer Ulaş
  Resmi Duyuru NXBoomer 4 1,876 08-21-2012 09:20 AM
Son Mesaj: frknleader

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай