Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
RE: 19Mayıs'ımız tüm gençlere mübarek olsun bakalım..
(05-19-2010 12:38 AM)rayligh Yazılan:
(05-19-2010 12:06 AM)Alican Balık Yazılan: Evet gençlik 19Mayıs'ımız hayra ve şeriflere ermesi ümidiyle mübarek eder "SIYASET" v.b gibi postlar kasmadan güzel güzel mesajlarınızı beklemekteyiz
Yarın stadlar da bayrak altında duracak,veya boş boş yürüyip kızlara bakıcak olan arkadaşlarımız;Allah gözünüzü açsın,kızların sevgililerinden dayak yemeyi esirgesin Rabbim...
Milli ve Manevi değerlerimize ironik yaklaşımlar kabul edilemez! Sizi saygıya, değerli Adminleride göreve davet ediyorum.
Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatacak olan Yüce Türk Milletinin gözbebeği gençlerimizin bayramını kutluyorum.
Saygılarımla.
Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Aga Sen Bu Kelimeleri Kendin mi Söylüyorsun Yoksa Google'den Mi Alıp Yazıyorsun..Sanki 1900'lü Yıllarda Yaşamış Gibisin.
(05-19-2010 12:33 AM)SametKARA Yazılan: Ama Başlığın Olmamış Bu Sıradan Bir Bayram Mübarek Bir Bayram Değil.
(05-19-2010 12:38 AM)qrkann Yazılan:
(05-19-2010 12:33 AM)SametKARA Yazılan: Ama Başlığın Olmamış Bu Sıradan Bir Bayram Mübarek Bir Bayram Değil.
aynen bencede
19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı "Milli" bir bayramdır. 'Sıradan bir bayram' nitelemesi kabul edilemez!
(05-19-2010 01:12 AM)lnvad3r Yazılan: Rayligh yine konuya el atmış
Milli ve Manevi değerlerimize ironik yaklaşımlar kabul edilemez! Müsadenizi almadan konuya 'el attığım' için beni mazur göreceğinize inanıyorum.
(05-19-2010 01:12 AM)SametKARA Yazılan:
(05-19-2010 12:38 AM)rayligh Yazılan:
(05-19-2010 12:06 AM)Alican Balık Yazılan: Evet gençlik 19Mayıs'ımız hayra ve şeriflere ermesi ümidiyle mübarek eder "SIYASET" v.b gibi postlar kasmadan güzel güzel mesajlarınızı beklemekteyiz
Yarın stadlar da bayrak altında duracak,veya boş boş yürüyip kızlara bakıcak olan arkadaşlarımız;Allah gözünüzü açsın,kızların sevgililerinden dayak yemeyi esirgesin Rabbim...
Milli ve Manevi değerlerimize ironik yaklaşımlar kabul edilemez! Sizi saygıya, değerli Adminleride göreve davet ediyorum.
Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatacak olan Yüce Türk Milletinin gözbebeği gençlerimizin bayramını kutluyorum.
Saygılarımla.
Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Aga Sen Bu Kelimeleri Kendin mi Söylüyorsun Yoksa Google'den Mi Alıp Yazıyorsun..Sanki 1900'lü Yıllarda Yaşamış Gibisin.
Milli Bayramımıza 'sıradan' yakıştırması yapan zihniyetten beklenen bir yorum.
(05-19-2010 11:01 AM)Alican Balık Yazılan:
(05-19-2010 01:12 AM)lnvad3r Yazılan: Rayligh yine konuya el atmış
Zabıtaya yakalandık sarp abi
91.yılını kutladığımız Milli Bayram'ın anlam ve önemini kavrayamamış, 91 yıl önce Ecdadımızın sahip olduğu cesaret ve metaneti hatırlamayan, 'Hazır Lokma' anlayışıyla yaşama devam eden ve değerlerimizi ironikleştiren, duyarsızlaşan ruh yapılarını her platforma taşımayı meziyet olarak gören, kendilerine taraftar bulmakta zorluk çekmeyen zihniyetlerden utanç duymaktayım.
Açıkçası, burada ki bazı yorumları 'içim acıyarak' okudum. Özellikle de ' bu mübarek bir bayram değil, sıradan bir bayram' veya buna benzer olanını. Yanlış anlaşılmasın, kişiye yönelik konuşmuyorum; sadece yazılmış olan bu ve buna benzer yorumların canımı sıktığını belirtmek istedim. Ve ayrıca hatırlatmak isterim ki, sizler bu şekilde o yorumları yazabilme iradesine sahipseniz, bunu borçlu olduğunuz kişilerin başında Ulu Önderimiz gelmekte ve en azından onun bize bıraktığı değerlerin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Ama ne yazık ki, anladığım kadarıyla bunun kıymeti pek fazla bilinemiyor. Her neyse diyerek işin içinden çekilmeyi çok isterdim; ancak, bu sadece burada karşılaştığım bir durum değil, bugünün anlam ve öneminde başı çeken biz gençlerin, çoğunluğu her nasılsa buna benzer tavırlar takınmakta. Yine de 'her neyse' diyerek, bayramımızı en içten dileklerimle kutlamak isterim..
It feels so freaking gorgeous to be back on WarRockTR's track again! I'm now all like: ''heck yeah, I missed you guys a lot and don't want this to end ever again!''. Honestly, I should like to say how utterly grateful I'm as I'm back again on the train! Love ya all!