Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
Anlamıyorum ki neden içkiye ve sigaraya zam geliyor hadi araç zammına alıştıkta hani laik ülkeydik içki içirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. ÖTV'ye bu kadar zam yapıyorsan emekliye, asgari ücrete, maaşlara neden zam yapılmıyor seçim yaklaşırken enflasyon şöyle düştü böyle düştü...
Su Akar Türk Bakar... (adamlara daha ne yapacak anlamış değilim yakında ülkeye içki, sigara ithalatını kesecekler...)
Yunanistan ve ya diğer ülkeler batarken biz neden batmıyoruz biliyormusunuz aslında biz hep batağın içindeyiz.Lale devrinden farkımız yok.Devletin verdiği bütün zamlara boynumuz bükük bakıyoruz.Ama Yunanistan gibi bir ülkede bunlar yapılamıyor.Türkiyede isteyen her türlü kısıtlamayı yapar ama bizim saf halkımız ağzını açamaz.Oysaki Yunanistan da aynısı yapıldığında yer yerinden oynar ve hükumet istifa edene kadar halk pes etmez.
Bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum.Sözde eşit demokratik ve halkın kendi kendini yönettiği bir sistemde yaşıyoruz.Ama nedense devletimiz insanlar içki içmesin diye cari açık gibi bir abukluğu bahane ederek içecek parası olanı sömürüyor olmayanı ise kısıtlıyor.Peki sorarım eşitlik bunun neresinde?Ben araba alıyorsam devlete ne?İçki içiyorsam devlete batan ne?
Seçim öncesi herkes kuzu gibi olur bizlerde kuzu gibi saf saf gider yine aynı adamları başa geçiririz.Hoş sanki diğerleri bundan farklı olacak.Gelen geçen geçiriyor açık ve net olarak durum bu.Vergiler artmaya devam edecek ve halk susmaya devam edecek.Döngü bu şekilde devam edecek başa geçen zengin olacak köşesine çekilip 7 sülalesini doyuracak.
(10-16-2011 04:03 PM)Burak Kandöker Yazılan: Yunanistan ve ya diğer ülkeler batarken biz neden batmıyoruz biliyormusunuz aslında biz hep batağın içindeyiz.Lale devrinden farkımız yok.Devletin verdiği bütün zamlara boynumuz bükük bakıyoruz.Ama Yunanistan gibi bir ülkede bunlar yapılamıyor.Türkiyede isteyen her türlü kısıtlamayı yapar ama bizim saf halkımız ağzını açamaz.Oysaki Yunanistan da aynısı yapıldığında yer yerinden oynar ve hükumet istifa edene kadar halk pes etmez.
Bu nasıl bir saçmalıktır anlamıyorum.Sözde eşit demokratik ve halkın kendi kendini yönettiği bir sistemde yaşıyoruz.Ama nedense devletimiz insanlar içki içmesin diye cari açık gibi bir abukluğu bahane ederek içecek parası olanı sömürüyor olmayanı ise kısıtlıyor.Peki sorarım eşitlik bunun neresinde?Ben araba alıyorsam devlete ne?İçki içiyorsam devlete batan ne?
Seçim öncesi herkes kuzu gibi olur bizlerde kuzu gibi saf saf gider yine aynı adamları başa geçiririz.Hoş sanki diğerleri bundan farklı olacak.Gelen geçen geçiriyor açık ve net olarak durum bu.Vergiler artmaya devam edecek ve halk susmaya devam edecek.Döngü bu şekilde devam edecek başa geçen zengin olacak köşesine çekilip 7 sülalesini doyuracak.
-Burak
haklısın ama bizim burasıyla orası bir değilki atıyorum ben şimdi aşağı inip sokakta a...koyyim bune zaam lan diye bir saat bağırırım kimsede yanıma gelip devlete karşı bir tepki göstermez ikinci saatinde polis gelip karakola götürür sen kimsin lan napıyon diye yani aslında toplanıp bu olayları protesto etmek lazım ama bunun sanal ortamdan da örgütlenip desteklenmesi lazım şu vakit şu saatte tüm şehirlerde gibi mesela bende sinirleniyorum bu haberleri duyunca ama şurada da bi tane akpli yokmu çıkıp şu zamların savunsunda benim küfretme oranımı biraz düşürsün yokmu yok işte yapacak bişeyde yok