Türk jeti Suriye tarafından vuruldu !
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
23
Konuyu Açan Kişi
WarLyrics
Görüntülenme Sayısı
5233

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Türk jeti Suriye tarafından vuruldu !
millet bilinçlendi artık öyle ırak'ta olduğu gibi nitekim kolay sayılabilecek savaşlar kolay kolay olmaz, kaldıkı suriye'de öyle kolay lokma olmaz. Kaldıkı savaşa karşı olduğu ve olmamasının sonsuza kadar temenli ettiğimide belitmek isterim.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

06-23-2012 08:44 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
WarLyrics
WarLyrics WarStory
*

Profil Bilgileri
Adı: Serkan

Katılma Tarihi: Jul 2011

Rep Puanı: 35

Warrock Bilgileri
Nick: warlyrics361

K/D: 1.0

LwL: 12

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Silver Premium
Medic
M60
CQC
(06-23-2012 04:11 PM)yer1n7kat6 Yazılan:  
(06-23-2012 04:05 PM)TR-eurograp Yazılan:  11 Eylül havası var bu işte sanki. Sırf Suriye'ye girmek için yapılmış bir plan gibi.

Benim de aklıma geldi.Osmanlı'nın 1.dünya savaşına katılması olayı gibi gemilerin Rusya'yı bombalaması ve Osmanlı'nın savaşa girmesi.Siz bizim sınırımıza girdiniz deyipte savaş falan çıkarsa açıkçası ben şaşırmam.

Yavuz ve Midilli Almanya tarafından Osmanlı Donanmasına hediye edilmiş 2 gemi. Mürettabı Alman. Daha sonra bu gemi Osmanlıya hediye edildikten sonra isimleri ''Yavuz ve Midilli'' olarak değiştirildi. Osmanlı bayrağı çekildi. Mürettabata Osmanlı üniformaları giydirildi. Lakin mürettebat Almandı ve gemiler sulara açılınca Rus kıyılarını topa tuttular. Böylece Rusya Osmanlının kendine saldırdığını öne sürerek (Haklılarda aslında) Osmanlıya savaş açtı.

Uçaklar değersiz diye belki üzülmüyorsunuz fakat biz kendi uçağımızı üretemiyoruz. Biri gitti diye 2 tane alacağız sonuç olarak cebimiz yine yanacak. Lakin içinde 2 tane kişi var diye önemsenmiyecek bir şey değil bu. 2 Kişi ola bilir ama binlerce ağlayanı olacak. Bu arada UÇAĞIN KÖTÜSÜ OLMAZ ! Biz 1.Dünya Savaşındayken 1 tane uçağımız ya vardı ya yoktu. Ve şunu bilin uçak sevaşta en büyük üstünlüktür. Uçak gücünü elinde bulunduran taraf karşı tarafa çok daha fazla tahrip eder. Japonlar Amarikaya karşı uçak üstünlüğüne sahiplerdi Amarikayı yakıp yıkacaklardı taki atom bombasına kadar. En Kötü ve ucuz uçağa yüklersin patlayıcıyı günüllü bir pilot bulursun yollarsın düşmanın uçak gemisine 'kamikaze' O kocaman uçak gemisi ne kadar değerinde ? dandik uçağımız ne kadar değerinde ? Uçup ateş edebiliyor ise kötü felan değildir.

@Volkan: Bir hadise şerife göre (Kıyamet Alameti) 3.Dünya savaşı Müslümanlar arasında çıkacak. Bu sefer Müslüman Müslümanı öldürecek Hıristiyan bunu oturup izleyecek. 2.Dünya savaşında Hıristiyan ve Yahudiler arasındaydı.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

[Resim: scaled.php?server=91&amp;filename=te...es=landing]
06-23-2012 11:23 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(06-23-2012 11:23 PM)WarLyrics Yazılan:  Yavuz ve Midilli Almanya tarafından Osmanlı Donanmasına hediye edilmiş 2 gemi. Mürettabı Alman. Daha sonra bu gemi Osmanlıya hediye edildikten sonra isimleri ''Yavuz ve Midilli'' olarak değiştirildi. Osmanlı bayrağı çekildi. Mürettabata Osmanlı üniformaları giydirildi. Lakin mürettebat Almandı ve gemiler sulara açılınca Rus kıyılarını topa tuttular. Böylece Rusya Osmanlının kendine saldırdığını öne sürerek (Haklılarda aslında) Osmanlıya savaş açtı.

Türkiye'nin bayrağının yerdeki kana yansıyan ay ve yıldızdan geldiği gibi buda liselerde durmadan anlatılan bir durumdur. Lütfen bu hikayenin savaşa katılma sebebi olduğuna inanmayalım. Bu saldırı 2 adet gemi ile değil, o 2 gemi + osmanlı donanması ile enver paşanın emri ile saldırışmıştır.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

06-24-2012 12:04 AM
WarLyrics
WarLyrics WarStory
*

Profil Bilgileri
Adı: Serkan

Katılma Tarihi: Jul 2011

Rep Puanı: 35

Warrock Bilgileri
Nick: warlyrics361

K/D: 1.0

LwL: 12

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Silver Premium
Medic
M60
CQC
(06-24-2012 12:04 AM)Turgay Emek Yazılan:  
(06-23-2012 11:23 PM)WarLyrics Yazılan:  Yavuz ve Midilli Almanya tarafından Osmanlı Donanmasına hediye edilmiş 2 gemi. Mürettabı Alman. Daha sonra bu gemi Osmanlıya hediye edildikten sonra isimleri ''Yavuz ve Midilli'' olarak değiştirildi. Osmanlı bayrağı çekildi. Mürettabata Osmanlı üniformaları giydirildi. Lakin mürettebat Almandı ve gemiler sulara açılınca Rus kıyılarını topa tuttular. Böylece Rusya Osmanlının kendine saldırdığını öne sürerek (Haklılarda aslında) Osmanlıya savaş açtı.

Türkiye'nin bayrağının yerdeki kana yansıyan ay ve yıldızdan geldiği gibi buda liselerde durmadan anlatılan bir durumdur. Lütfen bu hikayenin savaşa katılma sebebi olduğuna inanmayalım. Bu saldırı 2 adet gemi ile değil, o 2 gemi + osmanlı donanması ile enver paşanın emri ile saldırışmıştır.

Merak etme ben sürekle küfür edip akşama kadar karılara bakan o liselilerden değilim. Vatanımıda severim ve onu ben daha 5.sınıfa gidiyorken biliyordum. Lakin bize tarih dersinde anlatılan buydu. Yanlışım yok diye biliyordum. Tarihim hep 5 oldu. Herkes yanlış yapabilir bende şuanda yanlışımı öğrendim beni bu konuda özelden detaylandırırmısın ?

TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

[Resim: scaled.php?server=91&amp;filename=te...es=landing]
06-24-2012 12:44 AM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Yüce Türk Milleti : Dikkat! Profesyonel Provokatörler İş Başında! rayligh 2 1,477 06-19-2013 09:44 AM
Son Mesaj: frknleader
  Türk Emniyet Teşkilatımıza Yönelik Provokasyonlara Karşı Dikkatli Olalım rayligh 7 2,647 06-15-2013 03:12 AM
Son Mesaj: rayligh
  CNN Türk ve Penguenler M.K 3 2,212 06-04-2013 11:52 PM
Son Mesaj: Coolt4nk
  Suriye Erdoğan'ı istifaya çağırdı ErayG 4 1,990 06-02-2013 02:45 PM
Son Mesaj: frknleader
  Türk Polis Teşkilatı 168. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor rayligh 0 1,325 04-11-2013 11:43 AM
Son Mesaj: rayligh

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай