Shift 2 ve Gran Turismo 5 karşı karşıya!
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
5
Konuyu Açan Kişi
3.0zdemiR
Görüntülenme Sayısı
2685
Anket: Shift2 mi Grand Turismo 5mi ?
Shift2
Grand Turismo 5
[Sonuçları Göster]

Derecelendir
  • 1 Oylar - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
3.0zdemiR
# # SαqσLєяα ŦøƦ єνєR ,] # #

Profil Bilgileri
Adı: # ЗʍRεθzDємiя

Katılma Tarihi: Mar 2011

Warrock Bilgileri
Nick: z0diak19

K/D: 1.07

LwL: 32

Clan: .::.

8. Slot Silahım :
camo_aw
Favori Silah :
tmp
Silver Premium
Assault
M60
CQC
Çok uzun zamandır beklenen Gran Turismo 5, sadece PlayStation 3 hayranları için piyasaya sürüldüğü günden beri, "Yarış simülasyonlarında en iyi kim tartışması?" da aldı başını gitti. Forza Motorsport'un en büyük rakip olarak görüldüğü ve çıkmasına daha uzun zaman olduğu hesaba katılırsa, Gran Turismo tahtını en çok zorlayacak oyun olarak da Shift 2 gözüküyor.

Hazırlanan bir videoda, ekran ikiye bölünerek, bir yanda Gran Turismo 5, diğer yanda ise Shift 2: Unleashed konulmuş ve her iki oyun arasında ses geçişleri yapılarak kıyaslama düzenlenmiş. her iki oyunda da İtalya'nın ünlü Monza pisti ve Lamborghini Gallardo seçilmiş.

Peki hangi oyun daha gerçeçi bir sürüş sunmuş

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...Tgg#at=124
Shift2 Akarr Big Grin

[Resim: z0diak19.gif]
FakeLiFé Tk .]
(Bu Mesaj 04-04-2011 02:40 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : 3.0zdemiR.)
04-04-2011 02:39 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Shift 2 ve Gran Turismo 5 karşı karşıya!
Shift 2'yi PC'ye indirdim. Vizelerim bitsin PS3'e alacam oyunu. PC'de yüksek özellikte kastığı için yeterli his veremiyor zaten sadece bakmak için indirdim oyunu ama şuanki ilk izlenimlerim PC versiyonu GT5'in yanından dahi geçemez. Hasar modellemeleri gelişmiş ama GT5 gibi aracın rot balans'ını veya motoruna zarar veren kazalar görmedim ama GT5'de görsel hasar modellemesi olmadığını hesaba katarsak bu 2 oyun bu konuda kapışabilir şuan için.

Kullanılabilirlik için kesinlikle PS3'de oynamam lazım Shift2 yi çünkü güzel bir sistem yapmışlar virajda aracı dondurunce kamerada çok güzel dönüyor tamam ama viraja gelip aracı dondurmdiğimiz zamanda dönüyor kamera Big Grin

Pc'de tam özelliklerde kasmasa daha sağlıklı yorum yapabilirim ama vizelerim bitsin direk GG'de alacam oyunu o zaman daha detaylı görüşlerimi açıklarım =)

Ama hala gözümde GT5 gibi duruyor.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

04-04-2011 03:32 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cannibal Corpse
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Burak

Katılma Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 112

Warrock Bilgileri
Nick: BIRAKTI

K/D: Y.ZZ

LwL: XX

Clan: YOK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault

CQC
Shift 2 tabikide bana göre bu videoda GT5 i yenmiş.

Ses olayı özellikle Shift 2 yine yapmış yapacağını. Arabanın yavaşlarken o vitesi geriye atışındaki eksozdan çıkan o bam diye ateşleme sesi off Big Grin.

Fark ettiyseniz Shift2 de araba tam gaz giderken böyle hafif çığlık seside duyuluyor. Hani uçaklar kalkarken böyle hafif ince bi ses duyarsınız ya o ses işte hızlı arabalarda olan. Shift2 de bu duyuluyor.

GT5 de sadece motor sesinin yükselip alçalması. Ne eksoz ateşlerkenki sesi nede kulak kemiren o dehşet sesler Big Grin

Bu arada keşke GT5 de pc ye çıksada bizde deneyip sağlıklı yorum yapsak. O kadar teknolojileri varsa PC ye çıkarıcak güçleride olmalı

NFS'yede ayrıca darılmışlığım var zaten. Undercover'dan itibaren Üyelikli sisteme geçip Korsan olayına (Crack) karşı aldıkları önlem beni nfs den soğuttu. Yinede korsan alıp crack yapsak bile ne online oynayabiliyoruz nede adam gibi kariyer. Halbuki ne kadar çok istiyorum Shift'i oynayıp ardındanda Shift 2 yi denemeyi Sad

[Resim: 800pxcannibalcorpse.jpg]

(Bu Mesaj 04-04-2011 03:41 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cannibal Corpse.)
04-04-2011 03:34 PM
patatessa2
Banned

Profil Bilgileri
Adı: onuralp

Katılma Tarihi: Jun 2010

Warrock Bilgileri
Nick: patatessa3

K/D: 1.87

LwL: 50

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
famas
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
shıft 2 oyun bıle sayılmaz onun karsısnda
04-04-2011 07:12 PM
M1A2
Banned

Profil Bilgileri
Adı: Utku

Katılma Tarihi: Mar 2011

Warrock Bilgileri
Nick: -

K/D: 1.00

LwL: 39

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

Battle Group
GT5 Tek geçerim shift 2 grafikleri çok çocuksu nfsden de bu beklenirdi zaten.

[Resim: 3577.jpg]
◘◘◘ ® İmza bana aittir.İzinsiz kullanılması yasaktır.® ◘◘◘
04-04-2011 07:14 PM
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
(04-04-2011 03:34 PM)metalboy95 Yazılan:  Shift 2 tabikide bana göre bu videoda GT5 i yenmiş.

Ses olayı özellikle Shift 2 yine yapmış yapacağını. Arabanın yavaşlarken o vitesi geriye atışındaki eksozdan çıkan o bam diye ateşleme sesi off Big Grin.

Fark ettiyseniz Shift2 de araba tam gaz giderken böyle hafif çığlık seside duyuluyor. Hani uçaklar kalkarken böyle hafif ince bi ses duyarsınız ya o ses işte hızlı arabalarda olan. Shift2 de bu duyuluyor.

GT5 de sadece motor sesinin yükselip alçalması. Ne eksoz ateşlerkenki sesi nede kulak kemiren o dehşet sesler Big Grin

Bu arada keşke GT5 de pc ye çıksada bizde deneyip sağlıklı yorum yapsak. O kadar teknolojileri varsa PC ye çıkarıcak güçleride olmalı

NFS'yede ayrıca darılmışlığım var zaten. Undercover'dan itibaren Üyelikli sisteme geçip Korsan olayına (Crack) karşı aldıkları önlem beni nfs den soğuttu. Yinede korsan alıp crack yapsak bile ne online oynayabiliyoruz nede adam gibi kariyer. Halbuki ne kadar çok istiyorum Shift'i oynayıp ardındanda Shift 2 yi denemeyi Sad

İşin içinde Sony olduğu zaman PC'ye asla çıkmaz. Korsana karşı koyamazlar ama ps3'de mis gibi alıyoruz =)

Sesler öyle etkileyici değil demişsin GT5 için ama gt5'i hiç oynamadığınıda söylemişsin Big Grin Daha bugün 7+1 sistemle oynadım oyunu salonun göbeğinde frene bastığın zaman aracın egzozundan çıkan ses ile turbocharger'dan çıkan eşsiz bir wuhuuuuuuuuuuu sesi var şimdi o konuda hakkını yemeyelim GT5'in. Ayrıca hasar modellemesi olarak her ne kadar modelleme olmasada oyunda aşırı yüksek hasar var. En ufak duvara çarpınca tüm rot balans gidiyor. Lastik sıcaklıklarıda GT5'de önceden beri olan vede çok sıcak olunca aracın spin atmasını sağlayan bir şey.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

04-04-2011 08:29 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Türk Emniyet Teşkilatımıza Yönelik Provokasyonlara Karşı Dikkatli Olalım rayligh 7 2,647 06-15-2013 03:12 AM
Son Mesaj: rayligh
  Başbakanın zamlara karşı çözümü ! Audaz 28 4,936 09-24-2012 09:31 PM
Son Mesaj: NXBoomer
  Fener'den Küme Düşmeye Karşı 2 Formül... SinanYksl 12 4,050 07-29-2011 12:29 PM
Son Mesaj: SinanYksl
  Ölüm Karşı Şeritten Böyle Geldi bozkartal 5 1,563 07-25-2011 10:07 PM
Son Mesaj: F.Dana
  F1 2011 Türkiye Gran Prix Sıralama Turları Sonucu Turgay Emek 7 3,151 05-07-2011 11:43 PM
Son Mesaj: yer1n7kat6

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай