Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/functions.php
1612
my_setcookie
/inc/functions_indicators.php
54
my_set_array_cookie
/showthread.php
456
mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(02-02-2012 12:26 AM)D3viLsLorD Yazılan: Sizi oraya kim davet etti olucak ezimeti görmek için Büyük Taraftarımız davet etti
dostum, benim bu konu ile ilgili, diger konuma bakmani tavsiye ederim. Yada gereken ayarlari yarin veririm sana.
Senimi takip edicem Beşiktaşlı çocuk takip etmek benim için değil sen git facebook'ta Beşiktaş sayfalarına beni ekleyin durum beğenerim şeklinde yazılar yaz .
Ulan ne garip adamsın be birader, bir öylesin, bir böyle. Zamanında bana attığın lafları gözüne soktuktan sonra, bu laflar sen de hararet yapmıştı ve benden özür dilemiştin, muhabbet etmeye çalışmıştın.
Sen adam değilsin ki, senin lafını kaale alayım.
Uff Çocuk sus Kinder Oyuncaklı yumurta senin al Gözüne Sok .
Daha Fenerbahçe'nin ilk 11'in de bi' kere bile oynamayan adamın penisi ile erekte olmaya çalışan sözde taraftarları da dikkate almayın. Böyle gerizekalılar çıkabiliyor olay Fenerbahçe ise.
(02-02-2012 04:30 PM)cevdetbiray Yazılan: Biz sizi oynadığımız oyunla susturacağız
Not= Fenerle Kimse Başa Çıkamaz!!!!
Biz sizi, kendi sahanızda kalecisiz 10 kişi yenmiş takımız birader. Nasıl başa çıkamıyormuşuz? Sen futbolu bildiğinden emin misin?
(02-02-2012 06:03 PM)D3viLsLorD Yazılan:
(02-02-2012 06:02 PM)Cinematique Yazılan:
(02-02-2012 01:28 AM)D3viLsLorD Yazılan:
(02-02-2012 01:05 AM)Cinematique Yazılan:
(02-02-2012 12:26 AM)D3viLsLorD Yazılan: Sizi oraya kim davet etti olucak ezimeti görmek için Büyük Taraftarımız davet etti
dostum, benim bu konu ile ilgili, diger konuma bakmani tavsiye ederim. Yada gereken ayarlari yarin veririm sana.
Senimi takip edicem Beşiktaşlı çocuk takip etmek benim için değil sen git facebook'ta Beşiktaş sayfalarına beni ekleyin durum beğenerim şeklinde yazılar yaz .
Ulan ne garip adamsın be birader, bir öylesin, bir böyle. Zamanında bana attığın lafları gözüne soktuktan sonra, bu laflar sen de hararet yapmıştı ve benden özür dilemiştin, muhabbet etmeye çalışmıştın.
beyler, bu yazıdan sonra kimin çocuk, kimin yetişkin olduğu belli olmuştur. Gerizekalı insanlardan uzak durun.
(Bu Mesaj 02-02-2012 06:06 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Cinematique.)
Daha Fenerbahçe'nin ilk 11'in de bi' kere bile oynamayan adamın penisi ile erekte olmaya çalışan sözde taraftarları da dikkate almayın. Böyle gerizekalılar çıkabiliyor olay Fenerbahçe ise.
(02-02-2012 04:30 PM)cevdetbiray Yazılan: Biz sizi oynadığımız oyunla susturacağız
Not= Fenerle Kimse Başa Çıkamaz!!!!
Biz sizi, kendi sahanızda kalecisiz 10 kişi yenmiş takımız birader. Nasıl başa çıkamıyormuşuz? Sen futbolu bildiğinden emin misin?
(02-02-2012 06:03 PM)D3viLsLorD Yazılan:
(02-02-2012 06:02 PM)Cinematique Yazılan:
(02-02-2012 01:28 AM)D3viLsLorD Yazılan:
(02-02-2012 01:05 AM)Cinematique Yazılan:
beyler, bu yazıdan sonra kimin çocuk, kimin yetişkin olduğu belli olmuştur. Gerizekalı insanlardan uzak durun.
Ts var gel lan .
(Bu Mesaj 02-02-2012 06:10 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Krowner.)