Hakkımda- Tourniquett
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hakkımda- Tourniquett
Konudaki Cevap Sayısı
7
Konuyu Açan Kişi
NXBoomer
Görüntülenme Sayısı
1435

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Hakkımda- Tourniquett
NXBoomer
Game Master
GameMaster

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 490

Warrock Bilgileri
Nick: Mephistopheles

K/D: 2+

LwL: 76

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Hakkımda- Tourniquett
Geçen ortaya atılan iddia ile ilgili bugünde üstüne bir şey yaşanınca bunun daha üstüne gidip ne olduğunu anlamaya çalıştım.Sonucu şöyle oldu. 5 yıldır beta'dan beri Warrock ile her gün bir bağım olmuştur. Oyunu 6-7 ay oynamasam bile hep oyunun ismi günlük yaşantım içinde geçmiştir. Bugüne kadar kendi adıma illegal bir şey hiç kullanmadım, kullananları hep kınadım. Kullandığımı düşünenlerde yüz yüze olsun oyunumu, nasıl biri olduğumu gördüler. Günün 7-8 saatini internet cafede geçiren herkesin önünde oynayan birisiyim Ankara'nın en işlek ve ünlü internet cafesinde. Level ile milletin bana abi dediğini düşünen insanlar var. Genelde 12-15 yaş arası 20-25 yaşında insanlara abi derler. Saygı gereği hani. Bunun ne levella ne oyunla alakası var. İlk önce bu yanlış anlaşılmayı geçelim. Her neyse gelelim konuya international serverda ss'ler hakkında yalan olduğunu düşündüğümü söylemiştim bir kaç insana ve ilk bu hakkımda power level iddiaları çıktığında kan beynime sıçramış, kendimden geçmiştim sinirden. Çünkü hesabımda bu tür illegal bir şeyin olmaması için en yapabilecek kişilerin yanında durdum yapmamaları için. Gözümden uyku da aksa başında durup denetledim. Ancak; böyle bir iddia geldiğinde bu nedenden dolayı kendimi bu kadar savundum. Bugün l3yhamsi adlı biri alman serverında benim hesabımın ss ini çekmiş pm atmış. Chara sabah girmeye çalıştığımda oyunda diye gösterdi servera baktım 3 serverda da hesabım yoktu. Sonra foruma baktım ve hamsi'nin söylediği şeyler gözüme çarptı. Kuzenlerimi aradım evde olmadıklarını söylediler. Alican dershanedeymiş her neyse konuyu çöpe taşıdım tartışma çıkmaması için. Bundan 1 saat önce yine oyuna girmeye çalıştım fakat bu sefer yine giremedim. Yine serverlara bakarken hesabımı Avrupa serverında yakaladım. Pm attım cevap gelmedi ve birden lobiye çıktı. Ben Can falan dedikten sonra çıktı oyundan. Seçkin adlı ortağımı aradım. O da beta oyuncusudur ve en yakın arkadaşlarımdan biridir. Telefona çıktı kendisinin yaptığını anladığı için itiraz etmeden hesabı böyle 4-5 kez kastığını söyledi. Kendi adıma herkesten bunun için özür diliyorum. Kuzen dahi olsa bundan sonra charımda kimse oynamayacak. Sadece ben olacağım. Kendimi bu kadar savunduktan sonra böyle bir şey ile karşılaştığım için gerçekten çok mahçup bir o kadar da üzgünüm. Murat, l3yhamsi sert çıkıştığım ve hak yediğim için üzgünüm. Kendi adıma bu tür bir şeyi asla yapmamış bileğimin hakkıyla level kasmışımdır.Böyle bir durumda ne denir bilemiyorum. Bundan sonraki dönemde de bir daha asla böyle bir durum ile karşılaşılmayacağını, hesapta sadece benim olacağımı belirtmek isterim. Forumdaki pozisyonumunda asla ve asla forumu karalamak, kirletmek olmadığını dile getirmek istiyorum. Beni tanıyan, saygı duyan, yanımda yer alan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Dediğim gibi bu tür bir hata başıma geldiği için gerçekten çok ama çok üzgünüm. Kendim yapmadığım için bu kadar kendimi savundum halbuki en yakınımdaki hani hiç şüphe etmediğim adam kalkıp bunu yapmış şaşkınım. İyi akşamlar dilerim.Lütfen ek olarak konu açmayın. Bilgilendirme amaçlıdır. Kendi adıma herkese derinden özürlerimi iletiyorum.

-
05-15-2011 06:47 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Hakkımda- Tourniquett
Konunun kilidini bizzat ben kalkıldırdım, eğerki 2 kelime bir şey söylemek isteyenler varsa susturuyor gibi bir izlenim olmasın diye. Zaten bundan sonra tartışma çıkacak bir nokta yok Can herkesden özürünü zaten dilemiş vede bundan sonra sadece kendisinin kasacağınıda söylemiş ki en doğrusu. Belki şu şekilde yorumlar gelebilir; "powerlevel yapan adam forumunuzda yetkili falan şeklinde" teknik olarak bir yerinde ufakta olsa bir doğruluk payı dolaylı olarak olmuş, her ne kadar forumda yetkili olanların yetkileri ile ilgili forum önünde asla konuşmuyor olsamda veya onları veya forumdaki üyeleri asla yargılar cinsten yorum atmasamda ( bazı üyeleri yargıladığım olmuştur yalnız çok kritik zamanlarda ) Can'ın moderatörlüğü ile ilgili sanırım bir açıklama yapabilirim.

Kendisi forumumuzun yetkilisidir. Kendi sahip olduğu bazı görevler vardır. Tüm mod'ların bu şekilde görevleri vardır vede yeterliliklerine göre onlarda devam ederiz yada etmeyiz. Olayları tam yakalayamayanlar Murat'ın bu olaylar sonunda yetkisi alındığını sanabilir öyle bir durum yok. Can'a gelirsek bundan sonra accountunu sadece kendisi kasmak şartı ile forumumuzda görevi devam edecektir.

Genel powerlevel tutumumuzla ilgili tekrardan bir konuda birazdan açacağım

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

05-15-2011 08:00 PM
M.K
Forum Moderatörleri
Forum Moderatörleri

Profil Bilgileri
Adı: Mustafa

Katılma Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 436

Warrock Bilgileri
Nick: ***

K/D: ***

LwL: ***

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
scorpion
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Gerektiğinde özür dilemesini bilmek gerçekten büyük bir erdemdir. Bu erdemi gösterdiği için Can'a şahsım adına teşekkür ediyorun. Bundan sonra Can(tournuquett)'ın adının böyle konularla anılmaması dileğiyle...

Bir Yıldız Daha Kaydı Gecenin Karanlığından Karanlık Geçmişe Parlayacak
05-15-2011 08:14 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
M.Kara
Query

Profil Bilgileri
Adı: Murat

Katılma Tarihi: Nov 2010

Warrock Bilgileri
Nick: xlordbozkurt

K/D: 1.50

LwL: 85

Clan: xLor

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
(05-15-2011 08:00 PM)Turgay Emek Yazılan:  Konunun kilidini bizzat ben kalkıldırdım, eğerki 2 kelime bir şey söylemek isteyenler varsa susturuyor gibi bir izlenim olmasın diye. Zaten bundan sonra tartışma çıkacak bir nokta yok Can herkesden özürünü zaten dilemiş vede bundan sonra sadece kendisinin kasacağınıda söylemiş ki en doğrusu. Belki şu şekilde yorumlar gelebilir; "powerlevel yapan adam forumunuzda yetkili falan şeklinde" teknik olarak bir yerinde ufakta olsa bir doğruluk payı dolaylı olarak olmuş, her ne kadar forumda yetkili olanların yetkileri ile ilgili forum önünde asla konuşmuyor olsamda veya onları veya forumdaki üyeleri asla yargılar cinsten yorum atmasamda ( bazı üyeleri yargıladığım olmuştur yalnız çok kritik zamanlarda ) Can'ın moderatörlüğü ile ilgili sanırım bir açıklama yapabilirim.

Kendisi forumumuzun yetkilisidir. Kendi sahip olduğu bazı görevler vardır. Tüm mod'ların bu şekilde görevleri vardır vede yeterliliklerine göre onlarda devam ederiz yada etmeyiz. Olayları tam yakalayamayanlar Murat'ın bu olaylar sonunda yetkisi alındığını sanabilir öyle bir durum yok. Can'a gelirsek bundan sonra accountunu sadece kendisi kasmak şartı ile forumumuzda görevi devam edecektir.

Genel powerlevel tutumumuzla ilgili tekrardan bir konuda birazdan açacağım

Tabiki hayır Turgay sen böyle şeylerden dolayı yetki almazsın Smile Sana güvenim sonsuz . Ayrıca şu elite grubunu alırsan iyi olur . Pek sevmedım Smile

★▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ღ۩۞۩ღ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­★
»●G1-Adminlerine Nasıl Ulaşabilirim ?●«
★▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ღ۩۞۩ღ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­★
05-15-2011 08:28 PM
awarwas
Son umudum iLk savaşımdı..
*

Profil Bilgileri
Adı: Vahit

Katılma Tarihi: Mar 2010

Rep Puanı: 6

Warrock Bilgileri
Nick: awarwas

K/D: 1.28

LwL: 69

Clan: KKS

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Ne güvendiğimiz insanlar yanlış yapmıştır arkamızdan..Gecmiş olsun Can..Erdemli bir insan olduğunu tekrar ortaya koydun bu konuda adamım

[Resim: awarwas.gif]
05-15-2011 11:49 PM
rayligh
T.C.
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Harun

Rep Puanı: 661

Warrock Bilgileri
Nick: rayligh

K/D: 1.01

LwL: 63

Clan:

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
Urban OPS
Sahip olduğunuza 'inandığınız' değerlerinizi sıradanlaştırmayın lütfen.

Sahip olmadığınıza 'inandığınız' değerleri dilediğiniz gibi sıradanlaştırabilirsiniz; Nihayetinde, değer kaybeden 'Siz' olacaksınız: Gerçekler her zaman değerlidir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
(Bu Mesaj 05-16-2011 01:17 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : rayligh.)
05-16-2011 01:12 AM
l3yhamsi61
Bize Her Yer Trabzon

Profil Bilgileri
Adı: Mert

Katılma Tarihi: Jan 2011

Warrock Bilgileri
Nick: l3yhamsi

K/D: 1.98

LwL: 22

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Sniper

CQC
Ben senin powerlevel kasıldığını ss lerle kanıtladım. Sen böyle birşey yapıyormusun? Daha geçen forumun chat boxunda seni turkey serverında pwl kasılırken gördüm dedim diye alican la beni tehdit edip kovalamıştınız. Şimdi ss var diye gıkınızı çıkarmadınız ve kanıtsız yok kuzenim vardı yok zırtım vardı diyorsun. Hani kanıt? Biz nerden bilelim senin doğru söylediğini. Belki sen bu levela kadar hep bu işi yaptın şimdi yakalandın diye yan çiziyorsun? Zaten forumada bu yakışırdı powerlevel yapan moderetör Smile

Ayrıca seni ifşa ettim diye 4 -rap verdiniz bana. Ama hiç beni dertlemez ben birdaha görürsem seni pwl kasılırken gene koyucam ss leri.
(Bu Mesaj 05-16-2011 05:03 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : l3yhamsi61.)
05-16-2011 05:02 PM
BuRi
delimavi
*

Profil Bilgileri
Adı: Burhan

Rep Puanı: 21

Warrock Bilgileri
Nick: burihan

K/D: ...

LwL: ...

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1

Sniper
M60
Battle Group
İlgili hesapta "Power Level" yapıldığı kesinleşmiş oldu.

Aşağıda yer alan bağlantıdaki mesajdan çıkaracağımız sonuç; "Büyük lokma ye, büyük söz söyleme." beyfendi

http://forum.warrocktr.com/Konu-YasaZeki...#pid205643

[Resim: signature.png]
(Bu Mesaj 05-16-2011 05:21 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : BuRi.)
05-16-2011 05:21 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Hakkımda. harun880 2 1,662 12-26-2012 12:33 AM
Son Mesaj: 0tipitip0
  Sonreiis45x Hakkımda Ban mnds400 9 1,959 12-17-2012 11:21 PM
Son Mesaj: M.K
  Hesabım Hakkımda NewCenk 9 2,492 11-14-2012 02:15 PM
Son Mesaj: blckmurder
  Hakkımda Negras 1 1,299 07-18-2012 04:56 PM
Son Mesaj: Mete Han
  Hakkımda kursat28 2 1,313 06-17-2012 01:24 PM
Son Mesaj: kursat28

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай