Fenerbahçe'nin son durumu
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
11
Konuyu Açan Kişi
Poseidon.
Görüntülenme Sayısı
3330

Derecelendir
  • 1 Oylar - 1 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
ErayG
Admin
Admin

Profil Bilgileri
Adı: Eray

Katılma Tarihi: Apr 2011

Rep Puanı: 836

Warrock Bilgileri
Nick: Eray

K/D: -

LwL: -

Clan: BTS

8. Slot Silahım :
camo_baret
Favori Silah :
aug
Gold Premium
Sniper
AI-AW
CQC
RE: Fenerbahçe'nin son durumu
(08-25-2011 11:49 PM)DonsuzKral Yazılan:  1.Şike var denilen maçların hepsi fenerbahçenin değil.2.TFF inatla düşürmemeye calısıyor feneri ligden 5 maçta şike var deyip hala dilil yok diyen bir TFF başkanı ısrarla üstüne basa basa ben fenerliyim yancıyım dedi.Karar verilmesi için iddianame bekleniyor ha tamam bekleyin iddianameyi fener olacakları biliyor o yüzden kendisi bırakıyor ligi çünkü sezon ortasında düşerse 1 yılı boşa gider diğer sezon bank asyada oynar buda fenere 2 sene kaybettirir ayrıyetten mali yönden cok zarar görcek buda fenerin sonu demek öyle bilip bilmeden yorum yapma bundan sonra..

1. Son cümlemi okuduysan olaya sadece Fener açısından bakmadığımı anlamış olman gerekir ki maçların hepsi fener'in diye de bir cümle çıkmadı ağzımdan ben orada böyle bir olay olsa bile sadece Fener'in asılmasını eleştirdim.
2. Bu Fener'in olayı şuanlık tamamen yargısız infazdır. Sonuçta bu ülkenin kanunu var hukuku var. Dava hala devam etmekte ve Fenerbahçe kulübü suçludur-suçsuzdur diye bir karar daha verilmediği için mecbur beklemek zorundalardı. Sonuçta TFF yargının önüne geçemez. Düşünsenize TFF şimdi dava sonuçlanmadan küme düşürdü diyelim sonra Fener suçsuz bulundu. Bunun hesabını nasıl verebilir federasyon hiç düşündünüz mü ? Hep Fener'i savunduklarını düşünüyorsunuz ama olaya tuttuğunuz renklerden arınıp Türk futbolunu bu kadar derinden etkileyen bir olaya objektif bakmayı öğrenmeniz lazım. He ayrıca bu olayların içinde BJK adı da geçiyor ama onların kupayı geri vermesi büyüklükken Fener'in ligten çekilmesi, düşmek istemesi şöyle böyle. Bu durum da bana mantıksız gelen bir düşünce. Dün Burak D. benim de tamamen katıldığım güzel bir yorum atmıştı.

(08-24-2011 11:14 PM)Burak D. Yazılan:  Foruma baktım da .... Tekrar şunu anladım.Ligde bir Fenerbahçe var ve diğerleri .

Benim söyleyeceklerim bu kadar. Daha olaylar sonuçlanmadan bu konu hakkında konuşmuyorum çünkü herkes olaya kendi penceresinden bakıyor. İyi geceler beyfendi

[Resim: 76561198048273602.png]
08-26-2011 12:25 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ramizkaraeskii
Bıraktı !
*

Profil Bilgileri
Adı: Samet

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 13

Warrock Bilgileri
Nick: r.karaeskii

K/D: 1.58

LwL: 52

Clan: Rap

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Medic
M60
CQC
RE: Fenerbahçe'nin son durumu
(08-25-2011 09:40 PM)tommy34 Yazılan:  
(08-25-2011 09:35 PM)Poseidon. Yazılan:  - Tüm bunlar sadece Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye verilen bir zarardır.Zamanla görüceksinizki kendi kulübünüzde zarar görücektir.

Bu olayların yaşandığı ilk günden beri söylediğim bir laf..

Ayrıca Aykut Kocaman istafasını vermiş diyorlardı ne oldu o olay ?

Verdi takip edin gündemi vermedi diyen arkadaslar

08-26-2011 01:16 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Arsenal 2-0 Fenerbahçe F.Dana 7 2,754 08-28-2013 01:47 PM
Son Mesaj: Snowrusher
  Fenerbahçe tarih yazmaya devam ediyor! ErayG 7 2,355 04-06-2013 05:29 PM
Son Mesaj: h4lukg
  fenerbahçe 3-0 bursaspor Tontonum 3 1,708 01-24-2013 08:22 PM
Son Mesaj: SaintMax
  Galatasaray-Fenerbahçe (Detaylı) NewCenk 15 5,452 12-15-2012 05:48 PM
Son Mesaj: h4lukg
  Türkiye'nin En İyisi FENERBAHÇE! NewCenk 29 6,882 12-05-2012 04:47 PM
Son Mesaj: Zafer Ulaş

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай