İbrahim vede nbkfabula ile ilgili WarrockTR Bilgilendirmesi
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 352 - File: inc/plugins/google_seo/redirect.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/plugins/google_seo/redirect.php 352 header
[PHP]   google_seo_redirect_header
/inc/class_plugins.php 141 call_user_func_array
/inc/functions_post.php 601 pluginSystem->run_hooks_by_ref
/showthread.php 823 build_postbit

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
23
Konuyu Açan Kişi
Turgay Emek
Görüntülenme Sayısı
5003

Derecelendir
  • 1 Oylar - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
Turgay Emek
qstrgy07
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Turgay

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 636

Warrock Bilgileri
Nick: wtrtrgy07

K/D: 2,58

LwL: 17

Clan: NBK

8. Slot Silahım :
gold_m60
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Medic
M60
CQC
Öncelikle hack var yok hiç oraya girmiyorum şuanlık, İbrahim yetkisini kötüye kullanıp ilgili konuyu 1. konuyu silmiştir vede kendisi kendi clanının SS'leri ile konu açmıştır. O konuyu silmeme rağmen tekrardan ilgili konu açılmış.

WarrockTR forumunun objektifliği bu 2 olay ile inanılmaz bir şekilde sarsılmıştır vede bu sebeble İbrahim'in forum üzerindeki her türlü yetkisi tarafımca alınmıştır. Kendisine olayın olduğu an mod bölümünden konu açıp özür dilemesini söyledik ama özürü dilemedi.

Forumun objektifliği vede güvenilirliği sarsıldığı için tüm forumdan bizzat ben özür diliyorum.

Şu videolara gelirsek, her ne kadar bende ata-nbk üyesi olsamda elimden geldiği kadar kendimi olayın dışına atarak bir inceleme yapma fırsatım oldu.

1.Video
İlk videoyu izlediğim zaman herkes gibi benimde azım açık kaldı. Ama yavaş yavaş izleyince ilginç şeyler dikkatimi çekiyor.

Öncelikle bu video oyunun ilk elinde alınmış bir video. İlk elde hızlı doğma olayları olabiliyor. Daha önce benimde başıma geldi karşı clan 10 saniye erken doğuyordu. İlk olarak ölen kişi bombalardan çok ilginçtirki baseye en yakın oyuncu oluyor. Videoyu çeken kişide aynı bomba ile ölüyor ama çok kısa bir süre farkı ile videoyu çekende sanırımsamki aynı bomba ile ölüyorlar. Videoyu çeken kişinin arkasındaki adamın o bombaya ölmemesi ilginç. Anladığım kadarıyla 3. ölen kişi biraz daha geç öldüğündan farklı bir bomba ile ölüyor. Meseka t-bomb scripti yada ne diyorsanız o hackten var diyelim ilk bomba nereye atılıyor ki en gerideki vede 2 adamın ortasındaki adam ölüyorda bir önceki adam ölmüyor orasıda ilginç.

2.Video

İkinci videoyu izlediğimiz zamanda ilginç şeyler çıkıyor karşıma. Gördüğümüz tek bomba mariende patlıyor vede patladığı anda pencere yanındaki adam ölüyor o kesin bomba ile aynı doğrultuda uçuyor yalnız daha garibi 2. bombada. 2. bombayı görmüyoruz ama patladığı yer pencere doğrultusunda, efekt oradan geliyor ama o bomba patlayınca video çekenin 2 hp'si kalıyorsa sol taraftaki en az 3 metre ötedeki adam neden ölmüyor ?

1.ScreenShot Khalide

Bu SS'de ilginç. Daha önceki böyle k400 hack SS'lerinde bir adam çatıda öbürü basede ölüyordu ama bu SS'e baktığım zaman 4 adamda birbirine çok yakın yerde ölmüşler.

Gerçekten benim için yorum yapması zor bir konu. Aktif olarakta oyunu oynamadığım için son aylarda bu işlerde gerçekten epeydir kültürsüzüm.
Maçta oynamadığımız içinde gene benim veya oynamayan başkasının bir yorum yapması ne kadar doğru olur bilmiyorum ama videolar yoruma açık. Hack diyen adama neden hack diyorsunda demem, hack değil diyene neden hack değil diyorsunda demem. Rıdvan Dilmen'in değimiyle "ofsaytı versede nedenini sormam, vermesede sormam" diyip kendi adıma noktayı koyuyorum.

Daha öncede böyle videolar olmuştu, en iyi hatırladığım mehmetiii videosu vardı hatırlayanlar vardır. İlk başta hack değil diyenlerin sayısıda epey fazlaydı ama sonra üst üste ortaya çıkanlar ile bu sayılar değişmişti ama %100 budur diyemiyorduk.

Beni tanıyormusun ?? Hiç zannetmiyorum =) --->> Tıkla << ---

[Resim: wtrtrgy07.gif]

09-08-2011 02:08 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
NoNamePro
Onbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: KeReM

Katılma Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 11

Warrock Bilgileri
Nick: Utl0inone

K/D: 1.63

LwL: 52

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :

Assault

CQC
RE: İbrahim vede nbkfabula ile ilgili WarrockTR Bilgilendirmesi
Ramazanx Kutunun Dibinde Oldugu İçin Uçmuyor İlk Video Da . 2 Videoda İse O Adam 2 Hp Kalması Ona Bomba İşlemiyor Snip Vuruyor Onu Orda .
09-08-2011 02:24 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
xru1nx
Onbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: Efe

Katılma Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 30

Warrock Bilgileri
Nick: xru1nx

K/D: 1.68

LwL: 21

Clan: DM

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
Silver Premium
Assault

CQC
Birincisi video'nun 2 sinide ben çektim.1.videoda 3 kişi ölüyoruz ve bomba marien barda patlıyor nasıl oluyor? diğer ölmeyen adamsa kutunun tam dibine giriyor farkındamısın? ve en arkada olan oyunda marien girişinde 3'lü kutudan nasıl catı altına kadar uçuyor bu nasıl bir bomba bu kadar geri iticeğini sanmıyorum.2.video gelirsekte bomba yine barda patlıyor adam marien camlarda ucuyor ve benim 2canımın kalmasına gelirsek beni niu çatısından sniper vurdu.

[Resim: xru1nx.gif]
09-08-2011 02:29 PM
TechTrax~Can
Eski Nesil
*

Profil Bilgileri
Adı: Can

Katılma Tarihi: Jul 2011

Rep Puanı: 37

Warrock Bilgileri
Nick: xPaarthurnax

K/D: -

LwL: 7

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
aw50f
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
(09-08-2011 02:08 PM)Turgay Emek Yazılan:  Öncelikle hack var yok hiç oraya girmiyorum şuanlık, İbrahim yetkisini kötüye kullanıp ilgili konuyu 1. konuyu silmiştir vede kendisi kendi clanının SS'leri ile konu açmıştır. O konuyu silmeme rağmen tekrardan ilgili konu açılmış.

WarrockTR forumunun objektifliği bu 2 olay ile inanılmaz bir şekilde sarsılmıştır vede bu sebeble İbrahim'in forum üzerindeki her türlü yetkisi tarafımca alınmıştır. Kendisine olayın olduğu an mod bölümünden konu açıp özür dilemesini söyledik ama özürü dilemedi.

Forumun objektifliği vede güvenilirliği sarsıldığı için tüm forumdan bizzat ben özür diliyorum.

Şu videolara gelirsek, her ne kadar bende ata-nbk üyesi olsamda elimden geldiği kadar kendimi olayın dışına atarak bir inceleme yapma fırsatım oldu.

1.Video
İlk videoyu izlediğim zaman herkes gibi benimde azım açık kaldı. Ama yavaş yavaş izleyince ilginç şeyler dikkatimi çekiyor.

Öncelikle bu video oyunun ilk elinde alınmış bir video. İlk elde hızlı doğma olayları olabiliyor. Daha önce benimde başıma geldi karşı clan 10 saniye erken doğuyordu. İlk olarak ölen kişi bombalardan çok ilginçtirki baseye en yakın oyuncu oluyor. Videoyu çeken kişide aynı bomba ile ölüyor ama çok kısa bir süre farkı ile videoyu çekende sanırımsamki aynı bomba ile ölüyorlar. Videoyu çeken kişinin arkasındaki adamın o bombaya ölmemesi ilginç. Anladığım kadarıyla 3. ölen kişi biraz daha geç öldüğündan farklı bir bomba ile ölüyor. Meseka t-bomb scripti yada ne diyorsanız o hackten var diyelim ilk bomba nereye atılıyor ki en gerideki vede 2 adamın ortasındaki adam ölüyorda bir önceki adam ölmüyor orasıda ilginç.

bi önceki adam çünkü kutunun arkasında bombanın patladığı yere dikkat edersen o adam kutunun arkasında ve warrock ta bi saçma olay kutunun arkasındaki adam ölmüyor ama diğer adamlar açıkta.

[Resim: hayalevicomwallpapers12.jpg]
09-08-2011 02:29 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Semih

Katılma Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 454

Warrock Bilgileri
Nick: bozkarttal

K/D: 1.20

LwL: 41

Clan: ....

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
"Anladığım kadarıyla 3. ölen kişi biraz daha geç öldüğündan farklı bir bomba ile ölüyor." yanlış yazmışsın galiba o kalın yeri.

Mehmetii-Mehmeti örnek vermişsin de o hack sitesinde olduğu için hack diye adı çıktı adamın Smile Ben hala inanıyorum o çocuğun hacker olmadığına.
09-08-2011 02:36 PM
alwaysace
Er
*

Profil Bilgileri
Adı: Osman

Katılma Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 0

Warrock Bilgileri
Nick: frantic

K/D: 1,90

LwL: 48

Clan: NBK

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
Hack değil.

I love WarrockTR
09-08-2011 02:45 PM
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
Ben ibrahime güveniyorum.
09-08-2011 02:48 PM
TaTy
Unregistered

Aklıma ;
1-) WarrockPlanet
2-) x1mehmetii (Hacker)

geldi Smile
09-08-2011 02:48 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
bozkartal
Tuğgeneral
*

Profil Bilgileri

Warrock Bilgileri

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
xm8
Gold Premium
Assault
FAMAS
CQC
x1mehmetii gibi dost bulamazsınız.
09-08-2011 02:51 PM
BuRi
delimavi
*

Profil Bilgileri
Adı: Burhan

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 21

Warrock Bilgileri
Nick: burihan

K/D: ...

LwL: ...

Clan:

8. Slot Silahım :

Favori Silah :
psg1

Sniper
M60
Battle Group
Konu Mehmet değil.

[Resim: signature.png]
09-08-2011 02:53 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  WarrockTR TeamSpeak Hakkında (Lütfen Konuyu Kapamayın) Gürcan Çelik 19 9,616 07-18-2013 01:42 AM
Son Mesaj: Zafer Ulaş
  EXP ile ilgili ankakusu 1 1,138 06-26-2013 07:05 PM
Son Mesaj: vertualx
  WarrockTR Nostalji Eventi +100 Rep SinanYksl 14 3,702 03-22-2013 02:10 AM
Son Mesaj: Alican Balık
  nx lerle ilgili bişey sorcam ! kaanokan8 2 1,446 02-21-2013 10:37 PM
Son Mesaj: Berkay Vural
  premiumlarla ilgili qartet51 5 1,444 01-24-2013 12:34 AM
Son Mesaj: Tontonum

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай