Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce En İyi Assoult Kim? [Anket]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
tabiki koncerto... ARTİST

TaTy

Turgay medick oynuyor , kutadgu tamam derim , vantaç oda turgayla aynı , birol derim , Alper genelde RPG m249 ve değişik bıranşlarda takılıyordu benim gibi (: koncerto 3 sene önce mariende seni 9-0 yenerdim ama şimdi ben ve makinam yaşlandı , fredy e gelince bütün fredileri gördüm mariende bişey yapamıyolardı (: , sahinox sanırım hack mevzusu çıkmıştı , spartacus ben hep AUG la anıyordum onu nedense ( :

Burdan bir kutadgu birde birol1ol çıkar bide küçük junior turgay Smile

diğerlerini listeye koyman saçma olmuş
kutadgu tam bir usta diğerlerine ağır basıyor (:
(06-21-2010 09:25 PM)Black Yazılan: [ -> ]Turgay medick oynuyor , kutadgu tamam derim , vantaç oda turgayla aynı , birol derim , Alper genelde RPG m249 ve değişik bıranşlarda takılıyordu benim gibi (: koncerto 3 sene önce mariende seni 9-0 yenerdim ama şimdi ben ve makinam yaşlandı , fredy e gelince bütün fredileri gördüm mariende bişey yapamıyolardı (: , sahinox sanırım hack mevzusu çıkmıştı , spartacus ben hep AUG la anıyordum onu nedense ( :

Burdan bir kutadgu birde birol1ol çıkar bide küçük junior turgay Smile

diğerlerini listeye koyman saçma olmuş

Koncerto benim yeni charım abi . Yarın nc basıp byhayalett yapmayı düşünüyorum .
Tartışmaya son noktayı koyuyorum ^^
Ben yani çılgın ve bir o kadar sapık MG3 çünüz emekli Warrockçu ferudun066 Smile bütün branşlarda kendimi tek geçerim Big Grin
Haa benden sonra kimler gelir derseniz çok var mesela en başta kutadgu var anilltr var sayamayacağım çok oyuncu var neyse herkesi unutun ben varım ben Big Grin
koncertoyu tek geçerım gerısı yalan onu ole küçümsemenizi hoş görmedım adam marıende butun wtr ye toz yutturur Big Grin Big Grin
Veyis Smile
sahinox kral Smile
Fredy505 sahinox kutadgu veyis.
On3touch ve turgay medicte 1 numara.
(06-21-2010 09:38 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Tartışmaya son noktayı koyuyorum ^^
Ben yani çılgın ve bir o kadar sapık MG3 çünüz emekli Warrockçu ferudun066 Smile bütün branşlarda kendimi tek geçerim Big Grin
Haa benden sonra kimler gelir derseniz çok var mesela en başta kutadgu var anilltr var sayamayacağım çok oyuncu var neyse herkesi unutun ben varım ben Big Grin

Ayıp ama Ferudun abi ... Foruma girmiorm die mi beni böyle 2. 3. sıralara atıyosun ... öldük mü yahu ...
Bu arada merhaba herkese =)

AnillTR
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler