Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Joao Alves resmen Galatasaray' da !!!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nihayet beklediğimiz isim "Jo" aramızda..

Resmi açıklama ;

Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Manchester City takımı oyuncusu, Brezilyalı Joao Alves De Assis Silva ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varılmıştır.

Joao Alves De Assis Silva'nın bu akşam saat 22.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi beklenmektedir.

Joao Alves De Assis Silva'ya hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Joao Alves De Assis Silva Hakkında

Asıl adı Joao Alves De Assis Silva olan Jo, 20 Mart 1987'de Sao Paulo'da doğdu. Futbol yaşantısına Corinthians'ta başlayan Joao Alves, 2003 yılında A Takıma yükseldi. Brezilyalı yıldız, Corinthians'ta 2003-2005 yılları arasında forma giydiği 54 maçta 23 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Jo, 2005'te Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.

Brezilyalı golcünün yıldızı 3 sezonluk CSKA Moskova macerasında parladı. Moskova ekibinde 53 karşılaşmada 30 gol atan Joao Alves, 2008 yılının yaz döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'ye transfer oldu. City formasıyla 9 karşılaşmada 1 gol kaydeden Brezilyalı golcü oyuncu, Everton'a kiralandı. Joao Alves, 2008-2009 sezonun ikinci yarısında oynadığı 12 maçta 5 gol kaydetti. Everton'ın Avrupa Ligi maçlarında forma giyen Jo, Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçlarında oynayamayacak.

10 kez Brezilyalı Milli Takım forması giyen Joao Alves'in, 3 golü bulunuyor. Brezilyalı golcü, uzun boyu ve atletik yapısının yanısıra hızı, tekniği ve son vuruşlardaki becerisiyle ön plana çıkıyor. Joao Alves, özellikle sol ayağıyla çektiği etkili ve isabetli şutlarıyla tanınıyor. 1.89 boyundaki yıldız oyuncu, forvet mevkiinde görev yapıyor.

Bu da Jo ' nun video su ;

http://video.fanatik.com.tr/Default.aspx...022&auto=1

Böyle güzel bir transfer gerçekleştirdiği için Galatasaray Camiası ve Haldun Üstünel' i kutluyorum..Smile
Hayırlı olsun takımıma Smile
Hayırlı uğurlu olsun bakalım bize (Galatasaraylılara Smile )
bir fenerli olarak tebrik ediyorum ama ne kadar dogru bi transfer oda ayri bi konu, yani adam 11 mac'a cikmis ve 1 tane bile gol'ü yok...
(01-21-2010 09:29 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]bir fenerli olarak tebrik ediyorum ama ne kadar dogru bi transfer oda ayri bi konu, yani adam 11 mac'a cikmis ve 1 tane bile gol'ü yok...

Öncelikle baştan yazıyorum. Tartışma çıkarana güzel ceza veririm.

Bunun dışında Jö, Elano denginde ( potansiyel olarak ) bir oyuncudur. Zaten kendisini çoktan kanıtlamış birisi.
Joao Alves adlı oyuncuyu bir kaç kez izledim. Oyun içindeki performansı iyi, fakat gol konusunda pek başarılı olduğu söylenemez.
Galatasaray'da üstün başarılara imza atar inşallah.

Hayırlısı olsun GS ve Alves için.
Jo yu aldığımıza göre Linderoth'un sözleşmesi fes edildi galiba..
(01-21-2010 09:34 PM)l3yCooL Yazılan: [ -> ]Jo yu aldığımıza göre Linderoth'un sözleşmesi fes edildi galiba..

Linderoth GS'ye ilk geldiği zamanlar beğenilen bir performans sergiliyordu, fakat sonradan oda bozdu. Bence sözleşme fes edilip takımdan gönderilmeli. Kadro için en iyisi bu olacaktır.
(01-21-2010 09:36 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(01-21-2010 09:34 PM)l3yCooL Yazılan: [ -> ]Jo yu aldığımıza göre Linderoth'un sözleşmesi fes edildi galiba..

Linderoth GS'ye ilk geldiği zamanlar beğenilen bir performans sergiliyordu, fakat sonradan oda bozdu. Bence sözleşme fes edilip takımdan gönderilmeli. Kadro için en iyisi bu olacaktır.

Ben performans olarak söylemedim.. Yabancı kontenjanından dolayı Jo' yu aldığımıza göre Linderoth'un sözleşmesi fes edilmiştir ya da Nonda görderilecektirSmile
(01-21-2010 09:40 PM)l3yCooL Yazılan: [ -> ]
(01-21-2010 09:36 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]

Ben performans olarak söylemedim.. Yabancı kontenjanından dolayı Jo' yu aldığımıza göre Linderoth'un sözleşmesi fes edilmiştir ya da Nonda görderilecektirSmile

nonda giderse zaten anlami kalmaz, baros olmadigi icin o alindi, bencede linderoth gidecek ama herhalde galatasaray tazminat ödemek zorunda...
insallah basarili olur (:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler