(06-21-2010 11:57 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ben Warrock Dışında Hiçbir Oyunla İlgilenmiyorum..Burası Warrock Platformu Olduğu İçin Bence Gereksiz..Ama Daha Fazla Üye Çekmek İstiyorsanız Açabilirsiniz
Bildğimim kadarıyla WTR içinde değil zaten WTR'den ayrı kardeş bir site olacak
(06-21-2010 12:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (06-21-2010 11:57 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ben Warrock Dışında Hiçbir Oyunla İlgilenmiyorum..Burası Warrock Platformu Olduğu İçin Bence Gereksiz..Ama Daha Fazla Üye Çekmek İstiyorsanız Açabilirsiniz
Sitemizde sizce Silkroad Online Türkiye için bir destek bölümü açalım mı ? Demiş Kaan Topal Bende Ona İstinaden Böyle Bir Cevap Yazdım.
Oynayan bisürü arkadaşım var olabilir.

KaanTopal gene iş başında

(06-21-2010 12:14 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ] (06-21-2010 12:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (06-21-2010 11:57 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ben Warrock Dışında Hiçbir Oyunla İlgilenmiyorum..Burası Warrock Platformu Olduğu İçin Bence Gereksiz..Ama Daha Fazla Üye Çekmek İstiyorsanız Açabilirsiniz
Sitemizde sizce Silkroad Online Türkiye için bir destek bölümü açalım mı ? Demiş Kaan Topal Bende Ona İstinaden Böyle Bir Cevap Yazdım.
Açıkcası silkroad'la ilgili bir kaç ay önce iyi planları vardı topal'ın sanırım ona istinaden açtı diye düşünüyorum ama daha konuşma fırsatı bulamadım o zaten ilgili açıklamayı yapar

2 senedir silkroad oynuyorum , açılmasından yanayım , birçok kişiye faydalı olur.
Zamanında 3 senemi verdim .
Elimde : 55 lv xbow ve 71 lv wizard .
MYSRO da ise 95 lv nuker .
Yardımcı olurum arkadaşlara

1 number oyun süper kardeş 3 boyutlu grafiklerde süppper gerçi kasmak zorlaştı ama olsun

Açıklama yapmam gerekirse, bir Sro Community sitesinden öte.
Tüm online oyun platformlarını birleştiren ama ön planda Silkroad'un olduğu bir platform olacak.
OyunxTR.Com bunun için hizmet verecek.