Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugün Babalar Günü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Başta Şehit Babası BABALARIMIZIN OLMAK
Üzere Tüm Babalarımızın Babalar Günü KUTLU OLSUN
Allah belasını versin o kalleşlerin.. Düşündükçe deli oluyorum Angry AngryAngryAngry
SAOLASIN kardeşim +++++++

SametKARA

Bu Sabah Elazığ'da Şehit Düşen Kardeşimizin Naaşı Kocaeli'ndeydi Şehit Olan Kardeşlerimize ALLAH'tan Rahmet Kederli Ailelerine Sabır Diliyorum..

Bütün Babaların Babalar Gününü Kutlarım..( Bizde İlk Defa Baba'mıza Hediye Aldık..O Mutluluk Görülmeye Değerdi..ALLAH Babalarımızı Başımızdan Eksik Etmesin..Gerçi Ben Babamla Abi Kardeş Gibiyim Beraber Kavgaya Bile Girdik Sırt Sırta Kavga Ediyorduk .
Samet abi dediğin gibi Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin . Babam bana ne kadar bağırıp çağırsada (bu çoğunlukla ben bilgisayardayken olur Big Grin) o benim en çok örnek aldığım ve en iyi dostlarımdan olan bir kişi .Sonuçta onlar bizim kanımız,canımız her babanın Babalar günü kutlu olsun...
Bütün babaların babalar gününü kutlarım. Smile
Babamla iyi geçinemem.Tek muhabbet meraba -meraba yemek hazır - tamam çöpü at- atıyorum.
Bende kutlarım şahsende kutladım Smile Canım o benim canım...
"BABA" olanların babalar günü kutlu olsun. Ben "biyolojik babam"ınkini kutlamadım Smile Biyolojik babam diyorum çünkü o benim sadece biyolojik babam...

Bana göre babalık herkesin harcı değil. Çok baba tanıdım, çok gözlemledim baba olanları. Kimisi doğumdan sonra doğru düzgün çocuğunun yüzüne bakmamış, sadece kan bağı olduğu için 5 yılda bir muhatap olmuş; kimisi her derdine derman olmaya çalışmış ve her konuda destek olmaya çalışmış.

Komiktir bugün minibüsün ön koltuğuna oturdum. Şoför 50 yaşlarındaydı ve telefonu çaldı. Açıp söyle canım oğlum dedi. Aldın mı paranı dedi canım oğlum iyisin değil mi dedi. Ne yapayım çalışıyorum be oğlum vs.vs.

Demem o ki çocuk yapmak kolay... Ama bakması? Büyütmesi ? İlgilenmesi?
Benim çocuğum yok olmasını da istemiyorum hele ki dünya bu haldeyken.

Neyse bunaltmıyayım iyi forumlar Smile
Referans Adresler