Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 30 günlük ücretsiz itemlar hakkında !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun oynarken,oyuna giren birisi resmi sitede bir açıklama olduğunu söyledi.Bu açıklama bir kampanya hakkında.Gamersfirst'e girince,code bölümüne ''GamersFirstFPS'' yazınca 30 günlük m4_spectre,exp up %20 ve sp up %5 geldiği.Ben denedim ve oldu.Acaba bu oyunun bir hatası mı ? Eğer öyleyse bu sorun olur mu benim account'um için?Son olarak,sizin bu durumdan haberiniz var mı ?

Deep:Resmi sitede ve forumda henüz araştırma yapmadım.Oraya bakmadan burada konuyu açmak istedim.
Hata falan değil resmi forumda açıklama yapıldı...Bu bir promosyon..
(11-17-2009 09:16 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Hata falan değil resmi forumda açıklama yapıldı...Bu bir promosyon..

Anladım sağol Smile Benide bir korku sarmıştı acaba hata mı diye..Resmi forumda aramama rağmen bir şey bulamadım.Zahmet olmaz ise,konunun geçtiği link'i p.m. ile gönderebilir misin veyahutta burada paylaşmanın bir sakıncası yoksa burada paylaşsan :rolleyes:
bu kadar korkma altı üstü 49 level retailli bir çarın var ^^
(11-17-2009 09:43 PM)m3ssina41 Yazılan: [ -> ]bu kadar korkma altı üstü 49 level retailli bir çarın var ^^

Onun için korkmuyordum ki zaten Smile Sorun orda =)

TaTy

Bende şimdi senden duyuyorum. Teşekkürler.
(11-17-2009 09:49 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Bende şimdi senden duyuyorum. Teşekkürler.

Rica ederim.Tepe tepe kullanın Smile

Sherlock

Belli bi'tarihi var mı yoksa bir hesap sadece bi'kez mi yapabilir bunu ?
(11-17-2009 09:57 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Belli bi'tarihi var mı yoksa bir hesap sadece bi'kez mi yapabilir bunu ?

Çok fazla bilgim yoktur,ancak büyük ihtimalle bir kez yükleniyordur.

Sherlock

12 Aralıkmış.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler