Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fıkra - 1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar güzel fıkraları burada paylaşıcam..

ADAM barda oturuyor. Önünde bir türlü içemediği içki bardağı, suratı asık... O sırada barın kapısı açılmış. İriyarı, külhanbeyi tavırlı bir adam, hiç soru sormadan adamın önündeki içki kadehini alıp başına dikmiş. Elinin tersiyle ağzını kuruladıktan sonra, “Ne o, neden böyle surat asıyorsun, gemilerin mi battı?” diye sormuş. O da başlamış anlatmaya;

“Sorma, çok talihsiz bir adamım. Sabah karımla kavga ettik, beni evden kovdu. O sinirle işe geç kaldım. Patronum zaten bahane arayıp duruyordu, beni işten attı.

İşten çıktım, yolda yürürken araba çarptı. Eve gideyim, belki karımla barışırız dedim, eve gittim ve karımı başka bir erkekle yatakta yakaladım. Bu kadarı da artık fazla deyip, kendimi öldürmeye karar verdim.

Tabanca tutukluk yaptı. İple asmaya kalktım ip koptu.

Doğalgazla öleyim dedim, faturayı ödemediğim için gaz kesikti. Eczaneden fare zehri aldım, buraya geldim, içki bardağıma koydum.

Onu da geldin sen içtin. Oooff... Offff
eheheheahae ^^ çok beğendim ya Big Grin
ehehehe Big Grin
(06-20-2010 03:49 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Doğalgazla öleyim dedim, faturayı ödemediğim için gaz kesikti. Eczaneden fare zehri aldım, buraya geldim, içki bardağıma koydum.

Bu kısımlara koptum yaBig Grin Big Grin Big Grin Big GrinBig GrinBig Grin
Güzelmiş Big Grin Big Grin
güzelll Big Grin
Keh keh Big GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
güzelmiş Big GrinBig Grin
(06-20-2010 07:00 AM)nCaWinD Yazılan: [ -> ]
(06-20-2010 03:49 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Doğalgazla öleyim dedim, faturayı ödemediğim için gaz kesikti. Eczaneden fare zehri aldım, buraya geldim, içki bardağıma koydum.

Bu kısımlara koptum yaBig Grin Big Grin Big Grin Big GrinBig GrinBig Grin

Aynen
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler