Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iftiralar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 2 - 3 kendini bilmez masus hack ver bana kullancam virüslü dedim diye ss almışlar foruma koymuşlar Big Grin Yani ben 1 - 2 konudada belirttim bana hack diyene evet hackim arada uçuyorum dedimi Big Grin Ayrıca pc laptop 64 bit win 7 hiçbi illegal şeyi açmıyor . Gerekirse her oyunumu videoya alır oynarım sorun olmaz benim için pc özellikleri iyi . zaten orda dalga geçercesine konuştum Big Grin virüs oluyo falan dedim Big Grin ama neyse istiyen olursa her oyunumu videoya alırda oynarım fark etmez.

Buda bi konuya yazdığım yorum.

(06-19-2010 02:48 AM)fam4ssx Yazılan: [ -> ]Bana hack diyolar bende onlara ( Evet hackim arada uçuyorum vip aldım 20 tl ye şimdide opk açıcam ) Diyorum onlarla dalga geçiyorum yani Big Grin
VIP ' nin Fiyatınıda Biliyosun Smile Hack olmadıqından süphelenmedimde değil Smile
Lobye bak Big Grin Elalem vip hack diye bağırıyor . Dedim ya her oyunumu videoya alırım sorun olmaz !

+ 50 tl olsada 20 dicem 100 tl olsada 20 dicem 20 yi attım anlayan anlamıştır zaten .
windows 7 64 bitte illegal bişein çalışmadığını nerden biliorsun Big Grin
Takma bunları Wink
(06-19-2010 04:32 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Takma bunları Wink
Big Grin
(06-19-2010 04:31 PM)uslanmaz99 Yazılan: [ -> ]windows 7 64 bitte illegal bişein çalışmadığını nerden biliorsun Big Grin

Ya ben windows vista kurdum sonra gene 7 yaptım orj isteyip durdu uğraşmamak için illegal win ile uğraştım benim pc de açılmıyor.
ama çakma vista çalışmadı diye hack açılmayacak diye bir şey yok ^^
(06-19-2010 04:36 PM)uslanmaz99 Yazılan: [ -> ]ama çakma vista çalışmadı diye hack açılmayacak diye bir şey yok ^^

Dostum sana ne diyorum her oyunumu videoya alırım ---

+ ALLAH BELAMI VERSİNKİ BU CHARDA İLLEGAL BİRŞEY AÇILMADI dağa ne diyeyim zaten konuyu okudum ellerim titredi . Dağa doğru düzgün oynuyamıyorum 1 sene sonra yeniden başladım dün gece 3 de warrocktr cb de oynadım en yüksek skorum kill 15 di.
salla ya Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler