Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Retail Ticket Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 2. tickettan sonra sadece 8.slotu açtılar ama silah yok bu seferde. Nasıl bir tikcet atabilirim silahı koyabilmeleri için. Gelen cevap da bu.

We have now added 8th Slot PX item into your account which enables you to use Retail weapon. We apologize for any inconvenience caused.

İşin garip yani sadece 8.slot açık ve bomboş.
İlginç.
Yeniden ticket attım aynı cevap tekrar geldi.
We have now added 8th Slot PX item into your account which enables you to use Retail weapon. We apologize for any inconvenience caused.
Acaba yeni patchden sonra veya resden sonra mı eklenicektir ?
Ne çeşit retail var sende ?
Famas.
way be Ss.gif iş baya garip Ss.gif
benim sorunum ilk baktıklarında retail bulamadık demişlerdi , sonradan GWEN cevap vermişti sanırım ( re : retail ( GWEN ) başlık olarak konu olarak da : i have clanwarfare famas retail dedim , sonradan 200gün 8.slot yüklediler özür dilediler
(06-19-2010 02:17 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]benim sorunum ilk baktıklarında retail bulamadık demişlerdi , sonradan GWEN cevap vermişti sanırım ( re : retail ( GWEN ) başlık olarak konu olarak da : i have clanwarfare famas retail dedim , sonradan 200gün 8.slot yüklediler özür dilediler

Yani konu başlığını değiştirerek mi atayım ve attığın ticketın aynısı yollayabilirmisin bana bu konu altında.
Cevap geldi ;
We have reviewed your account and it seems that your issue is solved. If you have any additional questions please submit a new ticket and we will be happy to assist you. We apologize for any inconvenience this may have caused.

Ne anlatmak istemişler.
(06-20-2010 02:15 PM)WarMASTER Yazılan: [ -> ]Cevap geldi ;
We have reviewed your account and it seems that your issue is solved. If you have any additional questions please submit a new ticket and we will be happy to assist you. We apologize for any inconvenience this may have caused.

Ne anlatmak istemişler.

''Hesabınızı gözden geçirdik ve sorununuz çözülmüş olarak gözüküyor. İlaveten herhangi başka sorularınız varsa, lütfen yeni bir ticket gönderin ve size yardım ettiğimiz için mutlu olacağız.''
Referans Adresler