Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şemdinli'de çatışma: 8 şehit !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı, 12 terörist de öldürüldü.

Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe, terör örgütü PKK üyelerince saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.

Yaralı askerlerin, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındığı bildirildi.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi.

ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞÂD MEKANI CENNET OLSUN YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ..

Arkadaşlar sehit sayısı 9 za yükseldi Sad

http://www.facebook.com/note.php?note_id...409&ref=mf
Konuya olan duyarlılığın için teşekkürler.
Konu yanlış yerde açılmış ve yazım hataların var düzeltirsen uygun olacağını sanıyorum.
Ya Allah belalarını versin şunların ya. En içten dileğim bu, inşallah kabul olur. Angry Yazık şehit analarına, yazık şehit babalarına

hergün ana yüreği yanmak zorunda mı? Hergün gencecik Mehmetiçiğimiz şehit olmak zorunda mı? Off Allah'ım...Sad Sad

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Şehit Ailelerimize Allah'tan sabır diliyorum.

Bir Fatiha okumayı sakın eksik etmeyin.
Gazze için sokaklara dökülen o "şahıslar" bu şehitler için ne yapıyor?
Allah rahmet eylesin.
(06-19-2010 11:30 AM)-XO- Yazılan: [ -> ]Gazze için sokaklara dökülen o "şahıslar" bu şehitler için ne yapıyor?
Allah rahmet eylesin.

Arkadaşım en güzel yere sen vurgu yaptın.. Gerisini söylemeye bile değmez
Benim de bir abim şuan orada, görev için gitti diğer askerler gibideğil onun görevi biraz daha farklı şuan tam sınırda Irak'a giriş yapıp çıkıyorlar. Her gece araziye çıkıyorlar. Allah korusun. Sad Sağsalimdöner inşallah.
Allah Rahmet eylesin.Ruhları Şad Olsun.Ben onları her gün Allaha havale ediyorum.Allah onların belasını versin.Hainler bir gün ekmek yediği yerden kurşunada yer buda yakındır.

Bu Hesap Sorulacak APO DENEN KÖPEKTEN ! Angry
Apoş Big Grin
Allah belalarını versin Angry

Başımız sağolsun ... Sad
Allah Rahmet Eylesin. Allah Ailelerine Sabır versin..

Allah Bin Belasını Versin teröristlerin .. Burdan Onlara Her türlü LANET'i yağdırıyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler