Aarkadaşlar bilgiğiniz üzere bu bir dershane ben öss yolcusuyum

bu sene gircez kısmetse

dershane seçimi konusunda sizlere sunmka istedim sizde fem bilimleri iyimi dinci bir dershane oldugu söyleniyor.Halk arasında polislik askerlik gibi mesleklere sırf bu dershaneye gidiliyormuş die giremezsin gibi söylentiler var sizce ne kadar doğru.Yorumlarınız önemli benim için
Fem bilimleri mi fen bilimlerimi

Valla net bilmiyorum burda var 2 tane

biri fen bilimleri diğeri Fem diğer adıyla anafen belki eski adını bilirsini hızırbey felandı

türkiye genelince yaygın bir dershane final gibi
Halk arasında geçen dialogları sen aldırış etme kardeşim.. Tamamen saçma sapan milleti saptırmaya çalışan kişiliksizler onlar.. Kendilerinin dershaneleri seçilmeyince böyle yollara başvuruyorlar.. Sen kaliteli eğitimi güzel bir dershane bulursan senin için yararlı olur... Sana şöyle bir olay söylüyeyim. 2 sene önce zağnos dershanesindeydim bizede böyle laflar söylediler.. Ama nedense Balıkesir' de en ön planda olan dershane
Astsubay kendi çocuğunu getiriyor
Polis kendi çocuğunu getiriyor.
80 li yıllarda yaşanan olaylar yüzüne böyleydi ama şuanda böyle bir durum mantıksız sen aldırış etme uzun lafın kısası
(06-19-2010 10:53 AM)Wyvern Yazılan: [ -> ]Halk arasında geçen dialogları sen aldırış etme kardeşim.. Tamamen saçma sapan milleti saptırmaya çalışan kişiliksizler onlar.. Kendilerinin dershaneleri seçilmeyince böyle yollara başvuruyorlar.. Sen kaliteli eğitimi güzel bir dershane bulursan senin için yararlı olur... Sana şöyle bir olay söylüyeyim. 2 sene önce zağnos dershanesindeydim bizede böyle laflar söylediler.. Ama nedense Balıkesir' de en ön planda olan dershane
Astsubay kendi çocuğunu getiriyor
Polis kendi çocuğunu getiriyor.
80 li yıllarda yaşanan olaylar yüzüne böyleydi ama şuanda böyle bir durum mantıksız sen aldırış etme uzun lafın kısası
Bencede.Otur Bi İyice Düşün
teşekkürler arkadaşlar gerçekten yardımcılarınız olacak

kültür dersaneleri kesinlikle.
fem i tavsiye edrim baya 1.çıkartmaya başladı şu 10 yılda ...istanbulda oturuyosan beşiktaş takine git derimmm.(ama her şey senin bileceğin iş sonuçta hayatına etkileybilirr ..baya bi araştırma yaparsan senin açından çok daha iyi olur kardeşim)