Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar Ekran kartı görmüyor :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
PC yi bi yeniden başlattım . Malesef pc ekran kartını görmüyor . Masa üstüne sağ klikten özelliklerden bakıyorum ekran kartı görünmüyor . çalıştır a dxdiag yazıp ekrana geliyorum . Ekran kartı yok diyor . Acil yardım !
Başka herhangi bir T.V kartı veya benzeri aparat kullanıyor musun ? Ayrıca tüm donanımına ait driverları yükledin mi??

Eğer başka birşey kullanmıosan ve tüm driverlarını yüklemene rağmen hala sorun yaşıyorsan ; Çoklu Ortam Video Denetleyicisi seçeneğine sağ tıkla ve Sürücüyü Güncelleştir de.Akabinde ekran kartı driverına ait dosyaları otomatik olarak donanımda aratmasını sağla.

Bu da fayda sağlamazsa ekran kartının en güncel sürümünü yükleyip dene kardesm Smile
(06-18-2010 11:09 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]EVet beyler şuan ekran kartım yok . Aslında var ama yok gözüküyor . Bilgisayar açılırken önüme 1280x1024 gelirdi . Oyunları açarkende gelirdi select tuşuna basınca giderdi . pc açılırken bastım o tusa böyle oldu .

ÇOK ACİL AMA ÇOK ACİL YARDIM BEKLİYORUM !
Driveri tekrar kurdum halen aynı !
kanka ilk yorum bağlantıda bi kopukluk olabilir kasayı aç bi bak öle tekrar cevap yaz Wink
bilgisayarı açarken f8 e bas vga modunu etkinleştir oturumu öyle aç sonra reset at bakalım olması lazım
(06-18-2010 11:20 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]bilgisayarı açarken f8 e bas vga modunu etkinleştir oturumu öyle aç sonra reset at bakalım olması lazım

Kenan' ı dinle sen Hasan işin pro su burada Tongue
(06-18-2010 11:09 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]EVet beyler şuan ekran kartım yok . Aslında var ama yok gözüküyor . Bilgisayar açılırken önüme 1280x1024 gelirdi . Oyunları açarkende gelirdi select tuşuna basınca giderdi . pc açılırken bastım o tusa böyle oldu .

ÇOK ACİL AMA ÇOK ACİL YARDIM BEKLİYORUM !
Driveri tekrar kurdum halen aynı !
arkın dediği doğru ekran kartının nividea yaysa sitesine gir sürümü güncelle. ama tv kartınından warrock alakası yok.. başka programlar için geçerli ben öyle biliyorum ama Smile
[/quote]
arkın dediği doğru ekran kartının nividea yaysa sitesine gir sürümü güncelle. ama tv kartınından warrock alakası yok.. başka programlar için geçerli ben öyle biliyorum ama Smile
[/quote]

Hmm..Smile Ama bi ilişkisi olabilr onunlada Smile
(06-18-2010 11:20 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]bilgisayarı açarken f8 e bas vga modunu etkinleştir oturumu öyle aç sonra reset at bakalım olması lazım

Dediğini yapmadım olmadı . Bilgisayar halen görmüyor ekran kartını .
(06-18-2010 11:36 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]

Dediğini yapmadım olmadı . Bilgisayar halen görmüyor ekran kartını .
format atmayı denesen veya ekran kartı sürücünü güncelle ilk güncellemeyi yap olmadı hiç birşey olmadığından format hahahahahah Big Grin dene güncellemeyi kanka
Çözdüm KİLİT !
Referans Adresler