Şuanda bu satırları yazmak istemezdim... Neredeyse ağlıyacam sinirden kendimi zor tutuyorum.. Gözlerimden yavaş yavas yaşlar akmaya bile başladı... Ama yinede küfretmedim oyun içinde en sonunda banqbanq32 denen ... o noktalı yerler ne kadar aşşalayıcı söz laf varsa hepsini teker teker sana iade ediyorum.. Hack olduğuna dair SS yada videom yok.. Her hacki biz ss yada video ile kanıtlayamıyoruz.. Oyun içinde kimin wh olup olmadığını herkez anlar o kadarda aptal değiliz. 3 yıllık oyun hayatımızda + sen zaten opk dan lwl düşmüş aile terbiyen olmuyan saygısızın tekisin.. Eğer o kişiliksizi tanıyan varsa açık adres en başta sonra ts ye davet ederseniz size yemin ediyorum 400 g1 vereceğim.. Delikanlıda söz bir keredir.. Söz verdiğinde sözünde durmayan bize göre terstir..
th3silent Oğuz Justice
Hackleri kınamayn mı var anlıyorum durumunu çoğumuzun yaşadığı şey. Bıktık gerçekten bıktık artık. Hem hakılıdırlar hem güçlü.

Oyundan çıkmış , çıkmamış olsaydı getirirdim . Neyse kafaya takma ama şuan çok sinirlisin.
(06-18-2010 11:00 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Oyundan çıkmış , çıkmamış olsaydı getirirdim . Neyse kafaya takma ama şuan çok sinirlisin.
Sinirmi kaldı veyis büyün hıncımı telefondan çıkarttım.. Delircem ya oynamıyacam oyunu en sonunda karşımıza neden yaşını başını almış adam akıllı insanlar çıkmıyor orda 2 sümüklü bebeyle uğraşıyoruz
bende senin gibiydim bi zamanlar,hatta o hackeri ıspatlamaya kalktığımda bana küfür eder;odadan atılmadığı zaman pişmiş kelle gibi gülerdi o hackerler..klavyeyi yumruklamama az kalıyordu nerdeyse ama ailem sinir krizi geçiriyor sanar diye hiç birşey yapamıyodum pc karşısında,terasa çıkıp orda rahatlıyodum
Sinirlendiğinde temiz hava almana olanak sağlayan biryer bulmalısın veya oraya bir yastık koyabilirsin yumruklayarak stres atarsın.. veya bunları bırak Allah'a havale et yasabr yaaselamet çek kendini pisikolojikmen rahatlatırsan inan bu tür kötülükleri gün geçtikçe aldırış etmiyeceksin.Sen gine elinden geleni yap videonu çekmeye çalış.Ben video yakalamak için 0-8Skor yaptığımı bile bilirim sırf o adamı izleyip video çekeyim diye direk gider ölürdüm..
Kendini asla bir oyun için kaybetme deymez,bu oyunun bize kazandırdığı birşey yok sonuçta aksine bizi sömürüyo biz buna hapsolmuşuz kurtulmaya çalışıyoruz..
Her zaman sakin olmalısın inan ki sakin kafayla çok daha iyi oynarsın..
Aynen hiç takma kafana yeni char açtım pr0curator nickli önüne gelen wh deyip oyundan atıyor bugün 19 - 0 dım wh deyip oyundan attılar Allah belalarını versin ne diyim beni tanıyan tanır 3 yıldır oynarım oyunu bu güne kadar hiç hack kullanmadım bana iftira atanlarla elbet hesaplaşırız...
oyun oynamak istemiyorum su an.. bi montana bi alberona girdi 5 tane hack bune yaa..

Kafana takma en iyisi bu Ben 9 Aydir f2 kullanmiyorum cunku bir sure sonra dismal zorunda kaliyor.
Ya hackı çıkaranın ALLAH Belasını versin.Ne olur yani adam gibi oynasanız da zevkini çıkarsanız.Marıendeyim bi baktım benim can gidiyor birde ne göreyim adam çatıya çıkmış ateş ediyor.Birde zıpalamazmı 2000 metre göremiyorum tabi adam aşşağıya iniyor vuruyor beni az önce kulaklığım kırıldı sinirden isteyene resim yolayabiliriim yani.

Ben artik kafama takmiyorum =)
oyuna hacker girince karsi takimin kicklemeyecegini bildigim icin direk odadan cikiyorum =)