Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yaşanan Rezalet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Az önceki olaya Black hemen el attığı için teşekkür ederiz sağol . Siteye düzünlenen sabotajımsı bişeydir bu bence çok yazık Sad
O neydi ki Big Grin
Gördüm bende . Hemen silinmiş .
(06-18-2010 08:59 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]O neydi ki Big Grin

Evet çok hızlı oldu onun için teşekkür ediyorum zaten Smile
bende görmedim olayı ?
(06-18-2010 09:02 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bende görmedim olayı ?

Ben bu konuda konuşmak istemiyorum uyarı seviyem tavan yapar falan Big Grin Black'le konuşun lütfen Smile

TaTy

IP numaralarını kontrol ediyorum. Aklı başında birisi yapmaz zaten ancak WarrockTR olarak böyle durumlarda hiç çekinmeden T.C Mahkemelerine suç duyurusunda bulunuruz.Geçmişte yapıldı şimdide yapılır .IP numarası Bilişim Suçlarında çok önemlidir ve o IP den kişinin evine kadar gidilir ve gözaltına alınır.Mahkemede gereğini yapar.Hapis yatmak veya yüklü bir tazminat ödemek istiyorsa yapsın ...
tmm anladım

TaTy

(06-18-2010 09:02 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bende görmedim olayı ?

Kural 4-) Avatarlarda, imzalarda vede atılan mesajlarda hiç bir şekilde bir siyasi mesaj verilemez. Asla +18 unsur içeren veya siyaset, din ve inanç kavramlarını sorgulayan paylaşımlar yapılamaz. Bu forumda düşünce ve inanç özgürlüğü vardır. Herkes birey olarak istediğini düşünür ve de inanır fakat bunların bazılarının WarrockTR'de paylaşımı gereksiz tatsızlıklar doğuracaktır. Aramızda her ırktan, dinden ve inanca sahip insan olduğunu unutmayalım.
He anladım Hasan söyledi. Harbiden ayıpmış yaptığı... Ne gerek duyduysa artık. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler