Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Emek hırsızlarına Son Versilsin!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Forumunuza Yeni katılıyorum Gayet güzel tebrik ederim!!.. Evet yeni Opk wh turu bi çok higle çıkmıs biran önce bitmesini isdiyoruz Emek hırsızlarına Son verilsin!! Girdigim biçok masadan atılıyorum nedenini arasdırmak için uğradım buraya ss videomu bulamadım Big Grin sizlerden ricam oyun içinde kendi video mu nasıl çeke bilrim pek bilgim yok. bana Wh vs higle diyen arkadaslar bi görsün!!.. İyi günler...

Es selamın aleyküm!!
xFire HyperCam Bunları Kullanabilirsin.
(06-18-2010 11:59 AM)Turklotus Yazılan: [ -> ]xFire HyperCam Bunları Kullanabilirsin.

Hoş Geldin Foruma Yukarda Arkadaşımızın Dediği Programları Kullanabılırsın
as hoş geldin oyunun problemleriyle uğraşma bence çünkü engellenemez wh bile en yakın arkadaşlar olabilir .

yapacak tek şey WTR CB odalarında oynucaksın rahat ediceksin Wink
Tsk ederim Arkadaslar!!
Jose Mourinho walla kardes isderseler Opk kralı olsunlar benim için farketen 1 sey oLmaz ses nerden gelıosa oraya basdırırım =) ha wh ha opk bu oyundakı en önemlı konus Kulak gerisi yalan
(06-18-2010 12:18 PM)Jose Mourinho Yazılan: [ -> ]as hoş geldin oyunun problemleriyle uğraşma bence çünkü engellenemez wh bile en yakın arkadaşlar olabilir .

yapacak tek şey WTR CB odalarında oynucaksın rahat ediceksin Wink

katılıyorum

SametKARA

Aleykum Selam Hoşgeldin Kardeşim Forumumuza Birtek Hackler Emek Çalmıyorki Bu Oyunda Bile Bile Lag Açan Şahıslarda Emek Çalıyor.Birtek Hack'e Bağlamamak Gerek Bu Emek Hırsızlığını
(06-18-2010 12:38 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Aleykum Selam Hoşgeldin Kardeşim Forumumuza Birtek Hackler Emek Çalmıyorki Bu Oyunda Bile Bile Lag Açan Şahıslarda Emek Çalıyor.Birtek Hack'e Bağlamamak Gerek Bu Emek Hırsızlığını

Oda doğru =) boslumu doldurdunuz için tesekkürler =)
Öncelikle hoşgeldin 1syanbul veya yeni adıyla tam1pitch bilirsin ilk başlarda sende bana wh diyordun Smile Sende benim yaptığımı yapıp oyunda sana wh diyenlere cevap bile verme sus sen oyununa bak onlar ötsün. Oynucaksanda arkadaş ortamında veya WRTR gibi sitelerin odalarında oynucaksın en iyisi bu oyundan anca böle zevk alırsın.
WTR odalarına girersen rahat edersin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler