Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR team speaktan banlanmak bu kadar kolay olmamalı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar benım anlam veremedıgım bu kadar kısıye hızmet eden WTR team speak te banned yemek bu kadar kolay bısı mı< .. bugun gece saat 3 gıbı ts y egırdım Warrocktr TS3 te ve bı admın benı banladı.
banlanma sebebım ıse kufur mus<
bana ts de kufrettıgıme daır 1 tane ss warsa eger konunun altına bı zahmet koyuverınde
burdan ts3 tekı admınlere seslenıyorum . bu ts 3 tekı 1-2 kendını bılmez admın yuzunden dıger arkadaslarında bos yere magdur olmasını ıstemem..
Ben banladım seni yalan yeremi banladım küfür kullanma banlanma.. bu ts de kim mağdur olmuş ? bir kişi yazsın.. bütün herkeze yardımcı oluyoruz yardım etmediğimiz bir kişi cıksın ben bugun warrock'u bırakırım..
demek oyle pekı madem kufretmısım ve bu kufurde sızın ts nızde banned sebebı o kufuru ben bı zahmet ss olarak gorebılır mıyım.... oyle kuru kuru ıs olmaz demı<. ıcrat goster kı dıger arkdaslarda kımın ne oldugunu ogrensın oyle mı<
Sen kendini belirt eski nickinıde yaz buraya herkez söylesin senın ne oldugunu buradaki kişilerin oyunda annesine bacısına sülalesine dümdüz gireceksin birde ts ye gelip beni çek konuşcaz diyeceksin bu nasıl pişkinlik...Sen bunu neye dayanarak yapıyorsun..fazla söz söylemem ben..!! itiraz hakkını kullandın konu burda haksızsam banın açılır ama senin haksız olduğunun kanaatindeyim.. sen bir konu aç(annesine bacısına ) küfür ettiğim herkezden özür dilerim diye bizde herşeyi bir kenara bırakırız.. makul insanlarız biz kimsenin hakkını yemedik.. boş yerede keyfi ban atmıyoruz.
Küfür eden banlanır.Harun abi durduk yere kimseyi banlamaz.
bellamy15 oyunda az sövmedi bana . Ts'dede %100 sövmüştür . Harun abi boş yere banlamaz zaten .
Harun abi banlamışsa tek kelime etmene erek yok . Boş yere banlayacak birisi değil . Öyleyse bırakırım ben bu oyunu !

Sarp

İnsanlara ettiğin iğrenç küfürleri ne çabuk unuttum hoca sen Smile....Ama sen yine aklamaya çalışırsın kendini bu tarz konularda , Merak Etme POLİS HUZUR GÜVEN VERİR ÜSTAD Wink
Harun kardeşimizde yanlış olmaz.Küfür edip abuk subuk yorum yapıp sonrada hiç bir şey olmamış gibi masumları oynamak yakışmıyor.Delikanlı olun Adam olun ! çok iyi yapmışsın Harun...KEŞŞŞŞ
Yemedimi banned atarsın zaten.. Benım amacım burda banned actırma anlamında değil. Amacım nasıl da bu kadar dusebılırsınız. Bır ınsanı sırf oyunda kufrettı dıye herkese hızmetıne acık olan ts den banlamak bu kadar kolay. Acaba ts den banlamak adamlıkmı ınsanlık mı. Neymıs kufur etmısmıs de banned atmıs yok ya daha neler.. Senı BIrsey zannedım bu sekılde yalakalık ettıkten sonra acaba elllerıne ne gecer... ( Ts de Admınlık) mı verıosun yoksa muıhahaha.. neyse daha fazla konu acıp sızlere para kazandırmak ıstemem...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler