Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugün ne bayramı -.-
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşın ismini vermeyelim ayıp olur Smile

3 saattir afk ' tım Big Grin geldiğimde ilk gördüğüm buydu

[Resim: adszni.jpg]
haha Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin bize bile söylemedinya ismini Big Grin kenan
O ne ya öyleSmile yaşı küçük herhalde, öğrenir zamanla..
hehe bayramın kutlu olsun Smile
dostum sanırım gülünmesi gereken biri varsa oda sizsiniz ki dininizden haberiniz yok bugün regaip kandili cuma günleri nasıl bayram olarak mecazi anlamda görülüyosa buda dinimizin önemli bir günü bayram olarak görülür şimdi gülün !!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngry
(06-18-2010 12:08 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dostum sanırım gülünmesi gereken biri varsa oda sizsiniz ki dininizden haberiniz yok bugün regaip kandili cuma günleri nasıl bayram olarak mecazi anlamda görülüyosa buda dinimizin önemli bir günü bayram olarak görülür şimdi gülün !!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngry

müslümanların kandili. Bu sebeble dinimiz diye genelleme yapamazsın. Nereden biliyorsun mesajı atan kişinin dinini. Bu sebeble bu oranda sert tepkiler hoş olmaz.

Veya bahsettiğimiz kişinin yaşı küçük olabilir buda ayrı bir ihtimal o zaman her şey değişir.
illa kendinizi haklı çıkarcaksınız ya ne diyim m045.gif yakışmıyo
kardeş bu kadar kopmlolu yaklaşma atan arkadaş dalgınmış demekki bende gülünç gördüm ve onu rencide etmeden koydum yemin ederimki ben onun şuan adını hatırlamıyorum .

ve ben REGAİP kandili olduğunu geçen cuma günü cuma hutbesinde dinledim.

Bu kadar abartmana gerek yok . insanlık hali arkadaş unutmuş bizde gülünç gördük koyduk art niye aramayalım
(06-18-2010 12:08 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dostum sanırım gülünmesi gereken biri varsa oda sizsiniz ki dininizden haberiniz yok bugün regaip kandili cuma günleri nasıl bayram olarak mecazi anlamda görülüyosa buda dinimizin önemli bir günü bayram olarak görülür şimdi gülün !!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngry

Din özgürlüğüne/özgürlüğüme kısıt algılıyorum ben bu mesajdan ve dolayısıyla biraz daha nazik olmanızı öneriyorum.

*Ayrıca, kimse kimseyi haklı çıkarmaya çalışmıyor. Yeterince tarafsız düşünemeyen kişi sizsiniz. Şahsımca, daha dikkatli davranmanızı istiyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler