Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6.His-Mükemmel Bir Sinema Filmi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Film 1999 yapımı bir ABD filmidir.Filmin türü korku,psikoloji,dram,gizem ve gerilim.Ama ana konu olarak bir korku filmi denebilir.Filmin başrollerinde Bruce Wills ve Haley Joel Osment yer alıyor.2 oyuncununda performansları büyüleyici gerçekten. Karısıyla sorunlar yaşayan bir çocuk psikayatırı olan Bruce Wills"in son ilgilendiği hastası 6 yasında bir çocuktur. Çocuk bazen kendi kendine konuşur ve bazende durduk yere vicudunda yara izleri belirir. Çocugun babasıda aynı sorunları yaşamış ve intihar etmişti. İşin derinliklerine indikçe aslında çocuğun hayaletleri gördüğünü ve onların kendisiyle iletişim kurduklarını öğrenir. Ve çocuğa yardımcı olmaya başlar. Birbirini izleyen çok ilginç olaylar sizleri hem gericek hem sarsıcak hemde hayrete düşürecek
Filmin finali mükemmel yapılmış.İnanılmaz bir senaryo.Filmi izlerken aklınızda kalan soruların hepsinin cevabını finalde alıyorsunuz.Bir korku filmi olarak beklentilerinizi karşılamayabilir.Fakat filmin kurgusu sizi büyüleyecektir.İzlenmesi gereken mükemmel bir film.Şimdiden izleyecek olanlara iyi seyirler.Filmi izleyecek olanlara ö.m. den filmin linkini atabilirim.

Dipnot:Sinemalar.com filmin notu 10 üzerinden 9.2

Sherlock

Akıl oyunları ve Fight Club da buna benzer harika filmler.

Kelebek etkisini de tavsiye ederim.
İzleyeceğim Ege.
Teşekkürler. (:
Bu filmi izlemeyen yoktur herhalde Smile
(01-21-2010 03:13 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Bu filmi izlemeyen yoktur herhalde Smile

Ben. :cool:

İzleyecektim bi'ara, fakat ondan önce 2-3 film izlemiştim, kafam güzel oldu diye izlemedim. Big Grin
İzledim Güzel Big Grin
İzlemiştim güzel bir film..
K-pax ile forest gump da fena değil =)
İzlemiştim film sonlarına doğru zaten zevki alıyorsunuz.
Referans Adresler