Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrockta silahlar yavaş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ya pc cok kötüydü 7 senelikti daha gecen hafta işlemci anakart ram ekran kartı aldım
işlemci: amd X4 quad core 2,6 Ghz
Anakart: gigabyte ma770-ud3
ram:2 gb kingston
ekran kartı: parkle ge force 9800 Gt 256 bit 1024 mb
ama oyundaki arkadaşları izlediğimde silahları benimkinden hızlı
1024x768 ve grafikler :yüksek ama yavaş gidiyo bana öyle geliyo
öncekine göre daha iyi ama silahlar yavaş oyunda kasma yok acaba ben mi yanlışım ??
lütfen yardım ...
(01-21-2010 02:24 PM)lsultansl Yazılan: [ -> ]ya pc cok kötüydü 7 senelikti daha gecen hafta işlemci anakart ram ekran kartı aldım
işlemci: amd X4 quad core 2,6 Ghz
Anakart: gigabyte ma770-ud3
ram:2 gb kingston
ekran kartı: parkle ge force 9800 Gt 256 bit 1024 mb
ama oyundaki arkadaşları izlediğimde silahları benimkinden hızlı
1024x768 ve grafikler :yüksek ama yavaş gidiyo bana öyle geliyo
öncekine göre daha iyi ama silahlar yavaş oyunda kasma yok acaba ben mi yanlışım ??
lütfen yardım ...

başlığı düzeltsen iyi olur silahlar savaş yazmışsın heralde yavaş yazacağına Smile

Soruna gelecek olursa oyunu bi tekrar yükle patch atarken virüs programını kapat
Grafik ayarlarını medium yap.Eğer anti virüs programın varsa bazıları oyunda kasma yapabilir.
Oyuna girerken gereksiz programları kapat.

Ve özellikleri Medium'a ayarla.
oyunu hiç oynamadım ama teknik problemlerden anlarım iyi güzel amd quad core işlemci almışsında o 9800 gt ekrankartıyla sistemin stabil çalışmaz aklında bulunsun sistemden yeterli performansı alamazsın ayrıca ekran çözünürlüğünü masaüstünde kullandığın çözünürlük seviyesine getir daha iyi performans alırsın
aynı sorun bendede vardı ama zamanla duzelıyor alısma suresı dıyebılırım Smile
Peki hangi silahı kullanıyorsun? Smile
Oyuna girerken hangi programram olursa olsun kapa =)

Windows Media Player dahi .
(01-21-2010 03:49 PM)xellsaiser Yazılan: [ -> ]aynı sorun bendede wardı ama zamanla duzelıyor alısma suresı dıyebılırım Smile

haha xD
ya famas la mp7a1 arasında mesela neredeyse tek tek sıkıyor ama oyunda kasma yok çözünürlük 1024x 768 ve grafik yüksekte oynuyom eğer bunları karsılayamıyorsa pc ne die değiştirdimki parcaları Ss.gif oncekıde hıgh te iyi dı xS acaba 2 gb ram daha mı alsam
hellscream neden uyumlu calısmaz kı o ekran kartıyla _???
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler