Arkadaslar Gold Premium aldıgımız zaman istediğimiz levelde istedigimiz silahı alabiliyor muyuz

Hayır.Ama Pre olupta g1 alırsan g1 ile istediğin levelde istediğin silahı alırsın.
Hayır. Silahların özelliklerinde yazan levele gelince alabilirsin.İstediğin levelde sadece G1 Kredisiyle alabilirsin.
Cephanedeki Silahların LvL sınırLaması Var Örn. Mp7a1 +11 istiyo Dye Hatırlıyorum .
Hayır belirli silahları alabilirsin. Minumum level 21 olunca bütün silahları alırsın. G1 alırsan level farketmiyor

Hmm...Bende böyle biliyordum ama arkdşım istedigin lwlde alabiliyorsun deyince şa0şırdım bilgileriniz için teşekkür ederim

İStediğin silahı G1 ile level sınırı olamadan alabilirsin.
(06-16-2010 08:52 PM)Airwolf18 Yazılan: [ -> ]Cephanedeki Silahların LvL sınırLaması Var Örn. Mp7a1 +11 istiyo Dye Hatırlıyorum .
yanlş

21

21 lvl e geldiğinde bütün silahları alırsın mp7a1 21 lvl - famas 16 lvl - g36 11lvl- v.b k.gelsin
bu dedıklerım premıum ıcın geçerlı g1 ıle de arkadaşların dedıklerı aynen geçerli

Silahların LV silahları vardır . Bu sınırlar 11-21 arasında değişir . PX itemlerinin lv sınırlaması yoktur . G1 dede yoktur
[ Konu Kilit Lütfen ]